إنا انزلنا
سوره اى است كه حضرت مهدى (ع) در رحم مادر آن را تلاوت كرده آست.
حكيمه خاتون می گويد: هنگام طلوع فجر صادق، وقتى درد زايمان نرجس شروع شد، از درون خانه، امام حسن عسكرى (ع) صدا زد: عمه جان سوره انا انزلنا را بر او بخوان حكيمه می گويد: من مشغول خواندن سوره انا انزلنا شدم، طفل داخل رحم نرجس نيز، همان گونه كه من می خواندم، می خواند 0 در حالا تعجب بودم كه امام عسكرى (ع) با صداى بلند فرمود: عمه! از امر خدا تعجب مكن كه خداوند زبان ما را دركودكى، به حكمت بازكرده ودر بزرگى، حجت خود در زمين قرار می دهد. (1)
1. بحار الانوارج51 ص13.
عطرحضرت
جناب حكيمه خاتون مى گوید: يك بار وقتى دلم براى حضرت تنگ شده بود، به نزد گهواره اش رفتم و او را بغل كردم و به دست و صورتش بوسه زدم. آن چنان عطر خوشى از او استشمام نمودم كه هرگز عطرى به آن خوشى بويى استشمام نكرده بودم (1).
زهرى مى گوید حضرت بقيه الله را ديدم كه جمال دل آراى او نيكوترين صورت ها و عطر ساطع از وجود شريفش، خوشبوترين عطر در جهان بود(2).
على بن ابراهيم ازدى نيز مى گويد: مشغول طواف خانه خدا بودم که دركنار حلقه اى در طرف راست خانه خدا، جوان زيبارو، خوش بو، باوقار و با شكوهى را ديدم ..... (3).
1.روز گار رهایی ، ج 1، ص152
2. همان ص 168.
3. همان.
عطسه
نسيم خادم مى گويد: وقتى امام زمان (ع) ده روزه بود به محضرش شرف ياب شدم و در حضورش عطسه كردم. فرمود: يرحمك للهِ (خداى تو را بيامرزد، دعاى مخصوص عطسه كننده كه به تسميه العطاس معروف است).
بسيار خوشحال شدم كه امام در حق من چنين فرمود. سپس فرمودند: تو را درباره عطسه مژده دهم عطسه تا سه روز امان از مرگ است(1).
1. غيبة طوسى، ص 139، كشف الغمه ج 3، ص 290، بحارالانوار ج 51، ص 5 .
منبع:http://yamojir.com