0

شاهدين ولادت2

mohsenh
mohsenh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1156

شاهدين ولادت2

يعقوب بن منقوش

ازگواهان ولادت امام عصر(ع) بوده است.
وی مى گوید: به محضر امام حسن عسكرى(ع) شرفياب شدم. امام بر فراز سكَويى در صحن خانه نشسته بود و دركنار آن حضرت پرده اى آویخته بود.  عرض كردم: مولاى من صاحب اين امر- بعد از شما- كيست؟ فرمود: پرده را كنار بزن. پرده راكنار زدم، كود كى بيرون آمد و روى زانوى پدر بزرگوارش نشست.
 امام خطاب به من فرمود: اين- فرزندم- صاحب اين امر است.
آن گاه خطاب به فرزندش فرمود: تا وقت تعيين شده، داخل خانه شو. حجت خدا وارد خانه شد. آن گاه امام خطاب به من فرمود: اى يعقوب نگاه كن، ببين چه كسى در خانه هست؟ وارد خانه شدم وكسى را در آن جا نيافتم (1).
 امام حسن عسكرى(ع) اين گونه شيعيان را به غيبت حضرت بقية الله تمرين مى دهد تا با آن انس بگيرند.

1. كشف الغمه، ج 3، ص 317، منتخب الاثر ص 356، بحارالانوار ج 52، ص 25.

يعقوب بن يوسف

"يعقوب بن يوسف ضراب " از جمله كسانى است كه از تولد امام مهدى(ع) اطلاع يافته و از آن خبر داده است (1)

1 ـ  ارشاد مفيدص 330 بحار الانوار ج 51 ص5.

ابراهيم بن ادريس

از جمله كسانى است كه از تولد حضرت، اطلاع يافته واز آن خبر داده است.
وى فرمود: من پس از رحلت يازدهمين امام نور، فرزند گرانمايه اش حضرت مهدى (ع) را كه گویا جوانى بيست ساله بود، زيارت كردم وپيشانى و دست مبارک او را بوسه باران ساختم.

حسن بن حسین عسکری

معروف به ابوالفضل، يكى ازگواهان تولد امام عصر(ع) بوده است (1).
وى مى گويد: در سامرا به محضر امام حسن عسكرى (ع) رسيدم و ولادت صاحب الزمان(ع) را به محضرشان تبريك و تهنيت گفتم (2).

1. روزگاررهایى، ج1 ص160
2. غيبة طوسی، ص 51 1 منتخب الاثر ص 343. 

حسين بن الحسن العلوى

از جمله كسانى است كه از تولد امام مهدى(ع) اطلاع يافته و از آن خبر داده است (1)

1. بحار الانوار ج 51،ص5 , ارشاد مفید ص 330.

شاهدان ولادت حضرت

چهل نفر پس از انتشار خبر ولادت حضرت مهدى (ع) ، در خانه امام حسن عسكرى(ع) گرد آمدند تا از ولادت با سعادت حجت خدا جوياشوند .
امام، فرزند برومندش را در جمع حاضران آورد و فرمود: اين امام شما بعد از من است، و جانشين من در ميان شما است. از او اطاعت كنيد و بعد از من دچار اختلاف نشوید كه هلاک مى شويد، و بدانيدكه پس از امروز او را نخواهيد ديد (1).
در ميان چهل نفر ياد شده، محمد بن عثمان، على بن بلال، محمد بن معاويه بن حكيم، حسن بن ايوب بن نوح و ... كه از شخصيت هاى برجسته و مورد اعتماد شيعه بودند، نيز حضور داشتند(2)

1. کشف الغمه، ج3 ص 317، اصول كافى، ج1 ص 329
2. روزگار رهایی ، ج1 ص 174 

منبع:http://yamojir.com

چهارشنبه 17 اسفند 1390  1:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها