0

زندگینامه محسن یگانه

gps0064
gps0064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1751

زندگینامه محسن یگانه

)تاریخ دقیق و محل تولد:۲۳ اردیبهشت ۱۳۶۴-گنبد کاووس
۲)ویژگی های ماه تولدت:اردیبهشتی ها احساساتی و خوش قلب هستند.
۳)پدر(نام،سن و شغل):محمدرضا-درجهاد مشغول به کار بودند و ۲۳ اسفندماه ۶۴ در حالی که من فقط ۱۰ ماه داشتم،شهید شدند.آن زمان ۳۵ سالشان بود.
۴)مادر(نام،سن و شغل):رویا-۳۶ ساله-استاد دانشگاه
۵)همسر:- ۶)شغل دوم:کارم موسیقی است.آهنگسازی و تنظیم هم می کنم. ۷)اهل محله/ساکن محله:آزادگان گنبد کاووس-کامرانیه تهران ۸)معروف ترین فرد خاندان:پدرم ۹)خواهر:دو خواهر دارم. ۱۰)برادر:یک برادر دارم به نام کمیل ۱۱)تحصیلات:دانشجوی انصرافی ترم ۶ مهندسی صنایع دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب ۱۲)بهترین و بدترین دروس دوران تحصیل:بهترین:زبان انگلیسی و ریاضی و بدترین:ریاضی! ۱۳)بهترین معلم:همه معلم هایم خوب بودند اما آقای جاذبی معلم کلاس پنجم را که خیلی هم کتکم می زد دوست داشتم. ۱۴)تسلط به زبان خارجی:انگلیسی ام خوب است. ۱۵)قهرمان دوران کودکی:دیوید بکام ۱۶)بارزترین ویژگی اخلاقت:خیلی پیگیرم یعنی ول کن ماجرا نیستم. ۱۷)ایمان:نمی خواهم حرفش را بزنم.ایمان با عمل خوب است. ۱۸)صداقت:سعی می کنم دروغ نگویم. ۱۹)خجالت:اصلا خجالتی نیستم و خیلی هم پر رو هستم. ۲۰)عصبانیت:خیلی زیاد عصبانی و گاهی هم غیرقابل تحمل می شوم اما نیم ساعت بعد پشیمان می شوم. ۲۱)عاشق شدی؟۲بار-یک بار کم سن و سال بودم و دومی اش همین دو سال پیش بود. ۲۲)تکیه کلام:همینه که هست. ۲۳)نقطه ضعف:زود اعتماد می کنم و عموما از اعتمادم سو ء استفاده می شود. ۲۴)اهل خرافات هستی؟اصلا ۲۵)اولین باری که خواندی:من قاری قرآن بودم و در مسابقات کشوری هم مقام هایی را به دست آوردم.آشنایی من با قرآن و تلاوت کتاب خدا اولین قدم های من بود. ۲۶)خواننده محبوب:عقیلی ۲۷)گروه موسیقی:جیپسی کینگز ۲۸)هنرپیشه مرد:عزت الله انتظامی-جان استادهام ۲۹)هنرپیشه زن:هدیه تهرانی-آنجلینا جولی ۳۰)فیلم سینمایی:سنتوری-Next ۳۱)برنامه تلویزیونی محبوب:زیاد نمی بینم اما ماه عسل با صدای خودم برایم خاطره خوبی بود. ۳۲)ترانه محبوب:قصه دل کندن من از عبور یه غریبه... ۳۳)موزیک ویدئو:نظری ندارم. ۳۴)نویسنده محبوب:زیاد کتاب نمی خوانم. ۳۵)کتاب محبوب:گزیده اشعار قیصر امین پور ۳۶)شاعر:قیصر 
چهارشنبه 7 مرداد 1388  12:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها