پاسخ به:اس ام اس های عاشقانه
*¤¤♥°°☆◆◆♧■♧◆◆☆°°♥¤¤* دلـــــم میگـــــیرد وقــــــــتـی مـــــیدآنــــم / در دنـــــــیآیِ بـــــه این بـــــزرگی هــیــــچ دلـــی نیســت کــه بـــرآیِ مـن تنـــگــــــ شـــود. *¤¤♥°°☆◆◆♧■♧◆◆☆°°♥¤¤*
•آلیس کُجآیی [؟؟؟] •بیآ ... [!] •اینجآ عَجیب تَرین سَرزمینِ دُنیآست ... [-.-]
بس است ای دل!! یه عمر غرورت رو براش له کردی!! یه عمر دیدی و نخواستی باورکنی!! یه عمر شنیدی و سکوت کردی!! ولی دیگر بس است ای دل!! باید میرفت... چون فهمیده بود ک لیاقت عشق پاکت را ندارد!! ای دل بس است نادیده گرفتن خطاهایش... رفتنی باید رفت!!
بــهـ انگشتـانـَـم نـخی می بنــدم تـــا یـــادم بمانــد دوستــــ داشتـن درد دارد ، دردی تـــوأم بــا لذتـــــ /. شــاید حـــالا هـمــهـ چـیـــز خوبــــ نباشد ولــی من هنـــوز بــه بـهانــه تــــو بــه بـهانــ دوستــــ داشتنتــــ زنــده ام .../.
میــخـواهـم ! مچــاله و خیــس در آغوشتـــ بمانـــم از پهن شــدن بر بـَنــد ِ خــاطـره هـا بیــزارمـــ . . .!
تو عوض می شوی سال عوض می شود خاطراتت عوض می شوند اما مـن تـــو را با تمام این زمانها عوض نکرده ام عشقم !
مــنـی کـه کـنــارش " تــو " نــبــآشـــی (!) آخـَـــــــــــر ِ زندگــــــــی استــــ .. /
بــرای مــن ../ بـهــار چشـمهـای تــو بــود ../ پـلکــــ مـیزدی ، شـکـوفـه مـیریخـتــــــ /
▀▄.......ﺍﯾـــלּ ﺭﻭﺯﻫـــﺎ ﻫــــﻮﺍ ﺧـﻴـﻠـی ﻏـﺒـــﺎﺭ ﺁﻟــــﻮב ﺍﺳـــﺖ ▀▄▀▄.........ﮔـــﺮگ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳـــﮓ ﻧـﻤــی ﺗـــﻮﺍלּ ﺗﺸﺨﻴـــﺺ בﺍב ▀▄▀▄▀▄..........ﻫﻨﮕـــﺎﻣـــی ﮔـــﺮگ ﺭﺍ ﻣـــی ﺷﻨـــﺎﺳﻴـــﻤـ ▀▄▀▄▀▄.▀▄.........کــه ﺩﺭﯾـــבﻩ ﺷــُـבﻩ ﺍﯾـــم
به افتخار اونی که وقتی نگاهش به غریبه دلربا افتاد سرشو انداخت پایین و گفت: مــــرا عهدیــــست بـا جـــانــــــان.
به جرم اینکه دلم آه هست و آهن نیست کسی به جز تو در این روزگار با من نیست خوش آمدی… بنشین آفتاب دم کردم که چای دغدغه ی عاشقانه ی من نیست
به خاطر داشته باشید : عشقو باید باورکرد ؛ بوسه رو باید حس کرد احساسو باید لمس کرد ، امـــــــــــــــــــا .... دوست داشــــــــتن و باید ثابـــت کـــــــــرد ...
دل بــه دلم کـه نـدادی
پا به پـایـم کـه نـیـامـدی
دسـت در دسـتـم کــه نـگـذاشـتـــی
سر بــه سـرم دیـگـر نـگـذار کـه قـولـش را بــه بـیـابان داده ام ...
سخته به جایی برسی که دیگه نه هیچ اومدنی آرومت کنه نه هیچ رفتنی داغونت
بد ترین حالت ممکن اینه که
وقتی باهاش قهری پیامک میاد
همه تن و بدنت میلرزه چون فکر میکنی اوونه
بعد که میبینی اون نیست