0

بخش عمده بیكاران ناامید تركیه را زنان تشكیل می دهند

 
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

بخش عمده بیكاران ناامید تركیه را زنان تشكیل می دهند

آنكارا- 'كنفدراسیون كارگران انقلابی' تركیه با انتشار گزارشی اعلام كرد كه بخش عمده بیكاران ناامید در این كشور را زنان تشكیل می دهند.

1390/12/20 - 10:08

به گزارش روز شنبه ایرنا ، در گزارشی كه توسط كنفدراسیون كارگران انقلابی تركیه به مناسبت روز جهانی زن منتشر شد، وضعیت استخدام این گروه در تركیه در سالهای 2007 تا 2011 مورد بررسی قرار گرفته شده است.

بنا به گزارش یاد شده ، در دوره زمانی فوق میزان استخدامهای غیرقانونی در تركیه با 716 هزار مورد افزایش به 10 میلیون و 139 هزار نفر رسید و در این دوره زنان كه بطور غیرقانونی استخدام شده و فاقد بیمه و هرگونه حمایت دولتی هستند؛ 777 هزار نفر افزایش نشان می دهند .

در این گزارش تعداد استخدامهای قانونی مردان 61 هزار نفر افزایش و به موازات آن استخدامهای غیرقانونی زنان افزایش یافته است.

در دوره یاد شده؛ میزان كل استخدام رنان تركیه یك میلیون و 617 نفر بوده كه 48 درصد این رقم را استخدامهای غیرقانونی تشكیل می دهد.

بنابه این گزارش؛ میزان كل استخدام زنان در دوره زمانی 2011-2007 میلادی در تركیه با پنج درصد افزایش از 6/23 درصد به 28/28 درصد رسیده است .

617 هزار نفر از زنان شاغل تركیه كه 52 درصد آنان را تشكیل می دهد؛ به عنوان كارگران خانگی اشتغال یافته اند .

در گزارش یاد شده؛ بیكاران ناامید به افراد آماده اشتغال كه به دلیل ناامیدی در جستجوی كار نیستند، اطلاق شده است.

بنابر گزارش كنفدراسیون كارگران انقلابی تركیه ؛ دولت تركیه نرخ بیكاری زنان را 3/11 درصد اعلام كرده كه با احتساب زنان بیكار ناامید این رقم به 5/24 درصد افزایش پیدا می كند و این به معنای آن است كه از هر چهار زن آماده اشتغال در تركیه؛ یك نفر از آنان بیكار می باشد.

نرخ بیكاری برای مردان در تركیه در سال 2011 میلادی 2/9 درصد اعلام شده كه با احتساب مردان ناامید بیكار؛ این نرخ به 1/13 درصد افزایش می یابد.

در بخش دیگری از گزارش كنفدراسیون كارگران انقلابی تركیه ؛ میزان بیكاری در بین زنان كه تحصیلات عالیه دانشگاهی دارند 2/15 درصد و در بین مردان 6/7 درصد اعلام شده است .

این نرخ در دوره زمانی 2011-2007 میلادی در مردان 2/0 درصد و در بین زنان تركیه 3/1 درصد افزایش داشته است.

تعداد مردان بیكار دارای تحصیلات عالیه دانشگاهی در تركیه در دوره یاد شده 62 هزار نفر و در بین زنان 94 هزار نفر افزایش نشان می دهد.

بنابه این گزارش ؛ تنها 10 درصد نمایندگان مجلس و مدیران عالیرتبه دولتی تركیه را زنان تشكیل می دهد.

درصد زنان تركیه كه در مشاغل حرفه ای اشتغال دارند؛ 39 درصد برآورد شده است .

شنبه 20 اسفند 1390  11:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها