نقل قول architect0811
سلام
من اگه اشتباه نکنم اولین باری هستش که به این تالار میام اونم الان که فهمیدم کارشناس ارشد اقتصاد هستید از این به بعد به این تالار هم سری میزنم تا اطلاعاتم زیاد بشه چون راجع به اقتصاد هیچی نمیدونم ولی فکر نکنم جرات اینو داشته باشم که پست بزارم چون مثل اینکه اینجا سخت گیر تر هستید و این واقعا ستودنی هستش . من اوایل فقط واسه امتیاز پست می ذاشتم ولی الان اصلا این طوری نیست و فقط مدیون سخت گیری های شما هستم والان تموم سعیم اینکه مطالب خوب و به درد بخوری بزارم واقعا آدم خیلی ناراحت میشه وقتی می بینه کسی نیم نگاهی هم به پستش نمیندازه و در عوض کلی خوشحال میشه وقتی میبینه پستش فعاله .
آرزوی سلامتی و کامیابی شما را دارم.
سلام و تشکر.
کاربر گرامی ورود شما را به این تالار هم خوش آمد می گویم.
در مورد سخت گیری در تالار اقتصاد، اینطور نیست. سخت گیری بنده در تالار گفتگوی آزاد خیلی بیشتر است تا اینجا. حجم مطالب ارسالی در این تالار بسیار زیاد است. هر از گاهی اگر لازم شد نکاتی را گوشزد می کنم. کاربران فعال در این تالار بسیار همکاری می کنند و قوانین تالار اقتصاد را در نظر می گیرند. البته مواردی هم وجود دارد که گاهی به کاربر گفته می شود و برخی مواقع هم موارد غیر مرتبط یا تکرای حذف می شود.
تالار گفتگوی آزاد بیشتر با استقبال کاربران تازه وارد سایت مواجه است و این کار بنده را سختتر می کند. رها کردن کاربر، ظاهرا به نفع کاربر است اما عملا این کار کم کاری مدیر تالار است. راسخون برای کاربرانی که بر کیفیت مطالب ارسالیشان تاکید بیشتری دارند، ارزش بیشتری قائل است.
خدا را شکر میکنم که شما هم به این نکته پی برده اید که آنچه گفته می شود، برای راهنمایی و پیشرفت خود کاربر است .
در صورت تمایل به همکاری با این تالار، مطابق با قوانین تالار، مقالات یا اخبار را در زیر تالار مربوط به آن قرار دهید. اخبار را در زیر تالار اخبار اقتصادی و مقالات را در مقالات اقتصادی. اخبار یا مقالات اقتصاد اسلامی را در زیر تالار اقتصاد اسلامی و اگر موضوعی به صورت گفتگو مطرح شده است را در قسمت گفتگوی اقتصادی قرار دهید.
اخبار جدید از تاریخ انتشارشان مشخص است، برای اطمینان از تکراری نبودن آن در تالار اقتصاد، نهایتا 2 الی 3 صفحه آخر تالار را برسی بفرمائید متوجه می شوید. کار سختی نیست و به مرور آشنا می شوید.
اما مهمتر از این نکات، مطالبی را ارسال کنید که ارزش خواندن دارند و به قشر بیشتری از جامعه مرتبط است. به عبارت بهتر به کیفیت مطالب بهاء دهید نه کمیت.
موفق و سربلند باشید.