نقل قول farshon
سلام برمدیرنیکبخت
مدیراسبق تالار"گفتگوی آزاد"
چرادیگه به تالارتون برنمی گردیدونظری ، پیشنهادی بدهید؟
ازتالارقبلیتون ناراحت هستید؟
مگربااستعفاازتالارقبلیتون نبایدبهش سربزنین؟
من خودم الان باوجودیکه ازمدیریت تالارلطیفه وطنزکناره گیری کردم بدلیل مسائلی امابقول کاربرافعالیتم (گوش شیطون کر)
درسایت وخصوصا"دراتاق چت بیشترشده.راستی چراسایرمدیران به اتاق چت نمی ایندواقعا"یه بررسی بایستی بشه ویه نظرخواهی.باتشکرازاینکه وقت خواهیدگذاشت وبه پست اینجانب پاسخ خواهیدداد
سلام جناب farsho
از اینجا شروع کنم که ما توی رشتمون هزینه فرصت را مقوله مهمی میدونیم. از طرفی روحیات بنده با تالار گفتگو خیلی جور نبود کمی سخت گیر هستم و شاید خشک برخورد. مضاف بر اینکه دائم دنبال یادگیری هستم.
مطلب فوق را گفتم که بگم با این تفاسیر تالار گفتگو، نیاز بنده را تامین نمی کرد. تالار اقتصاد متناسب با رشته ام است و هر مطلب جدید که اضافه می شود برایم جالب است. و چون زمان محدودی دارم ترجیجا به مدیریت تالار اقتصاد و آپدیت کردن تالار می پردازم و نهایتا اگر وقت شد، وبلاگ پسرم را تکمیل می کنم که متاسفانه چند وقتی است آپ نشده .
مدتیست وارد بورس شدم که واقعا یک دنیا مطلب دارد و با روحیات بنده جور می باشد و الحمدالله درآمد خوبی دارد. درصددم اگر و اگر خدا بخواهد در ماههای آینده و یا سال بعد زیر تالار بورس را به تالار اقتصاد اضافه کنم و مطالب کلی را راجع به بورس در آن قرار دهم.
لذا به هیچ وجه فکر نکنید با کسی یا تالاری مشکلی دارم.
موفق باشید.