به گزارش ایران، رسیدگی به این ماجرا از اوایل مرداد و همزمان با مراجعه دختری به اداره آگاهی کرج در دستور کار پلیس قرار گرفت. او که از افشای راز یک جنایت قدیمی خبر میداد گفت: «پس از 2 سال متوجه شدهام پدرم به قتل رسیده است!»
دختر جوان گفت: چند سال قبل با وجود مخالفتهای شدید خانواده پدرم از شهرستان به کرج نقل مکان کرده و در آنجا زندگی جدیدی را شروع کردیم اما پس از مدتی پدرم که کارمند یک شرکت بود به طرز مرموزی ناپدید شد. پس از آن ماهها به جستوجویش پرداختیم اما هیچ خبری از او به دست نیامد. مادرم نیز دائم میگفت: «پدرت مرد بیمسئولیت بود که ما را رها کرد و به دنبال خوشیهایش رفت!»با این وجود بعد از مدتی متوجه ارتباط مشکوک و پنهانی مادرم با مرد غریبهای شدم. حتی چند بار به او تذکر دادم. اما او تهدیدم کرد اگر در اینباره به کسی حرفی بزنم کشته خواهم شد!من هم از ترس سکوت اختیار کردم.
تا اینکه چند روز قبل مادرم مریض شد و تب کرد. یک شب که از شدت تب و درد هذیان میگفت ناگهان راز قتل پدرم با همدستی مرد غریبه را فاش کرد. حالا هم خواستار رسیدگی به موضوع هستم.
پس از این شکایت، کارآگاهان به دستور بازپرس حسینی رازلیقی مأمور تحقیق دراینباره شده و زن جوان را برای تحقیق و بازجویی به اداره آگاهی احضار کردند.
اما وی بشدت منکر ماجرای قتل و اطلاع از سرنوشت شوهرش شد. با این وجود کارآگاهان در ادامه تحقیقات با بررسی تماسهای تلفنی زن جوان دریافتند او با مرد غریبهای ارتباط دارد. بنابراین مرد جوان شناسایی و به اداره آگاهی احضار شد.
وی بلافاصله در بازجوییها به قتل سعید اعتراف کرد و گفت: «وقتی با شهلا آشنا شدم شوهرش را سد راهم دیدم. بنابراین نقشه قتلش را طراحی و اجرا کردیم. شب حادثه به خانه شهلا رفته و در فرصتی مناسب شوهرش را با چوبدستی کشتم. سپس جسدش را با خودرو به باغی در ماهدشت کرج برده و دفنش کردیم.»
بدینترتیب با اعترافات مجید، شهلا نیز مجبور به اعتراف شد. کارآگاهان پس از حضور در محل دفن جسد، بقایای پیکر مقتول را کشف کرده و متهمان نیز به دستور بازپرس پرونده بازداشت شدند.
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست) /عنکبوت20