0

قرآن و اسرار آفرینش 3

mohsenh
mohsenh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1156

قرآن و اسرار آفرینش 3

انرژی های شخصی ما می توانند با هماهنگی با محیط اطراف منجر به ایجاد یک جریان انرژی شود .
یک کانال انرژی به این صورت به وجود می آید که انرژی ذاتی زمین و ضربان های آن در اتصال با کیهان قرار گرفته و متمرکز می گردد . این انرژی طبیعی و لایزال در بسیاری از جاها به چشم می خورد، از کریستال طبیعی گرفته تا نیروی حیاتی حیوانات و گیاهان . مثلا انرژی های شخصی ما می توانند با هماهنگی با محیط اطراف منجر به ایجاد یک جریان انرژی شود و این گونه است که مثلا در پارک نزدیک منزل شما یک کانال انرژی شکل می گیرد . همه پارک ها حاوی جریان های انرژی نیستند اما آنهایی که به علت زیبایی طبیعی مورد حفاظت قرار گرفته اند احتمالا چنین جریان هایی را در دل خود دارند . ممکن است نیروی ذاتی چنین مکان هایی با احساسات مردمی که در آنجا گرد هم آمدند و برای نخستین بار به ویژگی مکان پی برده و به حفاظت آن همت گماشتند بر هم تاثیر گذاشته باشند .
ما به شیوه ای خلاق با انرژی های اطراف خود تاثیر متقابل داریم و به این ترتیب هم از محیط انرژی می گیریم و هم به آن انرژی می بخشیم . مکان مورد علاقه شما در باغ یا جنگل به واسطه ی انرژی که شما به آن می دهید می تواند به یک کانال انرژی بدل گردد .
دیروز برای پیاده روی و ورزش به پارک نزدیک خانه مان رفته بودم در آنجا احساس شادی و خوشحالی می کردم به خودم می گفتم چقدر درخت ها، آسمان، این مسیری که در آن راه می روم زیبا و زنده هستند با انگشتانم هوا را چنگ می زدم و می خواستم هوا را لمس کنم به این میگن انرژی آن هم از نوع مثبت مگه نه
کانال های انرژی
یکی از راه هایی که به تجربه ی باطنی ختم می شود، مکان های مقدس و طبیعت وحشی دست نخورده ی کره ی زمین است که بعضی اوقات موجب تغییر سطح هوشیاری می گردد . معمولا این مناطق دارای خصوصیات بسیار ویژه ی طبیعی اند .
مثلا این که همیشه به طرزی وصف ناپذیر زیبا هستند . ممکن است دارای آبشارها و جنگل های وسیع و سرسبز با درختان سر به فلک کشیده باشد و یا ممکن است از ویرانه های باستانی تشکیل شده باشد . آنچه که به این مکان ها ویژگی عرفانی می بخشد وجود کانال های انرژی است . در واقع کانال انرژی با جریان های انرژی بزرگ و کوچک خود با ما، الهام، سکوت، روح و انرژی می بخشد . اما این طور نیست که کانال های انرژی فقط در مکان های مشهور باشند آن ها در همه جا وجود دارند . ممکن است این کانال ها از میان شهرتان و یا حتی حیاط خانه تان بگذرند .
کانال انرژی چیست ؟
کانال انرژی، مکانی با نیرو و انرژی متمرکز است که در هماهنگی با آگاهی انسان عمل می کند .
هماهنگی چیست و چه نقشی دارد و چگونه اتفاق می افتد ؟
در مکان هایی در کوه و طبیعت حس خوبی نسبت به آن مکان داشتم حس می کردم که آن مکان چقدر زنده است . آرامش خاصی دارد و حضور خدا را حس می کردم . ولی نمی دانستم آن می تواند یک کانال انرژی باشد و عملکرد متناسب با آن محیط را بدون این که خودمان متوجه باشیم انجام می دهیم که شاید بشود گفت که در واقع با آن هماهنگ می شویم .

منبع:موسسه جهاني سبطين

سه شنبه 9 اسفند 1390  11:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها