پاسخ به:اس ام اس های عاشقانه
زودباش از قلبت يک کپي بگير،چون مي خوام اصلشو بدزدم!
تقديم به کسي که در کنارم نيست ،اما حس بودنش به من شوق زيستن مي دهد.
کاش مي شد قلب ما از ياس بود تک تک گلبرگ آن احساس بود پاک و سبز و ساده و بي ادعا کاش مي شد بهتر از الماس بود کاش مي شد عشق را تفسير کرد عاشقي را با محبت سير کرد
عشق مرگ نيست زندگي است سخت نيست عين سادگي است عشق عاشقانه هاي باد و گندم است اولين پناهگاه کودکي آخرين پناهگاه آدم است
من به چشمان پر از مهر تو عادت دارم به تو و طرز نگاه تو ارادت دارم عطش حسرت ديدار تو را پايان نيست اشتياقي است که هر لحظه و هر ساعت دارم
سعي کن هيچ وقت عشق رو گدايي نکني چون هيچ وقت به گدا چيز با ارزش نمي دن .
برام دعا کن مي خوام قلبمو عمل کنم.مي خوام دريچه قلبم رو ببندم تا تونتوني ازش بياي بيرون!
از دلم پرسيدم عشق را خلاصه کن،گفت:آغاز کسي باش که پايان تو باشد.
من آن گلبرگ مغرورم، نمي ميرم زبي آبي، ولي بي دوست مي ميرم دراين مرداب تنهايي.
ما كشته عشقيم، محبت كفن ماست پرورده رنجيم، رفاقت هدف ماست
در تنور عاشقي سرد مكن در مقام عشق نامردي مكن حرف مردي ميزني مردانه باش در سراي عاشقي افسانه باش
منم آن شعله آتش که از هر شمع برخيزم تمام هستي خود را فقط به پاي تو ريزم درون قلب من فرمانروايي کن که از موي تو برخيزد همه عطر دل انگيزم
الهی شهر عشق آتش بگیرد جدایی دق کند ماتم بگیرد الهی تا زمین هست و زمان هست کسی عشق تو را از من نگیرد
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین
عشق یعنی جسم و جانم مال تو عشق یعنی پرسش از احوال تو عشق یعنی از خودم من خسته ام عشق من ، به تو دل بسته ام
"عشقی" به مذاق حق "خدایی" بوده ست کز شور "حسین " نینوایی بوده ست چون "معرفت" خوش "ابالفضل" علی "ایمان بسیج" ، "کربلایی" بوده ست