0

صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار اقـــــــــــــــــــــــــــــــــــتصاد

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار اقـــــــــــــــــــــــــــــــــــتصاد

بسمه تعالی

ضمن سلام به تمامی کاربران عزیز و گرانقدر.

تالار اقتصاد در اسفند 1390 راه اندازی شد. کلیه دوستان می توانند از این قسمت، نظرات و پیشنهادات سازنده شان را قرار دهند

تا در ارائه هر چه بهتر مطالب بنده و سایر فعالان این تالار را یاری فرمایند.

با سپاس فراوان

یک شنبه 7 اسفند 1390  12:52 PM
تشکرات از این پست
siasport23 fxnirvana siryahya
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار اقـــــــــــــــــــــــــــــــــــتصاد

با سلام خدمت شما

با توجه به اینکه مطلب 

خبر تکمیلی: آیا این بود شناسایی 10 میلیون متمکن؟!(به همراه پیام های مردی)

دارای   و اشتباه تایپی بوده 

از شما مدیر تالار در خواست این را دارم که این پست را حذف کنید تا من یک بار دیگر این مطلب رو بدون اشتباه تایپی ارسال کنم

با توجه به اهمیت مطلب اگر صلاح می دانید این مطلب را ویژه کنید.

در صورتی که مصلحت نمی دانید دیگر نیازی به حذف و اصلاح نیست 

با تشکر

دوشنبه 22 اسفند 1390  10:53 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23 siryahya
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار اقـــــــــــــــــــــــــــــــــــتصاد

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

با توجه به اینکه مطلب 

از شما مدیر تالار در خواست این را دارم که این پست را حذف کنید تا من یک بار دیگر این مطلب رو بدون اشتباه تایپی ارسال کنم

با تشکر

سلام. ایرادات تایپی که در مورد پیامک ها امر رایجیه. ولی بدرخواست شما حذف شد.

موفق باشید

دوشنبه 22 اسفند 1390  3:37 PM
تشکرات از این پست
siasport23 siryahya
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول nikbakht88

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

با توجه به اینکه مطلب 

با تشکر

سلام. ایرادات تایپی که در مورد پیامک ها امر رایجیه. ولی بدرخواست شما حذف شد.

موفق باشید

با سلام

ممنونم

در صورت ارسال مجدد، ویژه کردن رو صلاح می دونید؟

با تشکر

دوشنبه 22 اسفند 1390  4:47 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

موارد مشابه وِیژه شده اند. که بخشی از آنها به نام کاربری شما بودند. و نیازی به مطالب بیشتر نیست. گستردگی مطالب اقتصادی بقدری زیاد است که نمی توان از هر مورد چند تاپیک را ویژه کرد. تلاش شده، متنوع باشند.

موفق باشید

دوشنبه 22 اسفند 1390  5:01 PM
تشکرات از این پست
qodrat siasport23 siryahya
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

من اگه اشتباه نکنم اولین باری هستش که به این تالار میام اونم الان که فهمیدم کارشناس ارشد اقتصاد هستید از این به بعد به این تالار هم سری میزنم تا اطلاعاتم زیاد بشه چون راجع به اقتصاد هیچی نمیدونم ولی فکر نکنم جرات اینو داشته باشم که پست بزارم چون مثل اینکه اینجا سخت گیر تر هستید و این واقعا ستودنی هستش . من اوایل فقط واسه امتیاز پست می ذاشتم ولی الان اصلا این طوری نیست و فقط مدیون سخت گیری های شما هستم والان تموم سعیم اینکه مطالب خوب و به درد بخوری بزارم واقعا آدم خیلی ناراحت میشه وقتی می بینه کسی نیم نگاهی هم به پستش نمیندازه و در عوض کلی خوشحال میشه وقتی میبینه پستش فعاله .

آرزوی سلامتی و کامیابی شما را دارم.

جمعه 26 خرداد 1391  8:08 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23 siryahya
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام

من اگه اشتباه نکنم اولین باری هستش که به این تالار میام اونم الان که فهمیدم کارشناس ارشد اقتصاد هستید از این به بعد به این تالار هم سری میزنم تا اطلاعاتم زیاد بشه چون راجع به اقتصاد هیچی نمیدونم ولی فکر نکنم جرات اینو داشته باشم که پست بزارم چون مثل اینکه اینجا سخت گیر تر هستید و این واقعا ستودنی هستش . من اوایل فقط واسه امتیاز پست می ذاشتم ولی الان اصلا این طوری نیست و فقط مدیون سخت گیری های شما هستم والان تموم سعیم اینکه مطالب خوب و به درد بخوری بزارم واقعا آدم خیلی ناراحت میشه وقتی می بینه کسی نیم نگاهی هم به پستش نمیندازه و در عوض کلی خوشحال میشه وقتی میبینه پستش فعاله .

آرزوی سلامتی و کامیابی شما را دارم.

سلام و تشکر.

کاربر گرامی ورود شما را به این تالار هم خوش آمد می گویم.

در مورد سخت گیری در تالار اقتصاد، اینطور نیست. سخت گیری بنده در تالار گفتگوی آزاد خیلی بیشتر است تا اینجا. حجم مطالب ارسالی در این تالار بسیار زیاد است. هر از گاهی اگر لازم شد نکاتی را گوشزد می کنم. کاربران فعال در این تالار بسیار همکاری می کنند و قوانین تالار اقتصاد را در نظر می گیرند. البته مواردی هم وجود دارد که گاهی به کاربر گفته می شود و برخی مواقع هم موارد غیر مرتبط یا تکرای حذف می شود.

تالار گفتگوی آزاد بیشتر با استقبال کاربران تازه وارد سایت مواجه است و این کار بنده را سختتر می کند. رها کردن کاربر، ظاهرا به نفع کاربر است اما عملا این کار کم کاری مدیر تالار است. راسخون برای کاربرانی که بر کیفیت مطالب ارسالیشان تاکید بیشتری دارند، ارزش بیشتری قائل است.

خدا را شکر میکنم که شما هم به این نکته پی برده اید که آنچه گفته می شود، برای راهنمایی و پیشرفت خود کاربر است .

در صورت تمایل به همکاری با این تالار، مطابق با قوانین تالار، مقالات یا اخبار را در زیر تالار مربوط به آن قرار دهید. اخبار را در زیر تالار اخبار اقتصادی و مقالات را در مقالات اقتصادی. اخبار یا مقالات اقتصاد اسلامی را در زیر تالار اقتصاد اسلامی و اگر موضوعی به صورت گفتگو مطرح شده است را در قسمت گفتگوی اقتصادی قرار دهید.

اخبار جدید از تاریخ انتشارشان مشخص است، برای اطمینان از تکراری نبودن آن در تالار اقتصاد، نهایتا 2 الی 3 صفحه آخر تالار را برسی بفرمائید متوجه می شوید. کار سختی نیست و به مرور آشنا می شوید.

اما مهمتر از این نکات، مطالبی را ارسال کنید که ارزش خواندن دارند و به قشر بیشتری از جامعه مرتبط است. به عبارت بهتر به کیفیت مطالب بهاء دهید نه کمیت.

موفق و سربلند باشید.

جمعه 26 خرداد 1391  8:52 PM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سلام

سپاس از زحمات بی دریغ شما

ببخشید میخواستم لطف کنید و یه توضیحی بدید که دقیقا چه چیزهایی رو باید در اقتصاد تصویری بزاریم راستش کمی تا اندکی قاطی کردم و نمیدونم جای بعضی از مطالب کجاست ولی سعیمو میکنم که مطالب رو در جای درستش بزارم.

شنبه 17 تیر 1391  11:30 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

خدا هیچ مسلمونی رو سرگردون نکنه

یه سوال دیگه صرفا هر مطلبی که دارای عکس باشه در اقتصاد تصویری قرار نمیگیره که ؟؟؟

شنبه 17 تیر 1391  11:42 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام

سپاس از زحمات بی دریغ شما

ببخشید میخواستم لطف کنید و یه توضیحی بدید که دقیقا چه چیزهایی رو باید در اقتصاد تصویری بزاریم راستش کمی تا اندکی قاطی کردم و نمیدونم جای بعضی از مطالب کجاست ولی سعیمو میکنم که مطالب رو در جای درستش بزارم.

سلام. 

شما لطف دارید.

زیر تالار جدید تالار اقتصاد در برگیرنده تمامی اخبار و مطالب تصویری اقتصاد است. به طور کلی هر مطلبی که اصل و لب مطلب آن همان تصویر آن باشد، در این زیر تالار قرار می گیرد. 

البته توضیحات تصویر به صورت متنی بود، نیازی نیست آنرا در قسمت اقتصاد تصویری اضافه کرد. 

اگر تشخیص آن برای شما مشکل است، صرفا به مطالبی که کاملا تصویری است اکتفا کنید، در صورتیکه موردی از قلم افتاد، اعلام می کنم تا اصلاح کنید.

موفق باشید.

شنبه 17 تیر 1391  12:09 PM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

با سلام

این مطلب خیلی مرتبط نیست خواهشمندم حذف بفرمایید!!

این یکی را هم چون ویژه شده بود ، در ابتدای کار ندیدم ، تکراری است. حذف بفرمایید

شرمنده!!!

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

سه شنبه 20 تیر 1391  11:59 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

با سلام

این مطلب خیلی مرتبط نیست خواهشمندم حذف بفرمایید!!

این یکی را هم چون ویژه شده بود ، در ابتدای کار ندیدم ، تکراری است. حذف بفرمایید

شرمنده!!!

سلام و تشکر.

ممنون که زحمت بنده را جهت اطلاع دادن به شما و اجازه گرفتن، کم کردید.

موفق باشید.

چهارشنبه 21 تیر 1391  1:08 PM
تشکرات از این پست
siasport23
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
جمعه 6 مرداد 1391  6:40 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

به تالار مقالات اقتصادی سر نمی زنید دیگه؟؟!!

سلام علیکم و رحمه الله

با مشکلاتی که ورژن جدید سایت به همراه داشته است، اینطور به نظر می رسد. از طرفی ماه مبارک علاوه بر مهمانی اصلی، مهمان فرعی هم هستیم که زمان کمتری را برای مراجعه به سایت دارم.

عادت به چک کردن موارد ارسال شده از طریق ایمیل را دارم که متاسفانه با مشکل مواجه شده است و چک کردن تک تک زیر تالار ها و باز کردن تک تک تاپیک ها، واقعا زمان بر و دردسر زا شده است.

انشاالله جبران خواهم کرد.

با آرزوی توفیق ایام.

جمعه 6 مرداد 1391  6:52 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan siasport23
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول salmanjavan

سلام

به تالار مقالات اقتصادی سر نمی زنید دیگه؟؟!!

سلام علیکم و رحمه الله

با مشکلاتی که ورژن جدید سایت به همراه داشته است، اینطور به نظر می رسد. از طرفی ماه مبارک علاوه بر مهمانی اصلی، مهمان فرعی هم هستیم که زمان کمتری را برای مراجعه به سایت دارم.

عادت به چک کردن موارد ارسال شده از طریق ایمیل را دارم که متاسفانه با مشکل مواجه شده است و چک کردن تک تک زیر تالار ها و باز کردن تک تک تاپیک ها، واقعا زمان بر و دردسر زا شده است.

انشاالله جبران خواهم کرد.

با آرزوی توفیق ایام.

سلام

نماز روزه هاتون قبول

از این که این قدر سریع جواب دادید هم تعجب کردم و هم تشکر می کنم

راستی از این که مجددا لطف کردید و بنده را به عنوان کاربر برتر انتخاب کردید از شما تشکر می کنم

یاعلی

جمعه 6 مرداد 1391  6:55 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها