برشيانو: تلاش ميکنيم حداقل چند گل بزنيم
برشيانو: تلاش ميکنيم حداقل چند گل بزنيم
هافبک تيم فوتبال النصر امارات در نشست خبري گفت: تيم ما هم براي بازي فردا از آمادگي بالايي برخوردار است و تلاش ميکنيم که در اين بازي حداقل چند گل بزنيم.
|
 |
|
مارک برشیانو در نشست خبری پیش از دیدار فوتبال دو تیم سپاهان و النصر امارات پیرامون این دیدار اظهار داشت: ما بررسی کافی را از تیم سپاهان انجام داده ایم و خوب می دانیم این تیم از لحاظ فیزیکی تیم بسیار با قدرتی است، در بازی فردا سپاهان چون میزبان است شرایط بهتری خواهد داشت.
وی ادامه داد: قطعا فردا بازی سختی برابر سپاهان در پیش خواهیم داشت و همانطور که گفتم اطلاعات لازم را از تیم سپاهان داریم و می دانیم سپاهان تیمی فیزیکی است.
هافبک تیم فوتبال النصر امارات در ارزیابی خود از عملکرد بسیار خوب خط دفاعی سپاهان که در ۷ بازی اخیرش در لیگ تنها یک گل خورده است گفت: سپاهان تیم هماهنگ و خوبی است ولی تیم ما هم برای بازی فردا از آمادگی بالایی برخوردار است و تلاش میکنیم که در این بازی حداقل چند گل بزنیم.
برشیانو افزود: بازی فردا اولین تجربه یک بازی بین المللی برای اکثر بازیکنان تیم ما است و من به بازیکنان پیشنهاد میکنم که همانند بازیهای خود در لیگ امارات از بازی خود لذت ببرند تا بتوانیم موفق باشیم.
|
سه شنبه 16 اسفند 1390 11:38 PM
تشکرات از این پست