به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، مولانا سید ناولاهی از کمپانی صنایع گوشتی اس ای گفت: شواهد وقتی مورد توجه ما قرار گرفت که شرکت اوریون کلد استوریج در کیپ تاون اقدام به واردات گوشت خوک از بلژیک و ایرلند کرد و آنها را با برچسب گوسفند و گوساله حلال وارد بازار کرد.
وی افزود: این شرکت همچنین متهم به فروش گوشت کانگورو از استرالیا و بوفالو از هندوستان به عنوان گوشت حلال است.
سید ناولاهی یادآور شد: اطلاعات کافی درباره تأثیرات این اقدام در اختیار نداریم اما به سادگی می توان تصور کرد که با چنین واردات و توزیع گسترده، این اقدام در آفریقای جنوبی و جنوب آفریقا چه دامنه تأثیرات گسترده ای داشته است.
وی همچنین گفت که این اتهام نقطه اوج یک رسوایی بزرگتر است. این بخشی از ماجرا است که ما از آن اطلاع داریم، تنها خدا می داند که این ماجرا چه مدت است که در جریان بوده است. ما از جزئیات ماجرا خبردار نشده ایم، این مسئله بر تمام مسلمانان این کشور تأثیرگذار بوده و باید تحقیقات جدی در این رابطه شکل بگیرد.
این درحالی است که شرکت مستقر در کیپ تاون اتهامها را تکذیب کرده و اظهار می دارد که این ادعا یک اقدام جهت بد نام سازی از سوی شرکتهای رقیب است.
این درحالی است که همین شرکت تأیید کرده است برخی گوشتهای خوکها برچسب حلال داشته اند، چرا که شرکتهای رقیب به برخی کارگران برای چسباندن این برچسبهای حلال مبالغی رشوه داده اند.