پاسخ به:دانلود کتب، جزوات و مقالات علوم ریاضی و آمار
در اين مقاله نوع خاصي از تحليل حساسيت در تحليل پوششي داده ها مورد بررسي قرار مي گيرد. اين تحليل حساسيت با افزودن يک مشاهده جديد به مجموعه مشاهدات و بدون حل مجدد مساله ناحيه پايداري تعيين مي گردد، که در آن ناحيه مقدار کارايي ساير DMU ها تغيير نکند. يافتن اين ناحيه با استفاده از روش تحليل حساسيت برنامه ريزي خطي صورت مي گيرد به عبارت ديگر بدون حل مساله برنامه ريزي خطي ناحيه و فقط با فرآيند محاسباطي ساده اين ناحيه پايداري پيدا مي شود.
نسخه قابل چاپ
در اين مقاله اصلاحاتي از روش کلاسيک نيوتن را براي حل دستگاه هاي معادلات غيرخطي تعميم داده و با تحليل همگرايي، مراتب همگرايي هر يک از روش ها را همسان با مرتبه آن ها در حل معادلات غيرخطي به دست آوردهايم. شاخص کارآيي هر يک از روش ها را تعيين نموده و روش ها را براي تعيين جواب دستگاه هاي معادلات غيرخطي منتخب به کار گرفتهايم. ميزان شاخص هاي کارآيي و آزمون هاي عددي مويد کارايي بهتر و بيشتر روش هاي با مرتبه همگرايي پنج هستند.
در نمودار کنترل چندمتغيره T2 هتلينگ گرچه داراي مزيت هاي زيادي است اما براي شناسايي تغييرات کوچک و متوسط در ميانگين فرآيند بسيار کند عمل مي کند. جهت فايق آمدن بر اين کاستي، اين مقاله به طراحي نمودار کنترلي چندمتغيره T2 هتلينگ با استفاده از طرح نمونه گيري فواصل زماني متغير مي پردازد. در اين راستا، برپايه مفاهيم زنجير مارکوف، نمودار کنترل T2 -VSI بناسازي مي گردد. سپس با استفاده از تکنيک الگوريتم ژنتيک، پارامترهاي نمودار کنترل (در سطح معيني از خطا) به قسمي تعيين مي گردند که توان چارت در شناسايي تغييرات در ميانگين فرآيند کمينه گردد. در پايان با استفاده از يک مثال برگرفته از ادبيات موضوع دو نمودار کنترل T2 -FRS و T2 -VSI از بعد آماري با هم مقايسه مي گردند.
در اين مقاله، يک مدل بهينه سازي با يک تابع هدف چندگانه با توجه به يک دستگاه معادلات رابطه فازي ارايه مي شود. مجموعه جواب اين قبيل از معادلات رابطه فازي، يک مجموعه غير محدب است. بنابراين روش هاي معمولي از قبيل روش سيمپلکس يا روش نقطه ي داخلي براي حل اين گونه مسايل به کار نمي روند. در اين مقاله، ابتدا روي مجموعه جواب شدني بحث مي کنيم و سپس به مساله بهينه سازي يک تابع هدف خطي مي پردازيم که براي حل اين مساله، ابتدا آن را به يک مساله برنامه ريزي صحيح 0-1 تبديل کرده و سپس آن را با استفاده از تکنيک شاخه و کران حل مي نمائيم و در نهايت به مساله بهينه سازي يک تابع هدف چندگانه با استفاده از روشه اي Lp متريک مي پردازيم. قضايا، تعاريف و لم هاي مورد نياز در اين مقاله بيان مي شود و سرانجام به منظور روشن شدن روش ارايه شده، مثالي واقعي ارايه مي شود.
در اين مقاله سري هاي تواني با ضرايب تابعي معرفي و مطالبي در مورد همگرايي و مشتق گيري از آن ها بيان شده و کاربرد اين نوع سري ها در حل معادلات ديفرانسيل با مشتقات جزيي و با شرايط اوليه، مورد بررسي قرار گرفته است.
با وجود اينكه براي اندازه گيري رضايت شغلي مطالعات زيادي انجام گرفته اما در اغلب اين مطالعات، سنجه هاي رضايت شغلي برمبناي نظريات خاص و با كم توجهي به ريشه هاي اصلي پرورش تئوري ها تعيين شده و نارسايي هايي كه مدل هاي رياضي وآماري در اندازه گيري «متغيرهاي زباني» دارند، در اين اندازه گيري ها ناديده گرفته شده است. با عنايت به موارد فوق، درطرح پژوهشي حاضر سنجه ها و شاخص هاي رضايت شغلي با استفاده از پارادايم تركيبي (كه در آن تئوري دو عاملي هرزبرگ، سلسله مراتب نيازهاي مازلو، مقياس رضايت شغلي اسپكتر و ترز و نظريه هاي اميد و كامروائي مد نظر قرار گرفته) تعيين شده و متغيرهاي اوليه رضايت شغلي در قالب ابعاد، مولفه ها و شاخص ها دسته بندي شده و ميزان اهميت، ميزان رضايت و رتبه هركدام از شاخص هاي تاثير گذار در رضايت شغلي محاسبه شده است. با بهره گيري از سيستم هاي استنتاج فازي و روش استلزام ممداني و با تابع عضويت مثلثي و با استفاده از نرم افزارMatlab ، «مدلي سه مرحله اي» براي تحليل ابعاد، مولفه ها وشاخص هاي رضايت شغلي اساتيد طراحي و ارايه گرديده است.