0

با تشكيل كارگروه كشاورزي تصميمات استاني ضمانت اجرايي خواهند داشت

 
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

با تشكيل كارگروه كشاورزي تصميمات استاني ضمانت اجرايي خواهند داشت

اقتصادي - كشاورزي و دامپروري

117-4.jpg

رييس مجمع تشكل‌هاي كشاورزي ايران با اشاره به تشكيل كارگروه بخش كشاورزي در كشور گفت: تصميم دولت مبني بر تشكيل اين كارگروه و اجراي طرح توسعه بخش كشاورزي ارزشمند است و با عملي شدن آن اختياراتي به استان‌ها داده مي‌شود.

 

مسعود اسدي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در خوزستان، اظهار كرد: تمركززدايي و اختيار دادن به استان‌ها در امور كشاورزان از جمله مزيت‌هاي تشكيل اين كارگروه است.

 

وي افزود: تصميماتي كه تا به امروز در بخش كشاورزي هر استان انجام مي‌شد، ضمانت اجرايي نداشت اما با تشكيل اين كارگروه تصميمات هر استان از ضمانت اجرايي برخوردار مي‌شوند.

 

اسدي تصريح كرد: تشكل‌هاي كشاورزي در حمايت از جامعه كشاورزي نقش موثري دارند و اميدواريم طرح توسعه بخش كشاورزي با همكاري نظام‌هاي صنفي كه نمايندگان قانوني جامعه كشاورزي هستند، اجرايي شود.

 

رييس مجمع تشكل‌هاي كشاورزي ايران عنوان كرد: تشكيل اين كارگروه به حل مشكلاتي كه جنبه استاني دارند كمك مي‌كند و موجب هماهنگي در امور كشاورزي و تسريع كارها خواهد شد.

 

وي ابراز اميدواري كرد با فعاليت كارگروه بخش كشاورزي و اجراي طرح توسعه كشاورزي، شاهد نتايج عملي و عيني در اين بخش خواهيم بود.

یک شنبه 21 اسفند 1390  9:57 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها