پاسخ به:اس ام اس های عاشقانه
خیالت راحــتـــــــــــــ… בل شکستـہ ها نفریלּ هҐ بکننـــــــــــــــــב ، گیرا نیـــــــــــــ ست…! نفــــــــــــــــریלּ ، تـہ בل می خواهــــــــــב בل شکستـہ هҐ کـہ בیــــــــگر ســـــــــر و تـہ نــــــــבارב...
دلـــم چـِـه کــودکــانــه بَهــانــه ی تــو را میگیـــرد، امـــا تــو بـــزرگـــانــه بِــه دِل نگیـــر… فقـــط بگــــو : کــــودکـــ استـــ، نـِـمی فهمــد…
قهوه ات را بنوش و باور کن من به فنجان تو نمیگنجم.
رسم زندگی این است یک روز کسی را دوست می داری و روز بعد تنهایی به همین سادگی او رفته است و همه چیز تمام شده است مثل یک مهمانی که به آخر می رسد و تو به حال خود رها می شوی چرا غمگینی؟ این رسم زندگی است.....
تنهایی تک واژه سنگینی است ܓ♥●•٠·˙ ܓ♥●•٠·˙ ܓ♥●•٠·˙ یک واژه است ولی عمق یک زندگیست ܓ♥●•٠·˙ ܓ♥●•٠·˙ ܓ♥●•٠·˙ سالها گذشت و تنهایی سلطان دلم شد ܓ♥●•٠·˙ ܓ♥●•٠·˙ ܓ♥●•٠·˙ سلطان دل غریب و حسرت کشم شد ܓ♥●•٠·˙ ܓ♥●•٠·˙ ܓ♥●•٠·˙ ای آشنا ، عالم تنهایی چه خوش است ܓ♥●•٠·˙ ܓ♥●•٠·˙ ܓ♥●•٠·˙ هرچه باشد از گدایی عشق خوشتر است…
ـ ــ کـ ــ ـم ♥בل♥... فـــرقـــی نـمــیکــنـــב تـــو בل ببـــــــری یــــا مــــن בل ببـــــــــــازم ... اگـــر حـــکــــم ، حـــکــــم בل نـبـــاشـــد בیـــر یــــا زوב , یــــک نـــفــــر خــــواهـــــב بریـــــــــــــــב...
محکمــ راهــ بــرو دختــر تــو عــاشقــ شـدیــ!!! جنگیــدیــ و حــالــا... تنهــاییــ ســرتــو بــالـا بگیــر!! اونــ لیاقتــ جنگیــدنــ نداشتــ...
تـــا آســــمان خــیــــال ِ تـــو چقــــدر راه اســــت؟ دو بـــال بـــرایــــم کافــیـــســــت؟ مـــی خواهـــــم به هــــوای تــــو در هــــوای تـــــو اوج بگیــــرم! منــتــــظــــرم مـــی مــــانـــــــی ؟
چشم انتظار من نباش سفر تمومی نداره عمره خوشیه من و تو دیگه دوومی نداره چشم انتظار من نباش قصه به آخرش رسید پرنده ی عاشق تو شبونه از قفس پرید
دست سرنوشت را . . . بـــــــایـــــــد قطــــــع کـــــــــرد . . او دزد " آرزوهـــــــــای " مـــن اســـــت !
تو رفته ای که بی من,تنها سفر کنی من مانده ام که بی تو,شبها سحر کنم تو رفته ای که عشق من از سر بدر کنی من مانده ام که عشق تو را تاج سر کنم
دلتنگت شده ام ؟ نمی دانم ! شاید برای تو .... یا شاید برای دیروزهایی که با تو سر کردم .....
چـــه طولانـــی میشـــود ایـــن روزهـــا ... ایـــن نقطـــه چیـــن هـــای تـــا بـــه خـــدا ... هـــرقطـــره انگـــار کفـــاره ی یـــک گنـــاه اســـت ! چـــه سیلابـــی بـــه راه انداختـــه ام ... راستـــی ... این همه درد ... کفـــاره ی کـــدام گناهـــم بـــود .......
کاش بــودی تا دلم تنها نبود تا اســیــر غـصــه فردا نـبود کاش بودی تا فقـط باور کنی بی تو هرگز زندگی زیبا نبود.
ای کـــــــــــاش . . . . . . کســـانـی که دلتنگشـــــان می شویــــم. . . . . . . . لـیـاقــــت ایـــن دلتــــنــگی را داشتــــه باشنـــــد.