0

اخبار حوزه دین و اندیشه

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

مسئول مؤسسه ثقلين مشهد:
صراط مستقيم، صراط كسانی است كه نعمت ولايت در روز غدير به آنان اعطا شده است

گروه خبرنگاران افتخاري / حمید رابعی: حميد رابعی، 16 شهريورماه، در جلسه تفسير سوره حمد، ضمن تببين حقانيت شيعه با توجه به آيات سوره حمد و سوره مائده، صراط مستقيم را صراط كسانی اعلام كرد كه نعمت ولايت در روز غدير خم به آنان داده شده است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، جلسه تفسير سوره حمد توسط حميد رابعی، مدير مسئول پايگاه غديرخم، در مؤسسه ثقلين مشهد برگزار ‌شد.

وی در ادامه مباحث تفسير اين سوره، اشاره مستقيم خداوند به روز غديرخم در آيه شريفه «مَـلِكِ یَوْمِ الدِّينِ» را يادآور شد و افزود: با توجه به آيات ابتدايی سوره مائده و آيه «الْیَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ ...» يوم‌الدين همان روز غدير خم است كه دين اسلام با تعيين خليفه مسلمين حضرت علی(ع) و اولاد ايشان به دست حضرت رسول اكرم(ص) از طرف خداوند متعال و مالك روز غدير كامل شد.

حميد رابعی ضمن تببين حقانيت شيعه با توجه به آيات سوره حمد و سوره مائده، صراط مستقيم را صراط كسانی اعلام كرد كه نعمت ولايت در روز غدير خم به آنان داده شده است.

مدير مسئول پايگاه غديرخم پس از ترجمه اين آيه شريفه، افزود: خداوند متعال در آيه شريفه «صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ»، راه راست را به صورت كامل معرفی كرده است و می‌فرمايد «راه راست، راه كسانی است كه به آنان از طرف حضرت باريتعالی نعمت داده شده است».

وی در ادامه سخنان خود و در تبيين مراد حضرت باريتعالی از واژه نعمت بار ديگر به آيه سوم سوره مائده يعنی «الْیَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَیْكُمْ نِعْمَتِی وَرَضِيتُ لَكُمُ الإِسْلامَ دِينًا» اشاره كرد و گفت: خداوند متعال در اين آيه نعمت را به صورت كامل معرفی می‌كند و ضمن قرار دادن ضمير متكلم وحده «ی» آن را از سوی خود می‌داند كه برای خلق آماده كرده است كه با آن دين اسلام را برای بشريت كامل كرده است.

رابعی در بيان شأن نزول اين آيه به روز غدير خم و آخرين سفر حج حضرت رسول اكرم(ص) اشاره كرد و ضمن اشاره به شيوه ابلاغ ولايت حضرت علی(ع) از سوی رسول اكرم(ص) به حاضرين كه تعدادشان تا 200 هزار نفر هم ذكر شده است، به وقايع بعد از رحلت حضرت رسول اكرم(ص) اشاره و خاطرنشان كرد: حضرت رسول اكرم(ص) به اصحاب خود سفارش كرده بود تا اهل ‌بيت مطهرش(ع) كه شامل حضرت زهرا(س) و حضرت علی(ع) و فرزندان معصوم ايشان بودند را گرامی بدارند و محبت آنان را اجر رسال خود عنوان كرده بودند.

مسئول مؤسسه ثقلين مشهد با اشاره به حديثی از حضرت رسول اكرم (ص) افزود: آن حضرت در يكی از فرمايشات خود كه در بيان شأن، مقام و منزلت حضرت زهرا(س) ذكر شده است. می‌فرمايند «هر كس فاطمه(س) را غضبناك كند من را غضبناك كرده است و هر كسی كه من را غضبناك كند خدا را غضبناك كرده است».

رابعی سپس با تلاوت آيه شريفه «غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ» به آيه بعدی سوره مباركه حمد اشاره و اظهار كرد: پس از اينكه خداوند متعال در سوره حمد راه راست را به صراحت پيروی از ولايت و محبت اهل‌بيت مطهر حضرت رسول اكرم(ص) ذكر می‌كند بلافاصله به وقايع پس از رحلت حضرت رسول اكرم اشاره می‌كند و با پيشگويی خارق‌العاده خود راهی كه اكثريت جامعه مسلمان با پيروی از مغضوبين حضرت زهرا (س) و رسول اكرم (ص) و خداوند متعال را طی می‌كنند را راه غير مستقيم عنوان می‌كند و باعث گمراهی جامعه می‌داند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  1:51 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

اتاق فكر به‌منظور ایجاد شبكه تبليغ دين در مهديشهر ايجاد شود

گروه اجتماعی: فرماندار شهرستان مهديشهر خواستار تشكيل اتاق فكر جهت راه‌اندازی شبكه تبليغ فرهنگ دينی در اين شهرستان شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سمنان، محمدرضا قنبری، فرماندار شهرستان مهديشهر 16 شهريورماه در ديدار با معاون فرهنگی اداره‌كل تبليغات اسلامی استان سمنان در اداره تبليغات اسلامی شهرستان مهديشهر ضمن تأكيد بر اينكه تبعيت محض از ولايت فقيه بهترين راهبرد جهت مقابه با استكبار جهانی است، گفت: راه اين تبعيت، اتحاد است.

وی خواستار تشكيل اتاق فكر جهت راه‌اندازی شبكه تبليغ فرهنگ دین در شهرستان شد و گفت: مجموعه دستگاه‌های دولتی اين شهرستان بايد در خدمت تقويت نظام و جبهه فرهنگی باشند تا بتوانيم اهداف عاليه اسلامی را دنبال كنيم.

فرماندار شهرستان مهديشهر ضمن تأكيد بر لزوم تبعيت محض از ولايت فقيه، تصريح كرد: اگر مسئولان همه گوش به فرمان رهبری باشند هيچگونه خللی در كشور به وجود نخواهد آمد.

حجت‌الاسلام ولی‌الله مصائبی، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره‌كل تبليغات اسلامی استان سمنان نيز در اين نشست، ضمن تشريح گوشه‌ای از فعاليت‌های حوزه دين در اين استان خواستار مساعدت بيشتر و نگاه مطلوب‌تر مسئولان به برنامه‌های فرهنگی شد.

وی ضمن تأكيد بر اينكه ورود به حريم خدا و نزديك شدن به او نيز راه و روش خود را دارد و آن راه ولايت، اهل بيت(ع) و تقوا است، تصريح كرد: تقوا روح مبارزه با خودخواهی‌ها و هوای نفس است.

حجت‌الاسلام مصائبی با اشاره به اينكه 34 روحانی مستقر و 67 روحانی طرح هجرت در استان سمنان مشغول به امر تبليغ دين مبين اسلام هستند، گفت: روحانيان با حضور در مناطق محروم پاسخ‌گوی مسائل فرهنگی و اعتقادی هستند.

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره‌كل تبليغات اسلامی استان سمنان نبود تعداد كافی روحانيان در مناطق روستایی جهت گسترش نگرش بديع و اساسی فرهنگ دينی و اساسی مردم را متذكر شد و گفت: دولت بايد زيرساخت‌های حضور فعال اين قشر تأثيرگذار را در مناطق محروم فراهم كند.

حجت‌الاسلام غلامرضا زاهدی، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان مهديشهر نيز در اين نشست ضمن تشريح برنامه‌های اين اداره گفت: همبستگی ادارات، مبلغان و ائمه جماعات در اين شهرستان رمز موفقيت امور دينی تبليغی است.

وی، تغذيه فكری مبلغان دينی را در اولويت برنامه‌های سازمان تبليغات اسلامی ذكر كرد و افزود: نخستين ركن موفقيت در تبليغ، وجود ويژگی‌های برتر در خود پيام است.

حجت‌الاسلام زاهدی در پايان تصريح كرد: اگر محتوا و ماهيت پيام ويژگی‌های لازم را نداشته باشد، هر چند بقیه عوامل هم موجود باشد، باز تبليغ يك تلاش كور و بی‌حاصل خواهد بود.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  1:52 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

اعزام هنرمندان مسجدی استان مركزی به همايش «انديشه‌های آسمانی»

گروه اجتماعی: مسئول دبيرخانه كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان مركزی از اعزام 120 هنرمند مسجدی استان به پنجمين دوره همايش آموزشی ـ فرهنگی انديشه‌های آسمانی مشهد مقدس خبر داد.

حجت‌الاسلام مصطفی ذوالفقاری، مسئول دبيرخانه كانون‌های فرهنگی- هنری مساجد استان مركزی

حجت‌الاسلام مصطفی ذوالفقاری، مسئول دبيرخانه كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان مركزی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: همايش «انديشه‌های آسمانی» با هدف تبيين مفهوم هنر متعالی و ارائه فرانمای هنرمند انقلاب اسلامی و تشكيل شبكه هنرمندان انقلابی با رويكردی تحول‌مدار بر مبنای تقويت هويت انقلابی در قالب استراتژی هنر هم‌افزا، برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: پنجمين دوره آموزشی فرهنگی انديشه‌های آسمانی در دو گروه مخاطب برادران و خواهران به‌مدت 10 روز برگزار می‌شود.

مسئول دبيرخانه كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان مركزی اضافه كرد: كليات و مراحل اجرايی پنجمين دوره آموزشی انديشه‌های آسمانی مبتنی بر منويات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب طراحی و تدوين شده است.

ذوالفقاری بيان كرد: قرائت و ترتيل قرآن كريم و اذان، شعر و ادبيات، گرافيك و نقاشی، مستند‌سازی عكاسی و خبرنگاری و رسانه‌(فيلم‌نامه‌نويسی، نمايشنامه‌نويسی و فيلم كوتاه) از رشته‌های اين همايش است.

وی تصريح كرد: برگزاری نمايشگاه آثار هنرمندان مسجدی، زيارت حرم مطهر رضوی، چاپ نشريه داخلی و برگزاری نشست‌های هم انديشی با هدف انتقال تجربيات و نظريات هنرمندان مسجدی از جمله برنامه‌های جانبی پنجمين دوره از همايش انديشه‌های آسمانی است.

يادآور می‌شود؛ در حال حاضر 358 كانون فرهنگی ـ هنری با 18 هزار و 500 عضو در مساجد استان مركزی فعال است.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  1:56 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

پايداری قوانين الهی براساس عدالت است

گروه انديشه: يک استاد دانشگاه گفت: همان‌طور كه در زبان فارسی می‌گوييم بار كج به منزل نمی‌رسد در قوانين الهی نيز پايداری براساس عدالت شكل می‌گيرد.

روح‌الله بيات، كارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه زنجان، گفت: سال‎ها قبل از اين‌كه فيزيوكرات‌ها قوانين طبيعی اقتصاد را كشف كنند، قرآن ‌كريم نمودهای اقتصادی و اجتماعی قوانين طبيعی را به نحو احسن تبيين كرده است.

وی تصريح كرد: ما قادر به كشف و درك برخی از قوانين طبيعی و سنت‎های الهی هستيم ولی برخی ديگر را نمی‌توانيم كشف كنيم، زيرا اين قوانين اسرار الهی هستند و قرار نيست بشر به راحتی به آنها دسترسی پيدا كرده و با منفعت‌طلبی از آنها سوء‌استفاده كند.

اين كارشناس اقتصادی عنوان كرد: قرآن‌كريم قرض‌الحسنه را در تقابل با ربا معرفی كرده و می‌فرمايد: «هر كس به برادر مؤمنش قرض بدون مازاد بدهد خداوند به او ده برابر پاداش می‌دهد»، اين پاداش نيز جزء قوانين و سنن الهی محسوب می‌شوند كه ما قادر به درك آن‌ها نيستيم و برای‌مان مكشوف نيست اين پاداش كجا و چگونه نمايان می‌شود.

وی ادامه داد: قرآن‌مجيد فرموده است: «اگر اقوام گذشته خدا را پرستش می‌كردند از زمين و آسمان بر آنها بركت می‌باريد»؛ پس يكی ديگر از سنت‎های الهی اين است كه اگر پرستش و عبادت خدا انجام شود بركت در زندگی صورت می‌گيرد ولی اين‌كه اين بركت چگونه نمود پيدا می‌كند نيز نامكشوف است.

اين مدرس داننگاه ابراز كرد: دانشگاه گفت: همان‌طور كه در زبان فارسی می‌گوييم بار كج به منزل نمی‌رسد در قوانين الهی نيز پايداری براساس عدالت شكل می‌گيرد.

بيات در پايان خاطرنشان كرد: از ديگر اصول و سنت‎های حق تعالی اين است كه پايداری همواره براساس عدالت است و هر كس به ديگری ظلم كند، به خود بدی كرده است. در نتيجه راه به ثبات رسيدت جامعه ريشه‌كنی ظلم و برقراری عدالت است.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  2:00 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

حجت‌الاسلام ملكی:
عزت امروز ایران مرهون تلاش سربازان ولایت است

گروه سياسی: امام جمعه قصرشیرین در خطبه‌های نماز جمعه هفته گذشته اين شهرستان گفت: امروز همه به اين نتيجه رسيده‌اند كه جمهوری اسلامی ايران در جهان دارای عزت مثال‌زدنی است كه اين مرهون تلاش‌های سربازان ولايت است.

حجت‌الاسلام علی ملكی، امام جمعه قصرشيرين

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كرمانشاه، حجت‌الاسلام علی ملكی، امام جمعه قصرشیرین در خطبه‌های نماز جمعه هفته گذشته اين شهرستان گفت: امروز همه به اين نتيجه رسيده‌اند كه جمهوری اسلامی ايران در جهان دارای عزت و اقتدار مثال‌زدنی است كه اين مرهون تلاش‌های سربازان ولايت است.

وی با بيان اينكه سربازان امام زمان(عج) در مقابل تهديدات آمريكا و خاصه اسرائيل به آن‌ها اعلام كردند كه به حول و قوه الهی هيچ غلطی نمی‌توانند بكنند، افزود: اگر شيران دلاور ايران اسلامی غرشی كنند، موش‌های كاخ سفيد و تل آويو به سوراخ‌هايشان می‌گريزند.

امام جمعه قصرشيرين با اشاره به اینکه شهرستان قصرشيرين 186 كيلومتر مرز مشترك با كشور عراق دارد از نيروهای هنگ مرزی، سپاه پاسداران، نيروی انتظامی و سربازان گمنام امام زمان(عج) به خاطر تلاش شبانه‌روزی در طول ايام برگزاری اجلاس تقدير كرد.

وی تصريح كرد: دشمن قصد داشت در برگزاری اجلاس نا امنی ايجاد كند و بگويد ايران اسلامی كشور ناامنی است ولی نيروهای نظامی و امنيتی با توانايی‌های بالای خود عرصه ر ا بر دشمنان بستند بطوريكه از بازرسی‌های به‌عمل آمده 113 سلاح جنگی از كسانی كه قصد ناامنی داشتند، كشف شد.

ملكی در بخش ديگری از خطبه‌های اين هفته نماز جمعه با اشاره به فرا رسيدن سالروز قيام خونين 17 شهريور و كشتار جمعی از مردم بی‌دفاع به‌دست مأموران ستم‌شاهی پهلوی در سال 57، ياد شهدای اين قيام را گرامی داشت.

امام جمعه قصرشيرين در پایان با اشاره به فرا رسيدن سالروز وفات آيت‌الله سيدمحمود طالقانی، اولين امام جمعه تهران در سال 58 تصريح كرد: نماز جمعه پايگاه دين و نظام اسلامی است و تقويت آن وظيفه تك تك مردم و مسئولان دين‌دار است؛ زيرا نماز جمعه متعلق به همه مردم و هديه الهی به نظام جمهوری اسلامی است.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  2:01 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

جشنواره امام رضا(ع) اقدامی مؤثر در ترويج معارف اصيل رضوی است

گروه اجتماعی: مدير كانون پرورش فكری كودک و نوجوان خراسان رضوی گفت: جشنواره بين‌المللی امام رضا(ع) در جهت ترويج فرهنگ و معارف اصيل رضوی نقشی بسزا دارد.

راضيه باباخانی، مدير كانون پرورش فكری كودک و نوجوان خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگذاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، با اشاره به برگزاری جشنواره امام رضا(ع) در دهه كرامت اظهار كرد: برگزاری جشنواره امام رضا(ع) همزمان با سالروز ولايت حضرت معصومه(س) و ولادت امام رضا(ع) بهترين زمان برای فرهنگ سازی در جهت معارف اصیل رضوی مخصوصا برای كودک و نوجوان است.

وی بيان كرد: جشنواره بين‌المللی امام رضا(ع) اقدامی مؤثر در ترويج فرهنگ و معارف اصيل رضوی بوده و در اين مسير گام‌های ارزنده‌ای در بهره‌گيری از هنر و ظرفيت‌های هنری برداشته شده است.

باباخانی تصريح كرد: كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان در همراهی با اين تلاش فرخنده، فعاليت‌های گسترده و متفاوتی را در عرصه ترويج فرهنگ رضوی و اشاعه ميراث حضرت رضا(ع) برای كودكان و نوجوانان آغاز كرده است.

مديركانون پرورش فكری كودک و نوجوان خراسان رضوی با اشاره به برگزاری جشنواره نمايشنامه‌خوانی رضوی كه يكی از جشنواره‌های دهمين جشنواره بين‌المللی امام رضا(ع) است، اظهار كرد: جشنواره نمايشنامه‌خوانی رضوی به عنوان يك فعاليت هنری نو می‌تواند تاثيری عميق در معرفی شخصيت قدسی امام رضا(ع) و سيره نورانی آن حضرت برای كودكان و نوجوانان داشته باشد.

وی گفت: جشنواره نمايشنامه‌خوانی رضوی اقدامی موثر و در عين حال نخستين گام برای تأمين متون نمايش دينی است كه مشخصا به ترويج سيره رضوی و گسترش فرهنگ دينی برای كودكان و نوجوانان می‌پردازد.

باباخانی ادامه داد: اولين دوره اين جشنواره در نهمين جشنواره فرهنگی، هنری امام رضا(ع) برگزار شد و استقبال نسبتا خوبی از طرف مربيان هنرمند كانون و ساير هنرمندان كه در حوزه نمايش و ادبيات نمايشی كودكان و نوجوانان فعاليت دارند، صورت گرفت.

مدير كانون پرورش فكری كودک و نوجوان خراسان رضوی در خصوص فراگير شدن جشنواره رضوی در بين مردم اظهار كرد: برای فراگير شدن جشنواره رضوی در بين مردم بايد اطلاع رسانی و تبليغات گسترده‌ای صورت بگيرد زیرا تمام رسانه‌ها اعم از روزنامه‌های كثيرالانتشار، صدا و سيما و ... در اين جهت تاثيرگذار هستند.

وی در خصوص شرايط فعلی برگزاری جشنواره امام رضا(ع) بيان كرد: شرايط فعلی تا حدودی خوب بوده ولی نياز به زمان دارد تا بهتر شود.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  2:03 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

لزوم تشكيل ستاد احيای امر به معروف و نهی از منكر در بن‌رود ورزنه

گروه خبرنگاران افتخاري / سیدمحمد حسینی‌ ورزنه: به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، امام‌جمعه و نماينده ولی ‌فقيه در شهرستان ورزنه و بخش بن‌رود، 17 شهريورماه، گفت: برای پيشگيری و جلوگيری از هر گونه تخلف و ناهنجاری، تشكيل و ايجاد يك ستاد امر به معروف و نهی از منكر در بخش بن‌رود شهرستان ورزنه الزامی است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين صادق‌زاده، امام‌جمعه و نماينده ولی ‌فقيه در شهرستان ورزنه و بخش بن‌رود، 17 شهريورماه، گفت: از جمله فعاليت‌های فرهنگی در بخش بن‌رود شهرستان ورزنه تشكيل ستاد احيای امر به معروف و نهی از منكر است كه به زودی در اين شهرستان و بخش بن‌رود انجام می‌شود.

وی در خطبه‌های نماز جمعه اين هفته، گفت: دوری از لغو، دومين نشانه مؤمن است كه در سوره مؤمنون «وَالَّذِينَ هُمْ عَنِ اللَّغْوِ مُعْرِضُونَ؛ و آنان كه از بيهوده رويگردانند» به آن پرداخته شده است.

صادق‌زاده با اشاره به امر به معروف و نهی از منكر، افزود: امر به معروف به معنای دستور دادن يا توصيه كردن از سوی فرد مسلمان به ديگران به انجام آن‌چه از نظر عقل يا شرع اسلام خوب در نظر گرفته و نهی از منكر به معنی دستور دادن يا توصيه كردن از سوی فرد مسلمان به ديگران به انجام ندادن آن‌چه به از نظر عقل يا شرع اسلام بد در نظر گرفته می‌شود، است.

نماينده ولی ‌فقيه در شهرستان ورزنه ادامه داد: امر به معروف و نهی از منكر با وجود برخی شرايط واجب است و در صورت نبود آن شرايط تكليف ساقط می‌شود يعنی امر و نهی، سبب ضرر جانی يا آبرويی يا ضرر مالی قابل توجه، به خودش يا نزديكان و همراهان، يا ساير مؤمنان نباشد.

 حجت‌الاسلام والمسلمين صادق‌زاده:
خداوند در سوره آل عمران فرموده است «وَلْتَكُن مِّنكُمْ أُمَّةٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَأُوْلَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ؛ و بايد از ميان شما گروهى [مردم را] به نيكى دعوت كنند و به كار شايسته وادارند و از زشتى بازدارند و آنان همان رستگارانند»، حضرت علی(ع) پايندگی شريعت به امر به معروف و نهی از منكر و برپاداشتن حدود است

وی همچنين در مورد مراتب امر به معروف و نهی از منكر، تصريح كرد: برای امر به معروف و نهی از منكر، مراتبی است كه اگر با عمل به مرتبه پايين‌تر، مقصود حاصل شود، عمل به مرتبهٔ بعدی جايز نيست يعنی با معصيت كار طوری عمل شود كه بفهمد به سبب انجام آن گناه با او اينگونه عمل می‌شود مثل اينكه از او روبرگرداند يا با چهره عبوس با او برخورد كند، يا با او رفت و آمد نكند يا استفاده از زور، برای جلوگيری از منكر و برپايی واجب، يعنی زدن گناهكار (بنابر فتوای آيت‌الله خامنه‌ای) مواردی كه امر به معروف و نهی از منكر متوقف بر چيزی بيشتر از امر و نهی زبانی باشد، اگر در سرزمينی باشد كه دارای نظام و حكومت اسلامی است و به اين فريضه اسلامی اهميت داده می‏شود، احتياج به اذن حاكم و مسئولان ذی‌ربط و پليس محلی و دادگاه‌های صالح دارد.

امام‌جمعه بخش بن‌رود همچنين در مورد امر به معروف و نهی از منكر در قرآن و در سخنان اهل ‌بيت اطهار(ع)، عنوان كرد: خداوند در سوره آل عمران فرموده است «وَلْتَكُن مِّنكُمْ أُمَّةٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَأُوْلَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ؛ و بايد از ميان شما گروهى [مردم را] به نيكى دعوت كنند و به كار شايسته وادارند و از زشتى بازدارند و آنان همان رستگارانند»، حضرت علی(ع) پايندگی شريعت به امر به معروف و نهی از منكر و برپاداشتن حدود است.

حجت‌الاسلام صادق‌زاده همچنين در خطبه دوم نماز جمعه اين هفته شهرستان ورزنه، به واقعه 17شهرويور و وقايع آن زمان و شهادت مردم در ميدان ژاله «شهدا» پرداخت و همچنين تشكيل ستاد امر به معروف و نهی از منكر را به زودی به مردم مژده داد و تأكيد كرد: برای پيشگيری و جلوگيری از هر گونه تخلف و ناهنجاری تشكيل و ايجاد يك ستاد امر به معروف و نهی از منكر در بهش بن رود (ورزنه) الزامی است.

وی همچنين معنويت و امنيت و رفاه اجتماعی را سه ركن اصلی و مهم جامعه كه حكومت اسلامی بايد انجام دهد را از نشانه‌های همين امر به معروف دانست.

همچنين به مناسبت فرا رسيدن شهادت رئيس مذهب شيعه، حضرت امام جعفر صادق(ع) مراسم سخنرانی و سوگواری به مدت سه روز از چهارشنبه، 22 شهريورماه مصادف با روز شهادت امام جعفر صادق(ع) در دفتر امام جمعه و نماينده ولی فقيه در شهرستان ورزنه از ساعت 7 صبح برگزار خواهد شد.

همچنين بعد از برگزاری مراسم سخنرانی در دفتر امام جمعه و نماينده ولی فقيه در شهرستان ورزنه، هيئت صادقيه از چهار راه فاطميه شهر روزنه به طرف گلستان شهدا شهرستان روزنه حركت كرده و به عزاداری و سوگواری می‌پردازند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  2:16 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

با سخنرانی آيت‌الله العظمی مكارم شيرازی؛
سال تحصيلی جديد حوزه‌های علميه كشور آغاز شد

گروه حوزه‌های علميه: مراسم افتتاحيه سال تحصيلی جديد حوزه‌های علميه با سخنرانی آيت‌الله العظمی مكارم شيرازی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، مراسم آغاز سال تحصيلی جديد حوزه‌های علميه سراسر كشور از ساعت 9 صبح شنبه، 18 شهريور، در سالن اجتماعات مدرسه مباركه فيضيه قم آغاز شد.

بنا بر اين گزارش، در اين مراسم آيت‌الله مكارم شيرازی به سخنرانی خواهد پرداخت و همچنين آيت‌الله مقتدايی و آيت‌الله حسينی بوشهری به عنوان مديران قديم و جديد حوزه‌های علميه سراسر كشور به تشريح عملكرد گذشته و برنامه‌های پيش روی خود در اين سمت می‌پردازند.

لازم به ذكر است، اين مراسم به صورت زنده از راديو معارف پخش خواهد شد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  2:17 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

احداث مساجد اهل‌ سنت نيازمند اخذ مجوز از مركز بزرگ اسلامی است

گروه اجتماعی: معاون سياسی ـ امنيتی استاندار گلستان گفت: براساس مكاتبه استانداری با تمامی فرمانداری‌ها، احداث تمامی مساجد اهل سنت بايد با هماهنگی و اخذ مجوز از سوی مركز بزرگ اسلامی انجام گيرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گلستان، به نقل از روابط عمومی مركز بزرگ اسلامی شمال كشور، عليرضا جمشيدی، معاون سياسی ـ امنيتی استاندار گلستان، 16 شهريور در جلسه مشورتی پيرامون سياست‌ها و برنامه‌های مركز بزرگ اسلامی در حوزه تعامل با سازمان‌ها و ادارات همسو، اظهار كرد: همه مساجد استان بايد سازماندهی شوند و مراحل ساخت آنان با مجوز قانونی انجام پذيرد.

وی، برگزاری فعاليت‌ها، برنامه‌ها و مراسم در مساجد استان را شامل 2 دسته سازماندهی شده و مردمی (خودجوش) دانست و گفت: در بخش مردمی، اجرای برنامه‌ها به صورت خودجوش است و استانداری و معاونت سياسی ورود پيدا نمی‌كند و در اين امر هيچ تفاوتی ميان شيعه و سنی وجود ندارد. اما استانداری و معاونت می‌تواند در بحث ورود در مراسم سازماندهی شده يا حاكميتی كمک و مشاركت نمايد.

معاون سياسی امنيتی استاندار گلستان، يادآور شد: در برپايی مراسم جشن مبعث و معراج رسول اكرم (ص) در گنبدكاووس، كه با نظارت مركز بزرگ اسلامی انجام شد، شاهد انسجام خوب سازمان‌ها بوديم.

وی در ادامه تصريح كرد: همچنين دغدغه مهم در بخش مدارس علوم دينی اين است كه تاكنون برخی از آنان تحت پوشش مركز بزرگ در نيامده‌اند كه لازم است كه اقداماتی جهت جذب اين مدارس صورت گيرد.

وی، در بخشی ديگر از سخنان خود در خصوص تخصيص اعتبارات مالی به مركز بزرگ اسلامی شمال كشور، نيز گفت: در سال گذشته برای اين مدارس اعتبارات مصوب شد، اما تخصيص داده نشد و امسال نيز برای بسته‌های فرهنگی اعتباری نداريم و تاكنون بودجه‌ای تخصيص نيافته است. در بحث تخصيص اعتبار هيچ فرقی ميان شيعه و سنی وجود ندارد، اما امكانات موجود در اين خصوص بسيار محدود است كه در صورت دريافت اعتبار، بدون شک به مركز بزرگ اسلامی برای مدارس و مساجد اهل سنت استان كمك‌های لازم انجام خواهد شد.

محمد خیام، مسئول هماهنگی مركز بزرگ اسلامی شمال كشور در اين جلسه از تصويب طرح‌های فرهنگی اين مركز با همكاری نهادها و سازمان‌های همسو در سالجاری خبر داد. تصويب اين طرح ها از مهم‌ترين و ارزنده‌ترين اهداف مركز بزرگ اسلامی است كه تاكنون بخشی از آن انجام شده است.

وی، با اشاره به اينكه دفتر نمايندگی ولی فقيه در امور اهل سنت تنها به دنبال ايجاد وحدت ميان آحاد مردم جامعه و سازمان‌های همسو می‌باشد، تأكيد كرد: لازم است كه در رابطه با هماهنگی‌ها، همكاری‌ها و تعاملات ديگر سازمان‌ها با مركز بزرگ اقدامات لازم در دستور كار قرار گيرد.

مسئول هماهنگی مركز بزرگ اسلامی شمال كشور، تصريح كرد: يكی از اهداف مركز بزرگ از برگزاری اين جلسه اينست كه اين مركز در امور فرهنگی، اجتماعی، آموزشی همچون گذشته هماهنگی‌های لازم را با حوزه ادارات استانی خصوصاً استانداری گلستان داشته باشد.

خيام، در ادامه از مساعدت‌ها معاون سياسی امنيتی استاندار گلستان با مركز بزرگ، تقدير كرد و گفت: براساس مصوبه 613 شورای نمايندگان ولی‌فقيه در امور اهل سنت كشور تمامی ادارات و نهادها بايد همكاری و تعامل مستمر در امور اهل‌سنت استان با مركز بزرگ اسلامی شمال كشور داشته باشند.

وی، با اشاره به اينكه دراستان گلستان، مدارس اهل سنت بسياری درحال خدمات‌رسانی به طلاب هستند، تصريح كرد: با توجه به بضاعت مالی محدود مركز بزرگ اسلامی شمال كشور لازم است كه در صورت امكان مساعدت‌هايی به منظور كمك‌های فرهنگی، آموزشی به اين مركز صورت گيرد.

سيد قربان حسينی، رئيس اداره آموزش و پژوهش مركز بزرگ اسلامی شمال كشور نيز از تجهيز مدارس علوم دينی اهل سنت استان گلستان به سيستم و وسايل كمك آموزشی خبر داد.

وی در اين جلسه اظهار كرد: با توجه به وضعيت كنونی مدارس علوم دينی اهل‌سنت استان، بهره‌مندی از تكنولوژی آموزشی نوين می تواند در تحقق اثربخشی فعاليت‌های آموزشی و پژوهشی بسيار موثر باشد. تجهيز مدارس به وسايل كمك آموزشی بخشی از طرح‌های اين مركز است كه با توجه به وسعت و پراكندگی مدارس نيازمند مشاركت تمامی نهادها و سازمان‌های مرتبط به ويژه استانداری است.

حسينی، يادآور شد: تحقق اين مهم با توجه به ويژگی‌های جامعه مخاطب، می‌تواند به موفقيت هر چه بيشتر مدارس در فعاليت‌های آموزشی و پژوهشی كمک شايانی نمايد.

ياسر مقسم، كارشناس مسئول برنامه‌ريزی فرهنگی مركز بزرگ اسلامی شمال كشور نيز در اين جلسه، با اشاره به مصوبه 613 و ايفاد امور فرهنگی اجتماعی، آموزشی اهل‌سنت به مركز بزرگ اسلامی، اظهار كرد: شايسته است همايش ها و مراسم حوزه اهل سنت استان كه از سوی ادارات كل تبليغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد، اوقاف و امور خيريه برگزار می گردد، با هماهنگی اين مركز صورت گيرد.

مقسم همچنين گفت: به منظور جلوگيری از موازی كاری از سوی سازمان‌های همسو با اين مركز، اين نهادهای فرهنگی می‌توانند در بسياری از مراسم ملی مذهبی فرهنگی با هم مشاركت داشته باشند.

وی، تعداد مساجد اهل‌سنت استان‌گلستان را بيش از 1300 مسجد اعلام كرد و گفت: لازم است كه هرگونه خدمات‌رسانی از سوی ادارات آب، برق، گاز، شهرداری‌ها در خصوص صدور مجوز ساخت اين مساجد نيز با استعلام از سوی مركز بزرگ انجام گيرد.

در ادامه شاهرخ جاويدان ، كارشناس طرح و برنامه مركز بزرگ اسلامی شمال كشور، نيز گزارشی در خصوص مسائل بودجه ای و آئين نامه‌های پيشين از سوی مجلس شورای اسلامی جهت كمك به مساجد ارائه كرد.

در پايان معاون سياسی امنيتی استاندار گلستان با بيان اينكه اين معاونت تا حد امكان آماده مساعدت به مركز بزرگ اسلامی شمال كشور می‌باشد، تصريح كرد: بهتر است ساخت مساجد استان براساس نظم و چارچوب خاص صورت گيرد كه البته نيازمند عملكرد درست متوليان امر در اين زمينه است.

یادآوری می‌شود که اين جلسه با حضور محمد خيام، مسئول هماهنگی مركز بزرگ اسلامی شمال كشور، سيدقربان حسينی، رئيس اداره آموزش، شاهرخ جاويدان، كارشناس طرح و برنامه مركز و ياسر مقسم، كارشناس مسئول برنامه‌ريزی فرهنگی و مسئول روابط عمومی مركز بزرگ در دفتر معاون سياسی امنيتی استاندار گلستان برگزار شد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  2:19 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

داوری آثار سومين جشنواره نشريه‌نگاری رضوی آغاز شد

گروه كودك و نوجوان: داوری آثار سومين جشنواره نشريه‌نگاری رضوی امروز 18 شهريور، با حضور هيئت داوران اين جشنواره در مركز كانون پرورش فكری استان فارس آغاز شد.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با ثبت نزديك به دو هزار اثر در دبيرخانه سومين جشنواره نشريه‌نگاری رضوی، داوری اين آثار از امروز 18 شهريور با حضور اعضای هيئت داوران جشنواره در دو بخش نشريات كاغذی و نشريات الكترونيكی آغاز شده است.

براساس اين گزارش، داوری آثار سومين جشنواره نشريه‌نگاری رضوی از سوی هيئت داوران جشنواره متشكل از استان‌های آذربايجان غربی، خراسان رضوی و تهران آغاز شده و در روند داوری اين جشنواره، آثار كودكان و نوجوانان 10 تا 17 ساله مورد بررسی و ارزيابی قرار خواهد گرفت.

از ميان دو هزار اثر رسيده به دبيرخانه سومين جشنواره نشريه‌نگاری رضوی، كانون پرورش فكری استان فارس با ثبت 239 اثر در دبيرخانه جشنواره، در رتبه نخست قرار داشته و استان تهران با 127 اثر در رتبه دوم و استان خراسان رضوی با 126 اثر در رتبه سوم ارسال آثار قرار گرفته است.

اين گزارش حاكی است، تعداد نشريات كاغذی هزار و 411 اثر و تعداد نشريات الكترونيكی 248 اثر است كه اين آثار به صورت همزمان از سوی هيئت داوران جشنواره بررسی خواهند شد.

بنابراين گزارش، معرفی شخصيت امام رضا(ع) از تولد تا شهادت، سيره عملی امام رضا(ع) و تأثير آن در رفتار و زندگی مردم، معرفی آداب و رسوم منطقه در ارتباط با استقبال و بدرقه زائر و خاطرات اولين زيارت از جمله موضوعات آثار ارسالی به سومين جشنواره نشريه‌نگاری رضوی بوده است.

يادآور می‌شود، سومين جشنواره نشريه‌نگاری رضوی از جمله برنامه‌های كميته كودك و نوجوان دهمين جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع) است كه همزمان با دهه كرامت در مركز كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان استان فارس برگزار خواهد شد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  2:21 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

قديری ابيانه:
توليد عادلانه، اساس توزيع عادلانه است

گروه سياسی: كارشناس عالی وزارت امور خارجه با تأكيد بر اهيت فرهنگ كارآفرينی و عدالت‌محوری در جامعه، تأكيد كرد: لازمه پيشرفت و توسعه، روی‌آوردن به توليد عادلانه به جای توزیع عادلانه است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، محمدحسن قديری ابيانه، كارشناس عالی وزارت امور خارجه در دوره آموزشی فعالان فرهنگی مشهد كه ظهر ديروز، 17 شهريور در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی برگزار شد، گفت: تصور و ذهنيت‌های منفی درباره اقتصاد جامعه، زمينه‌ساز نارضايتی‌ها و تبليغات غلط عليه نظام می‌شود.

كارشناس عالی وزارت امور خارجه در ابتدای سخنان خود با طرح اين سؤال كه اگر كل درآمد نفت را بين جمعيت ايران تقسيم كنيم، هر ايرانی چقدر از آن سهم می‌برد؟، اظهار کرد: متأسفانه ذهنيت و جواب افكار عمومی و حتی بخش عمده‏ای از مسئولان و اساتيد در خصوص اين سؤال فرضی، رقم‏‌هايی چندين برابر واقعيت را نشان می‌دهد كه جای تأسف دارد.

قديری ابيانه با تشريح درآمدهای نفتی ايران، ميزان صادرات نفت ماهيانه و تعداد كل جمعيت ايران، سرانه صادرات نفت به ازای هر ايرانی در طی يک ماه را كمتر از يك بشكه دانست و افزود: بر اين اساس بهای اين سرانه به ازای هر ايرانی ماهانه حدود 670 هزار ريال خواهد بود كه با احتساب اين درآمد نفتی، سرانه ماهانه هزينه‌های عمرانی برای هر فرد 470 هزار ريال، آموزشی 130 هزار ريال، فرهنگی 6500 ريال و آموزش عالی 30000 ريال در سال جاری است.

وی با بيان اينكه تصور نادرست از اين مسئله زمينه‌ساز توهم و توقعات منفی نسبت به نظام و مسئولان می‌شود، تأكيد كرد: بايد افكار و ذهنيت غلط در اين خصوص اصلاح شود كه انتظار می‏‌رود، فعالان فرهنگی نسبت به اين امر توجه بيشتری داشته باشند.

سفير سابق ايران در استراليا با انتقاد از اتلاف سرمايه در كشور از طريق اختصاص يارانه به مواد سوختی، از يک سو بهای مصرف سوخت در ايران را بسيار كمتر از ديگر كشورها دانست و از سوی ديگر اتلاف انرژی سوختی در كشورمان را بسيار بالاتر از كشورهای ديگر عنوان كرد.

قديری ابيانه با اشاره به بيانات مقام معظم رهبری مبنی بر خطر بيشتر وابستگی ذهنی به نفت نسبت به وابستگی عينی به منابع نفتی، گفت: ما بايد از وابستگی به نفت رها شويم و مقدمه آن رهايی از وابستگی ذهنی به نفت و تصحيح تصورات غلط در خصوص درآمدهای نفتی و فرآورده‏‌های آن است.

وی در بخش ديگر سخنان خود تصريح كرد: استعمارگران همواره رونق توليد و فرهنگ كار را در كشورهای نفت‌خيز خطری جدی در برابر خود می‌دانند، زيرا اقتصاد وابسته به فروش نفت و مصرف‌گرايی، منافع حاكميتی آن‌ها را تأمين خواهد كرد.

وی با انتقاد از رسانه ملی در پخش سريال‌ها و فيلم‌هايی كه كار كردن را بی‌ارزش نشان می‌دهد، عنوان كرد: در پخش اين فيلم‌ها از كار كردن و كارگری به ويژه در مجالس خواستگاری چهره‌ای بسيار حقيرانه به نمايش گذاشته می‌شود كه در واقع سازندگان اينگونه فيلم‌ها كار كردن و زحمت كارگری را حقير و بی‌ارزش جلوه می‌دهند و اين با مبانی دين مقدس اسلام منافات دارد.

قديری ابيانه رعايت وجدان كاری و تصحيح فرهنگ مصرف را از مهم‏ترين عوامل در افزايش سطح رفاه عمومی مردم دانست و ابراز کرد: تغيير ديدگاه‌ها و قضاوت واقع‌بينانه و عادلانه در اين زمينه ضروری است و البته نكته مهم‌تر اين است كه ما بايد به جای توزيع عادلانه به سمت ايجاد و توليد عادلانه پیش برويم.

وی يكی ديگر از مشكلات موجود را توجه صرف به نقش دولت از يک سو و عدم توجه به نقش خود در قبال جامعه عنوان و تصريح كرد: توهمات ذهنی اتكا به درآمد صنعت نفت، مردم را به جای كارآفرينی وابسته به سيستم مديريتی كشور كرده‌ كه اين يكی از سياست‌های غرب در قبال ايران است كه متأسفانه در اين زمينه موفق شده است.

اين كارشناس مسائل بين‌الملل خاطرنشان كرد: مردم به دليل نداشتن اطلاع و آگاهی از ميزان درآمدهای نفت متوقع شده و بدون تكيه بر كار و تلاش و زحمت، تنها نگاه به دست مسئولان دارند در حالیكه جامعه مانند كشتیِ پارويی است كه همگان بايد با پارو زدن، كشتی را به سمت جلو پيش ببرند.

قديری‌ ابيانه افزود: حتی قشر تحصيل كرده و دانشجوی كشور نيز با توقع ايجاد اشتغال توسط دولت و مسئولان در مراكز آموزش عالی مشغول به تحصيل می‌شوند در حالی كه دانشجو بايد كارآفرين باشد تا برای خود و ديگران كار ايجاد كند.

وی در پايان تفاوت ساعات كاری در ايران و كشورهای پيشرفته را بسيار فاحش عنوان كرد و ادامه داد: در فرهنگ ما همگان امكانات را درخواست می‌كنند اما كمتر كسی به سمت فراهم كردن امكانات می‌رود، ولی بايد به اين مسئله توجه کرد كه ايجاد كردن كار، مهم‌تر از پيدا كردن كار برای جوانان است.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  2:23 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

آسيب‌شناسی نقد در رابطه با آثار دينی/(5)
حجت‌الاسلام سعادتی:
نقد متون دينی به‌ شكل جدی‌تری نسبت به قبل مورد توجه قرار گيرد

گروه اجتماعی: با توجه به اغواگری‌های كه در زمينه نقد متون دينی صورت می‌گيرد اگر بحث نقد متون دينی به‌ شكل جدی‌تری نسبت به قبل مورد توجه قرار گيرد قطعاً ما دچار مشكلاتی كه در گذشته نسبت به رشد نقد وجود داشت، نمی‌شویم.

حجت‌الاسلام حميد سعادتی، مسئول دفتر فرهنگ اسلامی در دانشگاه آزاد نراق در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، با اشاره به اينكه نقد متون دينی بين مسلمانان و علمای اسلام كار جديد و نوينی نيست گفت: در زمينه نقد متون دينی اقدامات بسيار خوبی تاكنون صورت گرفته و حتی علومی نيز برای آن وضع شده است.

وی پيامبر اكرم(ص) را مفسر و مبين واقعی معارف اسلام و قرآن عنوان كرد و افزود: پس از ايشان چه بين اهل سنت و چه بين شيعيان، حساب خاصی در مورد احايث پيامبر اكرم(ص) باز شد به‌گونه‌ای كه حتی پس از سرنوشت تلخ منع پيامبر(ص) از نوشتن احاديث در سال‌های متمادی گذشته خود زمينه را بيشتر فراهم نمود تا مسلمانان به جمع‌آوری احاديث ايشان پرداخته و احاديث قابل اعتماد را از احاديث جعلی كه تحت عنوان دست در روايات از آنها ياد می‌شد جدا كرده و نقد كنند.

حجت‌الاسلام سعادتی در ادامه تصريح كرد: در تاريخ اسلام می‌توان از علوم مختلفی همچون علم درايه و علم رجال ياد كرد كه به نقد و پالايش احاديث پرداخته و يك نوع نقد را در متون دينی ارائه داده‌اند كه هم در خصوص متن احاديث و هم سند احاديث بررسی‌های مختلفی را انجام داده و احاديث قابل اعتماد و سالمی را كه می‌توان بر اساس آنها حكم و فتوا ابلاغ كرد جدا كرده‌اند و اين‌كار بسيار شايسته و خوبی است.

مسئول دفتر فرهنگ و ارشاد اسلامی دانشگاه آزاد واحد نراق در ادامه با بيان اينكه نقد و بازنگری متون دينی در دوران اخير جای بس وسيع و گسترده‌ای دارد، اظهار كرد: نقد متون دينی در سال‌های اخير آنگونه كه لازم است ‌پيشرفت نداشته و چه بسا در همان سال‌های گذشته متوقف شده است.

وی افزود: امروزه با توجه به اغواگری‌های كه در زمينه نقد متون دينی صورت می‌گيرد و حتی بعضی از علما و نويسندگان نيز به آن دامن می‌زنند می‌توان گفت كه اگر بحث نقد متون دينی به شكل جدی‌تری نسبت به قبل مورد توجه قرار گيرد قطعاً ما دچار مشكلاتی كه در گذشته نسبت به رشد نقد وجود داشت، نمی‌شویم.

حجت‌الاسلام سعادتی در ادامه روش‌های تفسيری كه اخيراً به آن پرداخته می‌شود و حتی نوع نگاه مفسران را يك نوع نقادی دانست و اظهار كرد: اگر نسبت به اين تفاسير نيز نگاه جدی‌تری شود قطعاً مي‌توانيم در زمينه نقد آن هم چارچوب بهتر و روشن‌تری داشته باشيم.

اين مقام مسئول در پايان با اشاره به اينكه در گذشته در نقد و تفسير احاديث دقت بسياری می‌شد، نياز امروز بشر در زمينه نقد متون دينی را بسيار جدی عنوان كرد و افزود: با توجه به اقبال و اعتباری كه در سطح بين‌المللی نسبت به دين اسلام وجود دارد لازم است تا آنچه كه از دين برمی‌خيزد خالص منتقل شود؛ لذا بذخب از كسانی‌كه تبحر و توانمندی كه در اين زمينه دارند به بررسی تفاسير و ترجمه‌ها و كتاب‌های روايی كه نوشته می‌شود، بپردازند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  2:28 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

سياست به مثابه صراط؛ پژوهشی در انديشه سياسی امام خمينی(ره)

گروه انديشه: كتاب «انديشه سياسی امام خمينی(ره)» با زير عنوان سياست به مثابه صراط، به قلم ابراهيم برزگر و از سوی انتشارات سمت منتشر شد.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، انديشه سياسی امام خمينی (ره) بر محوريت صراط مستقيم، انديشه سياسی را در ايران، جهان اسلام و حتی بنا به اظهار برخی از صاحب‌نظران برجسته، در حوزه مغرب‌زمين، وارد مرحله‌ جديدی كرده است.

انديشه امام راحل(ره) بر خلاف فرايند چندصدساله مسلط سكولاريسم در جهان در فرايندی معكوس، الگويی الهام‌بخش از رابطه دين و سياست برای ايجاد تغييرات اجتماعی، نظام‌سازی سياسی و استمرار آن بر مبنای اين ايده در طول چند دهه گذشته همواره انديشه‌سازی كرده است.

بنابر گفته نويسنده كتاب «انديشه سياسی امام خمينی(ره)»، اين اثر محصول بيش از يك دهه كار پژوهشی عميق در آثار امام خمينی (ره) و استخراج بيش از 25 هزار فيش تحقيقاتی است. وی اين كتاب را برای دانشجويان رشته‌ علوم سياسی در مقاطع كارشناسی و كارشناسی ارشد درس «انديشه سياسی امام خمينی (ره)» تدوين كرده است.

در بخشی از معرفی اين اثر می‌خوانيم: ويژگی بارز انديشه سياسی در اسلام معاصر، مسئله‌آفرينی تمدن و تفكر ‌مغرب‌زمين است. اين مسئله‌آفرينی در دو وجه واقعيت عملی زندگی يا طرح پرسش‌های انديشه سياسی و مطالبه پاسخ جديد است. بيت‌الغزل فهم اين قيد «معاصربودن»، همين زايش تمدن غرب و غربی‌سازی يا تلاش برای غربی‌شدن جهان غيرغرب است.

از اين رو، قيد معاصر صرفاً در يك همورزی با تمدن جديد غرب برای جهان اسلام قابل‌فهم است. طبعاً آغاز دوره معاصر برای مناطق و كشورهای جهان اسلام متفاوت بوده است. در فرآيندی تعاملی، مفاهيمی از انديشه‌های سياسی اسلام به گونه‌ای درون‌زاد، قدرت باروری و زايندگی خود را برای توصيف و توضيح پديده‌های سياسی و الهام‌بخشی به زندگی سياسی نشان داده‌اند.

طرح اين مفاهيم به منزله بلوك‌های آگاهی‌بخش، در خلأ و در انزوای از واقعيت‌های عينی ملی و بين‌المللی صورت نمی‌گيرد. بنابراين، در يك فرايند و روند معكوس مفاهيمی از جهان اسلام به جهان معاصر سرريز می‌شود و مباحث نظری يا واقعيات عملی را سامان می‌دهد؛ صراط از مفاهيم مهم در اين زمينه است.

يادآور می‌شود، كتاب «انديشه سياسی امام خمينی(ره)» با زير عنوان سياست به مثابه صراط، به قلم ابراهيم برزگر، در 439 صفحه و به قيمت 64 هزار ريال، از سوی انتشارات سمت منتشر شده است.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  2:31 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

برگزاری 288 نشست با موضوعات مختلف دينی در بروجرد

گروه فرهنگ: 288 نشست با موضوعات مختلف فرهنگی دينی در طرح غنی سازی اوقات فراغت تابستانی شهرستان بروجرد برگزار شد.

اسدالله مظفری، كارشناس امور فرهنگی اداره تبليغات اسلامی شهرستان بروجرد در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه لرستان، گفت: اين نشست‌ها به‌صورت كلاس‌های دو ساعته و با حضور دانش‌آموزان و دانشجويان بروجردی، در قالب طرح غنی سازی اوقات فراغت تابستان 1391 برگزار شد.

وی افزود: با استفاده از اساتيد مجرب روحانی بومی و اعزامی از قم، كلاس‌های فرهنگی ـ مذهبی با موضوعات مختلف دينی از جمله قرآن، معارف، احكام، ورزش و پاسخگويی به سؤالات و شبهات مطرح شده، رشد فكری و معلومات دينی برخی از قشر جوان و نوجوان شهرستان را شاهد بوديم.

 

خبرنگار : مریم میرزاوند

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  2:34 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

برگزاری نشست دينی «آثار و بركات نماز» در بيله‌سوار

گروه انديشه: نشست دينی « آثار و بركات نماز » پنجشنبه، 16 شهريورماه در قالب طرح هسته فرهنگی جوان در روستای بابك بيله‌سوار برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران‌(ايكنا) شعبه اردبيل، حجت‌الاسلام پرويز دهقان، استاد گفتمان دينی پنجشنبه، 16 شهريورماه‌ در نشست دينی «آثار و بركات نماز» ضمن اشاره به اهميت نماز در مجموعه عبادات و محوريت آن در تمام وجوه زندگی انسان، گفت: خداوند در قرآن می‌فرمايد: «همه اعمال بواسطه نماز قبول يا رد می‌شود» كه اين نشان از اهميت فريضه دينی نماز است.

وی افزود: با توجه به آيات و روايات همه موظفيم نماز را برپا داريم و ديگران را نيز به آن تشويق كنيم و در زمان جنگ و در زير آتش دشمن رزمندگان ما نماز را برپا می‌كردند و با همين روحيات، جنگ به پيروزی رسيد.

حجت‌الاسلام دهقان اصلی‌ترين روش برای پرورش مذهبی و ترغيب جوانان به نماز را عمل والدين در خواندن نماز اول وقت دانست و افزود: اگر قول و عمل ما برای فرزندانمان يكی باشد و بر اين فريضه مهم كه همانا از زيربنايی‌ترين اصول دين است اهتمام ورزيم و نماز اول وقت را جدی بشماريم، يقيناً فرزندان ما هم گرايش محكمی به اين مهم پيدا می‌کنند.

حجت‌الاسلام دهقان نماز را به عنوان اساسی‌ترين ركن عبادت و سر‌منشأ كليه الطاف و خيرات در زندگی اشخاص دانست و اظهار کرد: با نظر به كلام معصوم قبولی كليه طاعات و عبادات بندگان را در گرو قبولی نماز است.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 19 شهریور 1391  2:38 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها