بنگر: تجربه بازي برابر مهاجمان بزرگ را دارم
مدافع تيم فوتبال سپاهان ميگويد: من قبلاً هم سابقه رويارويي با مهاجمان بزرگ ديگري را نيز دارم به عنوان مثال همين چند ماه پيش بود که برابر نيانگ، مهاجم 70 ميليون دلاري السد قطر بازي کرديم.
|
 |
|
محسن بنگر پیرامون دیدار فردای تیم فوتبال سپاهان برابر تیم النصر امارات در چارچوب رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا میگوید: این بازی اولین دیدار آسیایی ما در این دوره است که به همین دلیل مهمترین بازی ما محسوب میشود و ما تمام سعی خود را میکنیم در این بازی برنده شویم.
وی که نبردی تن به تن با لوکا تونی خواهد داشت در مورد او اینگونه می گوید: برای من مهم نیست لوکا تونی برابرم قرار بگیرد یا مهاجم دیگری، مهم این است که بازی را ببریم و ۳ امتیاز مسابقه را کسب کنیم.
مدافع سپاهان در ارزیابی خود از نبرد با لوکا تونی اینگونه ادامه میدهد: من قبلا هم سابقه رویارویی با مهاجمان بزرگ دیگری را نیز دارم به عنوان مثال همین چند ماه پیش بود که برابر نیانگ، مهاجم ۷۰ میلیون دلاری السد قطر بازی کردیم اما به هر حال بازی سختی در پیش داریم و تلاش میکنیم تا پیروز میدان باشیم.
بنگر در خصوص دیدار هفته آینده سپاهان برابر تراکتورسازی نیز میگوید: این دیدار سرنوشت قهرمان لیگ را مشخص میکند و ما تلاش میکنیم در بازی با النصر پیروز شویم تا با روحیه بالایی به دیدار با تراکتورسازی برویم.
|
چهارشنبه 17 اسفند 1390 12:34 AM
تشکرات از این پست