به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اینترنتی بلومبرگ یووال اشتاینیتز پس از دیدار با مقامهای چینی در پکن افزود: چین یک قدرت نوظهور اقتصادی در جهان به شمار می رود.
وی پس از امضای قرار داد 300 میلیون دلاری با چین گفت: ما امیدواریم بهبود و ارتقاء سطح همکاری های اقتصادی و تجاری تل آویو با پکن بتواند رهبران چینی را در درک بهتر سیاستهای اسراییل در قبال ایران و سوریه کمک کند.
وی افزود: طی دو سال گذشته صادرات رژیم صهیونیستی به چین دو برابر شده است، ولی هنوز ظرفیت های زیادی برای گسترش همکاری های دو جانبه وجود دارد.
اظهارات این مقام رژیم صهیونیستی در حالی است که چین یکی از بزرگترین مشتریان نفتی ایران به شمار می رود و تا کنون با اعمال تحریمهای آمریکا و اروپا بر ضد ایران مخالفت کرده است .
ایلان مائور کارشناس صهیونیست در این باره گفت بی شک افزایش مبادلات تجاری و اقتصادی با چین می تواند تاثیر سریعی بر نوع دیدگاه چین نسبت به سوریه و ایران داشته باشد ،البته شاید چین به این زودی به مواضع تل آویو در قبال ایران و سوریه توجه نکند ولی برای همیشه این طور نخواهد بود.
صادرات بیش از 40 درصد تولید ناخالص داخلی اسراییل را تشکیل می دهد و بحران مالی منطقه یورو تاثیر منفی زیادی بر صادرات این رژیم داشته است.رژیم تل آویو قصد دارد همکاری های اقتصادی و تجاری خود را با کشورهای در حال توسعه و نو ظهور مثل چین روسیه و هند گسترش دهد.
استنلی فیشر رئیس بانک مرکزی اسراییل نیز گفت:آسیا طی سالهای آینده موتور محرک رشد اقتصادی جهان خواهد بود . هنوز خیلی زود است که بگوییم بحران مالی و اقتصادی جهان به پایان رسیده است. رژیم صهیونیستی هم اکنون تجهیزات الکترونیکی،کود شیمیایی وتجهیزات پزشکی به چین صادر می کند. چین نیز ماشین آلات صنعتی محصولات پتروشیمی و مبلمان به این رژیم صادر می کند .
انتهای پیام/م