0

با آمدن مسی به استقلال حالا آزادتر هستم!

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

با آمدن مسی به استقلال حالا آزادتر هستم!

میلاد میداودی با ابراز خرسندی از حضور اسماعیل شریفات در استقلال تهران می گوید:« شریفات بازیکن آینده داری است که می تواند برای استقلال موثر باشد.»

میلاد میداودی بازیکن گل زن استقلال تهران از آمدن هم بازی قدیمی اش به این تیم خوشحال است و در این مورد می گوید:« شریفات در استقلال اهواز عملکرد بسیار خوبی داشت و بارها از ضربات آزادی که این بازیکن در پشت محوطه جریمه حریفان می گرفت، استفاده می کردیم. ضمن اینکه شریفات از موقعیت های به دست آمده هم خوب بهره می گیرد و فصل گذشته هفت گل به ثمر رساند.»

میلاد میداودی البته دلیل اصلی خوشحالی اش از حضور اسماعیل شریفات در استقلال تهران را هم می گوید:«این بازیکن می تواند به خوبی در جناحین چپ و راست بازی کند و آن وقت من می توانم در خط حمله بازی کنم. واقعیت این است که در خط حمله بهتر بازی می کنم همان طور که در بازی با سپاهان این موضوع مشخص بود.»

میلاد در رابطه با این مطلب که شریفات عنوان کرده می خواهد لیونل مسی استقلال شود، گفت:«اسماعیل در اهواز به دلیل نوع بازی اش به مسی شهر اهواز ملقب شده بود و با شناختی که از وی دارم، مطمئن هستم این بازیکن بعد از آن که در استقلال جا بیفتد، می تواند رضایت هواداران را جلب کند.»

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
شنبه 13 شهریور 1389  9:38 AM
تشکرات از این پست
mamadam
دسترسی سریع به انجمن ها