0

صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار اقـــــــــــــــــــــــــــــــــــتصاد

fxnirvana
fxnirvana
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار اقـــــــــــــــــــــــــــــــــــتصاد

عرض ادب و احترام

میبخشید چرا این تو این سایت و تالار با این همه محتوای پربار و آموزنده خبری از مباحث اقتصاد کلان نیست ؟

یعنی به عبارتی منظورم اصلا خبرهای اقتصادی که تیتر خبرگزاری ها منتشر میشه و گاها توی تالارها از طرف اعضا منتشر میشه نیست 

منظورم تخصصی پرداختن به این مسائله و آموزش و تمرین و ...

خواهش میکنم اگه منابع آموزشی در مورد این موارد به خصوص شاخص های مهم جهانی از کشورهای جی 7 دارین معرفی کنین

اگرهم مقدوره یا اطلاعاتش در دسرسه مفاهیم مهم تکنیکالی مثل (( زمان )) رو در بحث های تکنیکال که البته بازهم نتونستم این مباحث رو پیدا کنم قرار بدین

ممنون میشم تو این زمینه ها و مباحث کلان اگه کمکم کنین

خسته نباشید و بازهم ممنون

پنج شنبه 26 دی 1392  1:10 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siryahya
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار اقـــــــــــــــــــــــــــــــــــتصاد

نقل قول fxnirvana

عرض ادب و احترام

میبخشید چرا این تو این سایت و تالار با این همه محتوای پربار و آموزنده خبری از مباحث اقتصاد کلان نیست ؟

یعنی به عبارتی منظورم اصلا خبرهای اقتصادی که تیتر خبرگزاری ها منتشر میشه و گاها توی تالارها از طرف اعضا منتشر میشه نیست 

منظورم تخصصی پرداختن به این مسائله و آموزش و تمرین و ...

خواهش میکنم اگه منابع آموزشی در مورد این موارد به خصوص شاخص های مهم جهانی از کشورهای جی 7 دارین معرفی کنین

اگرهم مقدوره یا اطلاعاتش در دسرسه مفاهیم مهم تکنیکالی مثل (( زمان )) رو در بحث های تکنیکال که البته بازهم نتونستم این مباحث رو پیدا کنم قرار بدین

ممنون میشم تو این زمینه ها و مباحث کلان اگه کمکم کنین

خسته نباشید و بازهم ممنون

سلام و خیر مقدم

راسخونی گرامی متوجه منظورتون نشدم. اگر منظورتون اخبار است که هر روز تقریبا بهترین اخبار قرار داده می شود. اگر منظورتون مباحث آموزشی بورس است که بمرور اضافه خواهد شد.

لطفا سوالتون را کمی روشن تر مطرح فرمایید.

با تشکر

پنج شنبه 26 دی 1392  3:29 PM
تشکرات از این پست
fxnirvana
fxnirvana
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

عرض ادب و خداقوت

سوالم بر میگرده به مباحث اقتصادی کشورهای صنعتی دنیا و نحوه ارتباط بازارهای مالی و سرمایه بزرگ باهم

مثه شاخص های صنعتی داوجونر و نیکی 225 یا شاخص های سهام نزدک و سندپی و ...

به خصوص سازوکارشون در مبادلات اقتصادی و زمانهای باز و بسته شدن و تاثیرشون روی هم

ضمن اینکه چطور میشه این چرخه های اقتصادی رو دنبال کرد تا فهمید همبستگی این بازارها در قدرت ارزی چه سازوکاری داره ؟

خیلی ممنونم از پاسختون و پیگیری که داشتین

پنج شنبه 26 دی 1392  7:01 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول fxnirvana

عرض ادب و خداقوت

سوالم بر میگرده به مباحث اقتصادی کشورهای صنعتی دنیا و نحوه ارتباط بازارهای مالی و سرمایه بزرگ باهم

مثه شاخص های صنعتی داوجونر و نیکی 225 یا شاخص های سهام نزدک و سندپی و ...

به خصوص سازوکارشون در مبادلات اقتصادی و زمانهای باز و بسته شدن و تاثیرشون روی هم

ضمن اینکه چطور میشه این چرخه های اقتصادی رو دنبال کرد تا فهمید همبستگی این بازارها در قدرت ارزی چه سازوکاری داره ؟

خیلی ممنونم از پاسختون و پیگیری که داشتین

سلام مجدد

راسخونی گرامی این گونه مباحث مرتبط با اقتصاد کلان، زیر شاخه اقتصاد بین الملل است. البته منعی برای درج موارد اینگونه در تالار اقتصاد نیست اما کارایی زیادی ندارد. مثلا فارکس که اگر هزار و یک مطلب اضافه کنیم ارزشی ندارد چرا که چند سالی است اینگونه معاملات در ایران مجاز نیست. از طرفی، محدودیتهای زیادی برای سرمایه گذاران داخلی جهت سرمایه گذاری در بورس های بین المللی وجود دارد که باعث کاهش اهمیت آن حداقل برای افراد زیادی می شود. تلاش ما (بنده و سایر کاربران فعال در این تالار) بر این بوده که مطالبی که مرتبط با قشر بیشتری از جامعه است، درج گردد. با این حال اگر شما در این زمینه مطلب یا مطالبی مد نظر دارید، در تالار اقتصاد قرار دهید و ما هم سعی خواهیم کرد اگر مطلب مفیدی در این زمینه ها مشاهده کردیم، اضافه کنیم.

امیدوارم بورس ایران نیز بین المللی شود تا خود بخود ارائه اینگونه مطالب لازم گردد.

موفق باشید.

پنج شنبه 26 دی 1392  8:38 PM
تشکرات از این پست
fxnirvana siryahya
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

سلام آقای نیکبخت خوبید؟

یه پیشنهاد داشتم

اینکه یه زیر تالاری ایجاد بشه بنام مناظره و در این قسمت کاربرای اقتصادی و کسایی که سر در میارن رو ثبت نام کنید

و در یک روز و تاریخ مشخصی و سر یه موضوع مهم کشور در هر هفته یا دو هفته یکبار منلظره صورت بگیره

بنظرم خیلی جالب و خوب میشه

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

چهارشنبه 23 بهمن 1392  11:07 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول mohsen_alavi

سلام آقای نیکبخت خوبید؟

یه پیشنهاد داشتم

اینکه یه زیر تالاری ایجاد بشه بنام مناظره و در این قسمت کاربرای اقتصادی و کسایی که سر در میارن رو ثبت نام کنید

و در یک روز و تاریخ مشخصی و سر یه موضوع مهم کشور در هر هفته یا دو هفته یکبار منلظره صورت بگیره

بنظرم خیلی جالب و خوب میشه

سلام جناب علوی

راستش بعید می دونم استقبالی صورت بگیرد. در زیر تالار گفتگوی اقتصادی مباحث گفتگویی گاهی مطرح می شود اما یا به چشم نمی آید یا کاربران زیادی مشارکت نمی کنند مگر اینکه ویژه شود و امتیاز خاصی برای آن در نظر گرفته شود. اگر شما مورد خاصی مد نظر دارید، مطرح بفرمایید تا بصورت ویژه معرفی گردد.

پیش بینی می کردم با راه اندازی تالار بورس راسخون، افراد زیادی مراجعه خواهد کرد اما دریغ... !! در صورتی که روش یادگیری حتی بدون هزینه را نیز در زیر تالار بورس اشاره کرده بودم و از یکی از اساتید این حرفه دعوت کرده بودم تا خیل سوالات تخصصی کاربران را پاسخگو باشند، اما بازم دریغ!!

موفق باشید.

چهارشنبه 23 بهمن 1392  8:32 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi siryahya
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

سلام جناب علوی

راستش بعید می دونم استقبالی صورت بگیرد. در زیر تالار گفتگوی اقتصادی مباحث گفتگویی گاهی مطرح می شود اما یا به چشم نمی آید یا کاربران زیادی مشارکت نمی کنند مگر اینکه ویژه شود و امتیاز خاصی برای آن در نظر گرفته شود. اگر شما مورد خاصی مد نظر دارید، مطرح بفرمایید تا بصورت ویژه معرفی گردد.

پیش بینی می کردم با راه اندازی تالار بورس راسخون، افراد زیادی مراجعه خواهد کرد اما دریغ... !! در صورتی که روش یادگیری حتی بدون هزینه را نیز در زیر تالار بورس اشاره کرده بودم و از یکی از اساتید این حرفه دعوت کرده بودم تا خیل سوالات تخصصی کاربران را پاسخگو باشند، اما بازم دریغ!!

موفق باشید.

سلام مجدد

ببینید باید اول کاربرا رو شناسایی کنید و لونایی که علاقه مندن و حداقل تخصصی دارن تو اقتصاد بعد اقدام به تبلیغ هدفمند کنید

چون مشخصه کسی که از اقتصاد سر در نمیاره و کاری با بورس نداره لازم نمیدونه که بیاد و مباحث رو یاد بگیره

من قبل اینجا به آقای نجاران گفتم ایشون گفتن طرح خوبیه به شما بگم و حالا شما هم هر جور صلاحه

مثلا در مورد سبد کالا،هدفمند کردن فاز 2 یارانه ها قیمت بنزین و بقیه مسائل روز اقتصاد کشور...

یه پیشنهاد دارم یه تایپیک ویژه بذار ثبت نام در مناظره بعد توی توضیحش میگی که اقتصادیه و کسایی که میدونن و میتونن ثبت نام کنن

ببین ثبت نامی ها چقدر میشه بعدش ببینیم چی میشه،میدونی من اقتصاد خوندم و خیلیم دوس دارم ولی جایی تو این تالار نیس که یجوری بحث و تبادل نظر کنم فقط اخبار و کپی پیسه!

خودم پایه ثابتتم غصه نخور

یا علی

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

پنج شنبه 24 بهمن 1392  11:32 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siryahya
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول mohsen_alavi

سلام مجدد

ببینید باید اول کاربرا رو شناسایی کنید و لونایی که علاقه مندن و حداقل تخصصی دارن تو اقتصاد بعد اقدام به تبلیغ هدفمند کنید

چون مشخصه کسی که از اقتصاد سر در نمیاره و کاری با بورس نداره لازم نمیدونه که بیاد و مباحث رو یاد بگیره

من قبل اینجا به آقای نجاران گفتم ایشون گفتن طرح خوبیه به شما بگم و حالا شما هم هر جور صلاحه

مثلا در مورد سبد کالا،هدفمند کردن فاز 2 یارانه ها قیمت بنزین و بقیه مسائل روز اقتصاد کشور...

یه پیشنهاد دارم یه تایپیک ویژه بذار ثبت نام در مناظره بعد توی توضیحش میگی که اقتصادیه و کسایی که میدونن و میتونن ثبت نام کنن

ببین ثبت نامی ها چقدر میشه بعدش ببینیم چی میشه،میدونی من اقتصاد خوندم و خیلیم دوس دارم ولی جایی تو این تالار نیس که یجوری بحث و تبادل نظر کنم فقط اخبار و کپی پیسه!

خودم پایه ثابتتم غصه نخور

یا علی

سلام مجدد

راهی که من امتحان کردم و جواب نگرفتم. الان توی تالار پاسخ این روش بهتر جواب می دهد. در تالار اقتصاد، نهایتا مباحث ویژه مورد استقبال واقع  شود. من معمولا مباحث را از طریق مجلات و مقالات دنبال می کنم. اگر شما روش گفتگو را ترجیح می دهید، مبحثی را ایجاد کنید و بنده هم همکاری خواهم کرد.

موفق باشید.

جمعه 25 بهمن 1392  7:32 PM
تشکرات از این پست
siryahya mohsen_alavi
دسترسی سریع به انجمن ها