0

نگاهی به تاثیر اجرای سیاست ریاضت اقتصادی در یونان و عواقب آن

 
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

نگاهی به تاثیر اجرای سیاست ریاضت اقتصادی در یونان و عواقب آن

آتن - با اجرای سیاست ریاضت اقتصادی در یونان نرخ بیكاری در این كشور افزایش یافته و ادامه آن نیز باعث ركود بازار و ورشكستگی شركت ها و كسبه خواهد گردید.

1390/12/20 - 10:08

به گزارش ایرنا از آتن، اداره آمار یونان روز شنبه طی بیانیه ای نرخ بیكاری در كشور را 21 درصد اعلام و آن را نتیجه اجرای سیاست ریاضت اقتصادی در كشور دانست.

بر اساس این گزارش، اداره آمار یونان' الستات' نرخ بیكاری در این كشور در طول تاریخ یونان را بی سابقه دانست و آن را بیش از دو برابر متوسط نرخ بیكاری در جمع كشورهای حوزه یورو ذكر كرد.

بر اساس بررسی های به عمل آمده توسط اداره آمار یونان درحال حاضر یك میلیون و 40 هزار نفر از نیروی فعال كشور بیكار هستند و این رقم برای جوانان 15 الی 24 ساله 51 درصد می باشد.

اداره آمار یونان همچنین در گزارش خود می نویسد، 3 میلیون و 900 هزار نفر از جمعیت كشور فعال و مشغول بكار هستند و تعداد 4 میلیون و 500 هزار نفر دیگر از جمعیت كشور نیروی غیر فعال از نظر كاری هستند.

بر اثر اتخاذ سیاست ریاضت اقتصادی طی دو سال و نیم گذشته نرخ بیكار از 8 درصد به 21 درصد رسیده و بطور متوسط سالانه 7 درصد افزایش داشته است.

دست اندركاران اقتصادی یونان براین باور هستند كه نرخ بیكاری در سال های آتی نیز روند صعودی خواهد داشت زیرا ادامه سیاست ریاضت اقتصادی باعث ركود بازار و ورشكستگی تعداد زیادی از شركت ها و كسبه خواهد گردید.

در همین حال بر اساس گزارشاتی كه روز شنبه منتشر گردید و مورد تائید اداره آمار یونان نیز می باشد، نرخ ركود بازار در یونان طی یكسال گذشته از 4 درصد به بیش از 7 درصد در سال 2011 میلادی رسیده و همچنان به سیر صعودی خود به علت كاهش توان خرید مردم، ورشكسته شدن شركت ها و كسبه، كاهش صادرات و كاهش تولیدات داخلی ادامه خواهد یافت.

در همین حال به علت كاهش حقوق و مزایای كاركنان ادارات دولتی و بخش خصوصی، افزایش نرخ بیكار و افزایش فقر ، تعداد زیادی از اقشار مختلف مردم قادر به تامین مواد غذایی خود نیستند و تعدادی نیز بی خانمان شب ها را در خیابان ها سر می كنند.

سازمان های غیر دولتی و تولید كنندگان مواد غذایی مرتباً برای یاری رساندن به این دسته از افراد برنامه ریزی می نمایند.

كشاورزان برای ارایه انواع میوه و سبزیجات ارزان قیمت، تولیدات خود را با هماهنگی شهرداری های مختلف كشور مستقیماً در اختیار مصرف كنندگان قرار می دهند كه این حركت مردمی به عنوان ' حركت سیب زمینی' در كشور شناخته شده است.

بر اثر این اقدام كه برای اولین بار توسط تولید كنندگان سیب زمینی انجام گرفت، به حركت سیب زمینی در كشور معروف گردید و بدین ترتیب قیمت انواع میوه ها و تولیدات كشاورزی، بخصوص سیب زمینی از 60 سنت به 15 سنت تقلیل یافت.

درهمین حال سازمان های غیر دولتی اقدام به جمع آوری مواد غذایی و توزیع آن در تعدادی از مدارس كشور كرده اند كه به نظر می رسد با استقبال خانواده های بی بضاعت و مدارس رو برو گردیده و احتمالاً این روند نیز در بقیه مدارس بكار گرفته شود.

چندی قبل بعضی از مدارس كشور اعلام كرده بودند كه تعدادی از دانش آموزان به علت نداشتن غذا در منازل، در مدرسه دچار بی حالی و ضعف و یا بعضا ب ی حال می شوند.

با اعلام این وضعیت سازمان های غیر دولتی برای یاری رساندن به دانش آموزان بی بضاعت چاره اندیشی كرده و هم اكنون توزیع مواد غذایی نیمه روز را در تعدادی از مدارس شروع كرده اند.

شنبه 20 اسفند 1390  11:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها