كباب مراكشي
موادلازم:
گوشت فیله گوساله= 200گرم
پیازخلالی= 2عددبزرگ
زیتون= 100گرم
قارچ= 100گرم
فلفل دلمه ای= 1عددخلالی
ادویه کاری =1ق.چ.خ
زعفران= کمی
نمک وفلفل= به مقدارلازم
طرزتهیه:
۱. گوشت را به صورت قوطی کبریتی بزرگ ببرید.وبازیتون ، خلال پیازوحلال فلفل دلمه ای ،زعفران و نمک وفلفل مزه دارکنید.
۲. قارچهارا بزرگ انتخاب کنید و به صورت چهارقاچ ببرید . کدو راهم به همین صورت ببرید
۳. اکنون درون سیخهای چوبی به ترتیب ابتدا یک چنجه گوشت ، یک تکه کدو و یک تکه قارچ بزنید .
۴. پس از اینکه سیخها آماده شد .درون یک ظرف را کمی روغن بریزید وسیخها درون آن بچینید و بگذارید در حرارت ملایم بپزد.
نکته:
ـ برای بیماران دیابتی این غذا، غذای بسیارمناسبی میباشد.فقط کافی است که جای گوشت گوساله رابا سینه مرغ عوض کنید ، ودرهنگام پخت بجای استفاده ازروغن ازکمی مخلوط رب گوجه فرنگی،آب وآب لیمو یا سرکه سیب استفاده کنید. حذف نمک هم فراموش نشود
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست) /عنکبوت20