0

سال91 سال رونق و شكوفايي بورس است

 
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

سال91 سال رونق و شكوفايي بورس است

بانك، بيمه، بورس

2221[1]-2.jpg

يك كارگزار بورس تهران سال 91 را سال رونق و شكوفايي بورس دانست و گفت: با نزديك‌شدن به سياست‌هاي اقتصادي صحيح در سال آينده، بورس از حالت سردرگمي و تلاطم خارج مي‌شود.

فردين آقابزرگي ـ كارگزار بورس اوراق بهادار تهران ـ در گفت‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، از رونق و شكوفايي بورس در سال 91 خبر داد و گفت: با توجه به مهيا‌شدن سياست‌هاي اقتصادي درست و نزديك ‌شدن به مقطعي كه ارز تك نرخي شده و نرخ سود اوراق مشاركت 20 درصد مي‌شود و همچنين سياست‌هاي انقباظي و حذف چهار صفر از پول ملي عواملي است كه موجبات رونق و شكوفايي بورس در سال 91 را فراهم مي كند.

وي افزود: البته نمي‌توان گفت كه رونق بورس در سال 91 چشم‌گير خواهد بود ولي بورس در سال آينده از سردرگمي و تلاطمي كه در سال جاري داشت، خارج مي‌شود.

وي يادآور شد: در سال 90 شاخص بورس حول 25 هزار واحد حركت مي‌كرد، ولي سال آينده سال خوبي براي فعالان بازار سرمايه خواهد بود و بورس با توجه به حذف چهار صفر از پول ملي در انتهاي سال 91 و تكليف سود سپرده‌هاي بانكي روند مثبت‌تري به خود مي‌گيرد.

اين فعال بازار سرمايه با بيان اين‌كه بايد ورود و خروج در بازار بورس و سرمايه كنترل شده و از اين بازار حمايت شود، عنوان كرد: بيشترين عاملي كه موجبات ريسك را فراهم مي‌كند، نوسانات در تصميم‌گيري و متغير‌هاي تاثير‌گذار در ارزش‌گزاري بازار سرمايه است كه اگر اين تصميمات ثبات بيشتري داشته باشد، بازار سرمايه ريسك كمتري خواهد داشت.

شنبه 20 اسفند 1390  3:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها