به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اکسپرس نیوز سرویس، این همایش دو روزه به طور مشترک از سوی جامعه اسلامیه و موسسه تحقیق و تعلیم جده با هدف اطلاع رسانی درباره نظام بانکداری اسلامی برگزار شد.
کریشنا آیر قاضی سابق دادگاه عالی هند که در ژوئیه 2010 ستاد بزرگی را برای معرفی بانکداری و اقتصاد اسلامی به هندوستان راهاندازی کرد در مراسم افتتاحیه این همایش گفت: اصول بانکداری اسلامی که از گرفتن سود امتناع میکند دارای ماهیت و ویژگیهای انسانی است. تعصب و دید منفی نسبت به بانکداری و اقتصاد اسلامی باید میان غیرمسلمانان تغییر کند.
وی افزود: بانکداری اسلامی از تولید بیشتر حمایت کرده و این امر به ترویج رونق و موفقیت وام گیرنده کمک کرده و بانکداری اخلاقی را ترویج میکند.
عبدالراغب دبیرکل کمیته ملی بانکداری اسلامی مرکز اقتصاد اسلامی هندوستان اظهار داشت: بانکداری اسلامی تنها مسلمانان را مخاطب خود قرار نداده است، بلکه این نظام بانکداری برای افرادی است که به یک سیستم جایگزین سیستم کنونی علاقمند هستند.
وی افزود: ابعاد عملی بسیاری برای اقتصاد اسلامی در هندوستان وجود دارند. بانکداری بدون بهره در هندوستان در شرایط کنونی که افراد خارج از طیف رشد اقتصادی ایستادهاند ضروری به نظر می رسد، بسیاری از کشورهای غیر اسلامی در جهان نیز از به شیوههای بانکداری اسلامی توجه دارند.