پاسخ به:اس ام اس های عاشقانه
در دل دردیست از تو پنهان که مپرس تنگ آمده چندان دلم از جان که مپرس با این همه حال و در چنین تنگدلی جا کرده محبت تو چندان که مپرس
به جرم اینکه دلم آه هست و آهن نیست کسی به جز تو در این روزگار با من نیست خوش آمدی…. بنشین آفتاب دم کردم که چای دغدغه ی عاشقانه ی من نیست
گاهی یک نگاه آنقدر مهربان است که چشم هرگز رهایش نمیکند گاهی یک عشق آنقدر ماندگار است که زمان حریفش نمیشود و گاهی یک دوست آنقدر عزیز است که قلب رهایش نمیکند
ادعای بی تفاوتی سخت است آن هم نسبت به کسی که زیباترین حس دنیا را، با او تجربه کردی
به سلامتی خودمون، که توی پلک زدنامون یاد کسایی هستیم، که بد کردن باهامون
ﺑـَﻌﻀـﯽ ﺍﺯ ﺁﺩﻣﺎ ﻋﯿﻦ ﺑـﺎﺭﻭﻥ ﻣـﯽ ﻣـﻮﻧﻦ ﺍﻭﻟﺶ ﮐـﻪ ﻣﯿﺎﻥ ﺑﻬﺖ ﻃﺮﺍﻭﺕ ﻣﯿﺪﻥ ﺷﺎﺩﯼ ﻣﯿﺪﻥ ﻭﻟﯽ ﺁﺧﺮﺵ … ﺯﻧﺪﮔﯿﺘﻮ ﺑﺎ ﮔِﻞ ﻭ ﺷﻞ ﯾﮑﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻭ ﻣﯿﺮﻥ ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺁﺩﻣﺎﯼ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﺻﻔﺖ ﺑﺎﺵ ﺗﻮ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﻭﻧﻘﺪﺭ ﺧﺎﮐﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺁﺧﺮﺵ ﮔِﻞ ﺑﺸﯽ …!
خدایــــــا شفــــــــا بده… بنده های سالمت را شفا بده! کسانی را شفا بده که خیال میکنند هنوز دنیا بدون آنها نمیچرخد! کسانی را شفا بده که خیال می کنند مریض نخواهند شد هرگز! کسانی را که روحشان خیلی مریض است!
فراموش کردن یک نفر مثل فراموشی خاموش کردن چراغ حیاط خلوت است برای همین همهِ روز بعد روشن میماند بعد همان چراغ یادآور ات میشود
دلتنــگـم . . . دلتنـــــگ کسی کـــــه گردش روزگــــارش به من که رسیــــد از حرکـت ایستـاد . . . دلتنگ کسی که دلتنگی هایم را ندید. . . ... دلتنگ خودم. . . خودی که مدتهــــ ــــ ــاست گم کـر د ه ام .
من امشب از دلت میرم اگرچه بی کسم تنهام یه کم دیگه تحمل کن منوباهمه ی غمهام حالا که راضی ای میرم اگه رفتنه تقدیرم اگه اینجوری خوشحالی خداحافظ غمه شیرینم...
حــس خــوبيه ... یه خــودت مــياي ميــبيني ، به کــسي که رهــات کــرده و بدجور بــهت ظــلم کــرده .. ديــگه نــه نــيازي داري.. نــه احــساسي........ ولــــي اون ... داره از بــي تــــو بودن مــيمــيره .
پروردگارا در این روزهای پایانی سال ٩٢: ب خواب دوستانم آرامش ب بیداریشان آسایش ب زندگیشان نشاط ب عشقشان ثبات ب عهد و مهرشان وفا ب عمرشان عزت ب رزقشان برکت و ب وجودشان صحت عطا بفرما.
قول داده اَم… گاهـــی هَر اَز گاهـــی فانـــوس یادَت را میان ایـن کوچه ها بـی چراغ و بـی چلچلـه، روشَـن کنَم خیالـت راحـَــت! مَـن هَمان منـــَــم؛ هَنوز هَم دَر این شَبهای بـی خواب و بـی خاطـــِره میان این کوچـه های تاریک پَرسـه میزَنـَم اَما بـه هیچ سِتاره*ی دیگـَری سَلام نَخواهــَـم کَرد… خیالَت راحَت !!!...
دعا کردم که تنها مال من شی, تو تعبیر قشنگ فال من شی, دعا کردم بدونی چشم به راتم, هنوز دلبسته بغض صداتم, اگر بازم دلت با دیگرونه, چشات دنبال از ما بهترونه , بزار با یاد تو دلخوش بمونم ,فقط دلتنگیات با من بمونه
شاید تو… سکوت میان کلامم باشی! دیده نمیشوی اما من تو را احساس می کنم! شاید تو …. هیاهوی قلبم باشی! شنیده نمیشوی اما من تو را نفس می کشم!