خدايا ...
اگر بنده اي در حق من به كاري دست زده كه تو او را از آن باز داشته اي ، يا آبروي مرا ، كه تو حرمت آن را بر او لازم گردانيده اي ، به ناحق ريخته است ، و حال از دنيا رفته ، يا زنده است و حق من بر گردن وي باقي است ، او را درستمي كه بر من روا داشته بيامرز و در حقي كه از من با خود برده است ببخشاي و او را به سبب آنچه با من كرده سرزنش مفرماي ، و بدي هايش را پيش چشمش مياور كه آزرده خاطر شود .
اين عفو و بخشايش بي دريغ و بخشش رايگان من درباره آنان را پاكترين صدقه و برترين عطيه اي قرار ده كه صدقه دهندگان و تقرب جويان به ديگران مي بخشند .
در عوض اين گذشت ، از من در گذر ، و در برابر دعايم در حق آنان ، بر من رحمت آور ...
تا هر يك از ما به مدد فضل تو به سعادت رسيم و به احسان تو روي رهايي ببينيم ...
اي پروردگار بزرگ !
اي بهتر از هر كس كه كمك تواند كرد بمن كمك كن و اي آنكس كه گمراهان را بسوي رشد و صلاح راه مي نمایي راهم بنماي و مرا از خطر عقوق پناه ده و روا مدار كه بروز رستاخيز در صف نا خلفان بايستم و از روي پدر و مادر شرم برم ...
خداوندا ...
در آنروز كه هر كس پاداش كردار خويش در يابد و بر هيچكس ظلم و ستم نرود بر من رحم كن و مرا خوار مدار ...
پروردگارا ...
بر روان مقدس محمد و آل محمد رحمت فرست و ذريه طيبه وي را خوشنود بدار و پدر و مادر م را آنچنان با رحمت و مغفرت خويشتن مقرون فرماي كه پدران و مادران ، بندگان صالح مومن خود را مرحوم و مغفور داشته اي يا ارحم الراحمين .. .
يا ارحم الراحمين ...
اي آفريدگار من ! ياد پدر و مادر از ضميرم مزداي و چنان كن كه بپايان نمازها و در دل شبها و روزها از محبتها و مرحمت هايشان ياد كنم و برايشان آمرزش و آسايش بخواهم ...
پروردگار من ...
بر محمد و آل محمد رحمت فرست و مرا بپاداش دعایي كه در حقشان بجاي مياورم بيامرز و آنان را نيز بپاداش نيكویي هايي كه در حق من بجاي آورده اند رحمت كن .
پروردگارا ...
پدر و مادرم را در جوار رحمت و عنايت خويش با سلامت و سعادت نگاهدار ...
فضل تو بزرگ و مرحمت تو بسيار باشد و هيچ مهرباني از تو مهربانتر نيست ...
الهی آمین ...