كمالوند: با حضور تماشاگران به ليگ قهرمانان آسيا ميانديشيم
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: با حضور تماشاگران پرشور تبريزي به حضور در ليگ قهرمانان آسيا ميانديشيم.
فراز کمالوند پس از برتري برابر ملوان بندرانزلي در خصوص شرايط بازي اظهار داشت: نسبت به گذشته شرايط بسيار بهتري داشتيم و همانطور که قول داده بودم از هفته پنجم به بعد به شرايط مدنظرم نزديک شديم؛ با حمايت هواداران به خواستههاي خود رسيديم و اين روند بايد ادامه داشته باشد. وي با بيان اينکه بازيکنانم کم کم آماده ميشوند ادامه داد: در بازيهاي بعدي مسابقات را به خوبي آغاز خواهيم کرد چون در سالجاري دست کادر فني براي تغيير بازيکنان بسيار باز است. سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با اشاره به اينکه داور در اين مسابقه به خوبي بازي را کنترل کرد گفت: مسابقات ليگ در اين هفتهها بسيار فشرده برگزار ميشود و اين موضوع باعث شده تا ما فشار موجود را بين تمام بازيکنان تقسيم کنيم و با اين شرايط احتمالاً در برخي از بازيها تمام بازيکنان اصلي را در اختيار نداشته باشيم. کمالوند افزود: بازيکنان ملوان از ميانگين قدي بالايي برخوردار بودند و به همين دليل مجبور شديم بيشتر روي زمين کار کنيم؛ در نيمه اول بسيار بهتر از حريف بوديم و در جريان بازي 8 موقعيت خطرناک را از دست داديم و از اين نظر از بازيکنانم راضي هستم. وي آمادگي بازيکنان تراکتور را 70 درصد عنوان کرد و اظهار داشت: اگر در بازيهاي گذشته هم تماشاگران را در اختيار داشتيم ميتوانستيم نتايج بهتري کسب کنيم؛ تا پايان نيم فصل بايد 28 امتياز بهدست بياوريم تا در نيم فصل دوم نگاهي به صدرنشيني و حضور در کسب جواز حضور در ليگ قهرمانان آسيا داشته باشيم. با حضور تماشاگران مي توانيم به اين مهم برسيم. ديدار تيمهاي تراکتورسازي تبريز و ملوان بندرانزلي در هفته ششم ليگ برتر در ورزشگاه يادگار امام تبريز در حضور بيش از 60 هزار تماشاگر از ساعت 21:30 دوشنبه برگزار شد و در پايان تيم تراکتورسازي موفق شد با نتيجه 2 بر صفر حريف خود را با شکست بدرقه کند.
پاسخ به:كمالوند: با حضور تماشاگران به ليگ قهرمانان آسيا ميانديشيم
با تمام احترامی که برای آقای کمالوند دارم به خاطر صعود تیم شیرین فراز به لیگ برتر باید بگم که :
یکی نیست بگه آقای کمالوند شما فعلاً به جمع سه تیم بیاین بعد در مورد جام آسیا صحبت کن