به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، اکثریت تجارتهایی که در این کشور شرق آفریقا وجود دارد برای پاسخ به نیاز جامعه درحال رشد مسلمانان با استانداردهای حلال و لحاظ ویژگیهای آن ارائه می شود.
در کنیا پس از بررسیهای ضروری محصولات ارائه شده و عدم یافتن هیچ گونه مواردی در نقض قوانین اسلامی مجوز حلال صادر می شود تا مسلمانان از نظر شرع به راحتی چنین محصولاتی را مصرف کنند.
در این میان روند تولید برخی از محصولات تغییر کرده تا بتواند استانداردهای حلال را لحاظ کنند. در این میان می توان به تولید روغن، شیر، نان، ادویه، صابون، مواد پاک کننده، شکلات، آب، دارو و میان وعده های آماده اشاره کرد.
برخی دیگر از محصولات چون محصولات گوشتی، غذاهای رستورانی ، حسابهای بانکی و خدمات بیمارستانی، دارویی و هتل داری نیز مطابق با نیاز مسلمانان ارائه می شود و ارائه چنین خدمات حلالی در کنیا رو به افزایش است.
اکنون مسلمانان کنیا با اطمینان خاطر بیشتر از محصولات و خدماتی که برچسب حلال دارند استفاده می کنند. در نایروبی پایتخت کنیا یکی از این تجارتها ارائه غذای حلال در منطقه صنعتی این شهر است که واژه حلال درست در کنار علامت تجاری شرکت تولید کننده مواد غذایی قرار می گیرد.
حسین جبرئیل یک حسابدار کنیایی گفت: تجارت در کنیا به اهمیت حضور جامعه مسلمان و این مسئله که آنها بخش مهمی از این جامعه را تشکیل داده اند پی برده و تلاش می کند به مشتریان خود خدمت رسانی کند. بدون برچسب حلال این محصولات بازار خود را از دست می دهند و مسلمانان ترجیح می دهند از محصولات وارداتی استفاده کنند که برچسب حلال دارند.
براساس اظهارات این مسلمان کنیایی، جامعه مسلمان این کشور درحال تبدیل شدن به یک بلوک اقتصادی مهم در کنیا است.
جمعیت کنیا براساس سرشماری سال 2009، 39 میلیون نفر بوده که از این تعداد 3 میلیون نفر آن را مسلمانان تشکیل داده و این تعداد 7 درصد از جمعیت کل را شامل می شود. براساس برآوردهای صورت گرفته جمعیت مسلمانان کنیا تا سال 2030 به 6 میلیون نفر خواهد رسید.