به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، عبدالله حسن صیف رئیس هیئت مدیره این بانک طی بیانیه ای گفت: بانک اسلامی آسیا (آی بی آسیا) می تواند پیشتاز ایده های بازار باشد تا فرصتهای تازه ای در آسیا ایجاد کرده و اصول بانکداری اسلامی را حفظ کند.
وی افزود: بانک آی بی آسیا بر بانکداری تجاری اسلامی، شرکتهای اقتصادی، بازار سرمایه و خدمات بانکداری خصوصی تمرکز می کند.
بانکهای اسلامی در شرکتهایی که فعالیتهای مرتبط با تنباکو، الکل و قمار داشته سرمایه گذاری نمی کنند، چرا که این فعالیتها در اسلام ممنوع شده است. بانک اسلامی همچنین بر اساس سود و زیان مشترک میان بانک و مشتریان خود فعالیت می کند، چرا که اسلام مسلمانان را از پرداخت و دریافت بهره بر روی وام نهی کرده است.
بانک آسیا از چهار عالم برجسته مسلمان برای راهنمایی عملکرد خود استفاده می کند.
مؤسسان بانک دی بی اس در نظر دارند سرمایه پرداخت شده بانک را طی چند هفته آینده به 500 میلیون دلار افزایش دهند.
بانک اسلامی تازه سنگاپور با استناد به ابزارهای مالی شرعی فعالیتهای خود را برای همکاری با مشتریان بانکداری خصوصی و شرکتهای خاورمیانه و آسیا توسعه می دهد.
جکسون تای نایب رئیس بانک آی بی آسیا با اشاره به جمیعت 500 هزار نفری مسلمان سنگاپور که 15 درصد جمیعت کشور را تشکیل می دهند، گفت: این بانک می تواند محل مناسبی برای سرمایه گذاری کشورهای حوزه خلیج فارس تلقی شود.
بانکداری اسلام دست کم از سه دهه پیش آغاز شد و رشد چشمیگری را دنبال کرد که این امر توجه سرمایه گذاران و بانکداران سراسر جهان را به خود جلب کرده است.
مؤسسات مالی غربی چون سیتی گروپ، بانک دویچه، اچ سی بی اس و یو بی است به سرعت روند ارائه خدمات اسلامی خود را در سراسر دنیا افزایش می دهند.
حدود 300 بانک اسلامی و مؤسسه مالی در سراسر جهان فعالیت می کند، بر اساس پیش بینی کارشناسان دارایی این بانکهای اسلامی تا سال 2013 به یک تریلیون دلار خواهد رسید.