ثابت مي کنيم سپاهان همه جوره قهرمان است
مدافع سپاهان گفت: ما مي خواهيم ثابت کنيم که حتي در سخت ترين شرايط هم مي توانيم بالا بياييم و همه جوره قهرمانيم.
|
|
|
محسن بنگر در خصوص روحیه تیم سپاهان اظهار داشت: همه چیز خوب است. روحیه تیم ما قبل از بازی با النصر هم خوب بود. ما خوشبختانه امسال داریم در لیگ خوب نتیجه می گیریم و خدا به ما دارد کمک می کند. خوشبختانه همه بچه ها آماده هستند و جمشیدیان هم برگشته و با تیم تمرین می کند.
وی افزود: مقابل النصر واقعا خوب بازی کردیم و باید با اختلاف زیاد می بردیم. ما در بازی های حساس با تمرکز و توان بیشتری بازی می کنیم. بالاخره این تیم آقای گل جام جهانی را در ترکیب داشت و انگیزه ما هم بیشتر شد. البته نمی شود گفت که تونی در زمین فولادشهر با همه توانش بازی کرده چون اگر واقعیت را بخواهید به جز آزادی، چمن های دیگر ورزشگاه ها به درد نمی خورند. معیار عملکرد من هم در بازی برگشت و در زمین خوب آنها مشخص می شود چون آنها نمی توانند در زمین های خراب خوب بازی کنند.
مدافع سپاهان تصریح کرد: بازی سختی با تراکتور داریم. این بازی لحظه هاست و هرتیمی اشتباه کند، می بازد. ما در این مدت تلاش کردیم تا تمرکز را حفظ کنیم و تیمی نباشیم که اشتباه کنیم. تراکتور تیم خوبی دارد و تیم ما را هم همه می شناسند. معلوم نمی شود کرد که کدام تیم از لحاظ فنی بهتر است.
وی تاکید کرد: تراکتور برای برد می آید و در خانه قطعا به جز 3 امتیاز نمی خواهد. ما هم تیمی هستیم که برای هر بازی و در هر زمینی فقط برد می خواهیم تمرکز روی بازی است تا با دست پر برگردیم. حتی با تیم ملی هم بازی کنیم فقط برد می خواهیم. امسال با جان و دل برای تیم سپاهان بچه ها بازی کردند. ما در تبریز می خواهیم این قدر تلاش کنیم که هر نتیجه ای بدست آمد، شرمنده نباشیم و سرمان را بالا بگیریم. دیدید که راه آهن مقابل استقلال امتیاز گرفت و ما می توانیم باز هم فاصله خود را بیشتر کنیم.
مدافع سپاهان در خصوص این که آیا مشکلاتت با قلعه نویی حل شده؟ افزود: من مشکلی با قلعه نویی نداشتم و ندارم. آن یک هفته ای که با هم به مشکل خوردیم در واقع تقصیر و اشتباه خودم بود.واقعا قلعه نویی یکی از مربیانی بوده که خیلی در فوتبالم تاثیر گذاشته است. 2 سال از بهترین عمرم فوتبالی ام را با قلعه نویی کار کردم.
|
دوشنبه 22 اسفند 1390 11:40 AM
تشکرات از این پست