0

ساكنان 36 شهر سیستان و بلوچستان طی سالهای اخیر از آب شیرین بهره مند شده اند

 
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

ساكنان 36 شهر سیستان و بلوچستان طی سالهای اخیر از آب شیرین بهره مند شده اند

زاهدان - طی پنج سال گذشته با اجرای 500 پروژه آبرسانی ساكنان 36 شهر در استان سیستان و بلوچستان از مزایای طرحهای آبرسانی به منظور برخورداری از آب شیرین و سالم، بهره مند شده اند.

1390/12/20 - 08:13

به گزارش ایرنا، در حالی كه بسیاری از ساكنان شهرهای كویری سیستان و بلوچستان سالیان دراز با كمبود و یا شوری آب شرب مواجه بوده و در حسرت داشتن آبی گوارا و شیرین روزگار می گذراندند، بر اساس آمار دستگاههای ذیربط طی سالهای اخیر یك میلیون و 500 هزار نفر جمعیت شهری این استان از مزایای آب شیرین برخوردار شده اند.

استاندار سیستان و بلوچستان در این خصوص گفت: در چارچوب فعالیتهای دولتهای نهم و دهم پروژه های بزرگی نظیر آبرسانی به شهر زاهدان با 200 كیلومتر خط انتقال از زابل و 800 كیلومتر خطوط اصلی و فرعی درون شهری به منظور تحت پوشش قرار دادن جمعیت یك میلیون و 100 هزار نفر در افق 1415 اجرا شد.

'علی محمد آزاد' افزود: همچنین آبرسانی به تمامی شهرها در منطقه سیستان به طول 160 كیلومتر با 370 هزار نفر جمعیت اجرا شده و تا دو سال آینده به بهره برداری می رسد.

وی اظهار داشت: برای اجرای این دو پروژه عظیم تاكنون هزار و 515 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و برای تكمیل و اتمام طرح به چهار هزار و 180 میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است.

او اجرای 562 طرح بزرگ و متوسط اعم از تاسیسات آبرسانی و توزیع آب شهری و نیز 500 كیلومتر شبكه جمع آوری و دفع فاضلاب در 36 شهر سیستان و بلوچستان را همت بلند دولتهای نهم و دهم عنوان كرد.

معاون برنامه ریزی استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: طی پنج سال گذشته و در یك روند منطقی اعتبارات ملی و استانی شركت آب و فاضلاب شهری این استان از 143 میلیارد ریال به بیش از 529 میلیارد ریال افزایش یافته است.

'رجبعلی شیخ زاده' افزود: همچنین عملیات اجرایی 93 پروژه آبرسانی و فاضلاب شهری با 435 میلیارد و 125 میلیون ریال اعتبار امسال در تمامی شهرهای سیستان و بلوچستان آغاز شده است.

وی گفت: با اجرای 655 پروژه و هزینه ای معادل دو هزار و 461 میلیارد ریال 9/99 درصد جمعیت شهری این استان از خدمات آبرسانی و ساكنان پنج شهر نیز از خدمات فاضلاب برخوردار شده اند.

معاون برنامه ریزی استانداری سیستان و بلوچستان همچنین اعلام كرد در دهه مبارك فجر امسال پنج پروژه با هزینه 350 میلیارد ریال شامل آبرسانی به شهرهای دلگان، نوك آباد، قصرقند و فنوج مورد بهره برداری قرار گرفت. همچنین آب شیرینكن زاهدان راه اندازی شد.

مدیرعامل شركت آب و فاضلاب شهری سیستان و بلوچستان نیز تصفیه خانه آب و بهره برداری از آب شیرینكن بندر كنارك و تامین آب شرب شهرهای چابهار و كنارك، آبرسانی به شهرهای هیدوچ، خاش، نگور و زابلی مجتمع بزرگ مسكن مهر شهر زاهدان را از پروژه های مهم بهره برداری شده این شركت عنوان كرد.

'محمدرضا كرمی نژاد' همچنین آبرسانی درازمدت به شهرهای زاهدان، زهك، زابل، هیرمند، محمدآباد، بنجار، ادیمی، هامون، قرقی، شندل، چابهار، كنارك و نیز طرح فاضلاب شهرهای زاهدان، چابهار و تاسیسات فاضلاب مناطق جدید شهر زابل را از مهمترین طرحهای در دست اجرای در چارچو فعالیتهای دولت دهم اعلام كرد.

وی گفت: برای اجرای این پروژه تاكنون دو هزار و 896 میلیارد ریال هزینه شده و برای تكمیل و بهره برداری كامل از آنها به هشت هزار و 340 میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است.

مدیرعامل آبفای سیستان و بلوچستان با بیان اینكه این پروژه ها بین سالهای 91 تا 94 به بهره برداری می رسند افزود: شبكه های خطوط اصلی و فرعی این پروژه ها سه هزار كیلومتر است كه در افق 1415 جمعیتی برابر با دو میلیون و 170 هزار نفر را تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب شهری در تمامی شهرهای استان قرار می دهد.

كرمی نژاد گفت: هم اینك چهار هزار و 700 كیلومتر شبكه توزیع و خطوط انتقال آب شرب نزدیك به 270 هزار مشترك خانگی را در 36 شهر سیستان و بلوچستان تامین می كند.

وی همچنین افزود: درصد شبكه های فرسوده انتقال آب شهرهای سیستان و بلوچستان از 44 درصد در سال 1384 به 28 درصد كاهش یافته است.

شنبه 20 اسفند 1390  10:58 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها