سلام دوستان
روشها و برنامه هاي مختلفي براي مخفي كردن فايلهاي داخل موبايل وجود دارد
در اين ترفندي كه براي شما ميخواهم بگويم ؛ استفاده از فايل منيجر هستش كه من خودم از ActiveFile ورژن 1.20 استفاده كردم
البته شما ميتوانيد از ديگر فايل منيجر ها مثل :
Y-Browser
X-Plore
و ...........
استفاده كنيد و لازم به ذكر هست ؛ اصول يكي هست در تمام فايل منيجرها با تفاوتهاي جزئي
ابتدا بايد فايل منيجر خودتون ؛ مثلاً ActiveFile باز كنيد
من ميخواستم يك عكس از گالري خودم در مموري كارت ؛ بنام ooo.jpg را مخفي كنم
ابتدا در فايل منيجر رفتم به درايو E: و بعدش Imagees را باز كرده و در آنجا بايد عكس مربوطه را انتخاب ميكردم كه در برنامه ActiveFile با انتخاب عكس و زدن option و سپس Mark / unmark عكس مربوطه را Mark يا همون تيك دارش كردم
مثل شكل زير
در اين مرحله بايد دوباره بريم در options ولي اين بار وارد Files شده و آخرين گزينه آن يا همون Set attributes را انتخاب ميكنيم
اخرين گزينه در اين Set attributes شامل Hidden هستش كه بعد از yes كردن بايد options را بزنيد و بعدش Apply attributes را select كنيد تا فايل مخفي بشه
البته اينجا بايد بگم كه روش كلي مخفي كردن فايل در فايل منيجر هاي ديگه همينه ولي با اندكي تفاوت
مثلاً در Y-Browser كه خودش از فايل منيجر هاي خوب هستش
ديگه نياز يه تيك كردن فايل مربوطه نيست ؛ بلكه فقط كافيه برين روي مثلاً
عكس مربوطه و بدون باز كردنش ؛ فقط پررنگش ميكنيد ؛ حالا به option بريد و بعد Attributes و در رديف دومش Hidden را yes كرده و در انتها save را ميزنيم ؛ كار تمومه و فايل مخفي ميشه
جالبي ماجرا اينجاست كه فايل براي بازديد مخفي شده ولي براي فايل منيجر نه
پس خيلي راحت با تكرار مراحل فوق و no كردن Hidden در Attributes ميتوانيد فايل را اشكارش كنيد ....البته در زمان آشكار كردن فايل هم بعد از no كردن Hidden بايد options را بزنيد و بعدش Apply attributes را select كنيد تا فايل آشكار بشه
ترفند رفع.... ارور memory card corrupted
نميدونم تا حالا براتون پيش اومده كه در زمان استفاده از مموري كارتتون اين پيغام را ببينيد
memory card corrupted
يكي از علتهاي دادن اين پيغام فرمت كردن مموري كارت با استفاده از رم ريدر توسط كامپيوتر هستش
در اين حالت ديدم كه بعضي از دوستان مموري كارتشون را با بصورت FAT32 فرمت ميكنند و بعد از فرمت كردن در زمان استفاده از مموري كارتشون با پيغام
memory card corrupted مواجه ميشن
براي جلو گيري از اين كار بايد يادتون باشه ؛ هر وقت خواستيد مموريتون را با رم ريدر و توسط كامپيوتر فرمت كنيد حتماً بصورت FAT فرمتش كنيد تا اين مشكل پيش نياد يا اصلاً با خود گوشي موبايلتون فرمتش كنيد ؛ كه امكان ديدن اين ارور