0

اخبار حوزه دین و اندیشه

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

نمادسازی انحرافی ابزار تبلیغ دشمن در ترویج فرقه‌های ضاله است

گروه اجتماعی: معاون حوزه علميه امام خمينی(ره) اروميه، نمادسازی انحرافی بر پایه اعتقاد مکاتب ساختگی و انحرافی را ابزار تبلیغ دشمن در ترویج فرقه‌های ضاله در جوامع اسلامی عنوان کرد.

حجت‌الاسلام محمد خليل‌پور، معاون حوزه علميه امام خمينی(ره) اروميه در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، وجود خلاء فرهنگی و دينی در بین جوانان را عوامل گرایش به فرقه‌های سست بنيان عنوان كرد و افزود: هر انسانی در سرشت خود ميل به پرستش و عبادت دارد و ابتدا اين ميل را بايد خداگونه سوق داد تا ساير گرايش‌های بی‌پايه و اساس موجب دوری مخلوق از خالق نشود.

وی ترويج مذاهب انحرافی را از راه جلوه‌های فريبنده و چشم‌نواز عنوان كرد و افزود: رنگ و لعاب دادن به عقايدی كه هيچ سنخيتی با آرمان‌ها و باورهای دينی مسلمانان و جوانان شیعی ندارد می‌تواند خطری برای تغيير نگرش‌های جوانان جامعه شود.

حجت‌الاسلام خليل‌پور در ادامه فرقه‌های انحرافی چون شيطان‌پرستی را از ديد شيوه‌های تبليغی به روش‌هايی چون فلسفی، كلامی و ادبی تقسيم بندی كرد و افزود: دشمن سعی در تحميل افكار پليد خود از راه نماد و نشانه به جوانان دارد كه تاثيرگذارترين شيوه در تبليغ همین نمادهای ظاهری در قالب پوشش و موسیقی است.

در ادامه اين مسئول با اشاره به اين مطلب كه ياد خدا و توسل به ائمه موثرترين راه در امان ماندن از توطئه‌های دشمنان در جنگ انديشه‌ها است، افزود: توجه به حفظ ايمان و اعتقادات مذهبی انسان رادر برابر اثرات ناتوی فرهنگی ايمن می‌سازد.

معاون حوزه علميه امام خمينی(ره) اروميه در پايان خاطرنشان كرد: بهره‌گيری از محيط‌های آموزشی، نهادهای دولتی و خودجوش مردمی در راستای آگاهی‌بخشی نسبت به جلوگيری از نفوذ مذاهب انحرافی و جذب جوانان در اين نوع فرقه‌ها از راهكارهای اجرايی است، همچنین برگزاری تريبون‌های دانشجويی و كرسی‌های آزادانديشی می‌تواند عامل چنين توطئه‌هايی را از ريشه برچيند.

 

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:11 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

قدم ‌گذاشتن در مسير ترويج معارف دينی افتخار دولت‌ است

گروه سياسی و اجتماعی: استاندار آذربايجان شرقی گفت: دولت افتخار می‌كند كه در مسير ترويج معارف دينی قدم بردارد و اين امر همراهی و همكاری روحانيت را می‌طلبد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، احمد عليرضابيگی، استاندار آذربايجان شرقی شامگاه پنجشنبه، 29 تيرماه در همايش روحانيان شهرستان ميانه، با بيان اين‌كه عملكرد دولت احمدی‌نژاد در احيای مساجد و مصلی‌ها و رسيدگی به حوزه‌های علميه قابل مقايسه با گذشته نيست، افزود: دولت افتخار می‌كند كه در مسير ترويج معارف دينی قدم بردارد و اين امر همراهی و همكاری روحانيت را می‌طلبد.

وی افزود: ارتباط با روحانيت برای دولت يك ژست سياسی نيست و دولت همفكری با روحانيان را برای پيشبرد امور كشور راهگشا می‌داند.

وی اظهار کرد: دولت نشان داده است كه در رسيدگی به توده های محروم جامعه عزم جدی دارد و همه بايد كمك كنيم تا در باقيمانده عمر فعاليت اين دولت، گشايش مادی و معنوی در زندگی مردم با موفقيت به پيش رود.

استاندار آذربايجان شرقی با انتقاد از برخورد سياسی با طرح هدفمندی يارانه‌ها خاطرنشان كرد: مخالفان دولت تمام تلاش خود را كردند تا اين طرح به‌دست دولت احمدی‌نژاد انجام نشود و كارشكنی‌های آنها موجب از دست رفتن فرصت برای اجرای گام دوم هدفمندی يارانه‌ها شد.

وی با اشاره به عزم دولت در توسعه بخش كشاورزی اظهار کرد: موفقيت در اين زمينه نيازمند فرهنگ‌سازی و تغيير نگرش مردم به موضوع كار و تلاش است و روحانيان می‌توانند با استفاده از فرصت منابر و اجتماعات ضرورت كنونی كشور يعنی رهايی اقتصاد از وابستگی به ثروت نفت و لزوم حمايت از توليد داخلی برای رسيدن به خودكفايی را برای مردم تبيين كنند.

عليرضابيگی با اشاره به راهبردهای اقتصادی مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری در چند سال گذشته تاكيد كرد: استقلال سياسی بدون استقلال اقتصادی مفهومی ندارد و دولت با تكيه بر همين باور با تمام قوا در عرصه جهاد اقتصادی وارد شده و شايسته نيست كه به‌خاطر برخی مسائل فرعی و حاشيه‌ای تحت فشار قرار گيرد.

بر اساس اين گزارش، در اين ديدار كه احمدی، مشاور استاندار در امور روحانيت و حامدی، امام جمعه ميانه نيز حضور داشتند، چند تن از روحانيان به بيان نقطه نظرات خود در مورد مسائل روز پرداختند.

همچنين استاندار آذربايجان شرقی روز پنجشنبه با حضور در منزل شهيدان كلانتری و شهيدان ميانجی، ضمن گفتگو با مادران اين شهدا، سلام و درود رئيس جمهور را به آنان ابلاغ كرد.

احمد عليرضابيگی با ادای احترام به مقام شامخ شهيدان انقلاب اسلامی، پشتيبانی دولت از خانواده‌های شاهد و ايثارگر و تلاش برای حل مشكلات آنان را مورد تأكيد قرار داد.

شهيد محمدباقر كلانتری در سن 24 سالگی در حادثه بمباران مدرسه زينبيه ميانه و شهيد محمدصابر كلانتری در سن 17 سالگی در عمليات كربلای 4 به‌شهادت رسيدند.

همچنين شهيد محمد ميانجی از شهدای دوران انقلاب اسلامی است و برادران اين شهيد، محمدصادق و محمدتقی ميانجی در جبهه‌های هشت سال دفاع مقدس به فيض شهادت نايل شده‌اند.

گفتنی است همچنين، احمد عليرضابيگی، استاندار آذربايجان شرقی‌ روز پنجشنبه در مراسم صبحگاه مشترك نيروهای مسلح ميانه گفت: كارنامه درخشان ملت ايران در دفاع از آرمان‌های خود اجازه هيچ‌گونه تعرضی را به دشمنان انقلاب اسلامی نمی‌دهد.

وی با بيان اين كه باورهای دينی و آرمان‌های انقلاب اسلامی، شالوده قدرت ملت ايران را تشكيل می‌دهد، افزود: ملت ما هر تهديدی را به فرصتی برای استقلال و خودكفايی تبديل كرده‌اند كه نمونه بارز آن هشت سال دفاع مقدس است.

به گفته وی در دوران جنگ تحميلی همه ابرقدرت‌ها پشت سر صدام بودند؛ اما دفاع مقدس ثابت كرد كه باورهای يك ملت می‌تواند بر هر قدرتی غلبه كند.

يادآور می‌شود: ميانه در دوران دفاع مقدس 800 شهيد و 1500 جانباز تقديم اسلام و انقلاب كرده است.

 

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:12 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

امروز؛
اجرای طرح «ضيافت انديشه» ويژه اساتيد دانشگاه‌های خراسان جنوبی آغاز شد

گروه انديشه و علم: افتتاحيه دومين دوره «ضيافت انديشه» ويژه اساتيد دانشگاه‌های خراسان جنوبی امروز، 31 تيرماه طی مراسمی در محل تالار ولايت دانشگاه بيرجند آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، محمدرضا ميری، رئيس دانشگاه بيرجند در ابتدای مراسم افتتاحيه دومين دوره «ضيافت انديشه» ويژه اساتيد دانشگاه‌های خراسان جنوبی با بيان اينكه برای تحقق جايگاه ايران اسلامی به‌عنوان الگو در دنيا بايد گام‌های عملياتی برداشته شود، گفت: برای اين امر در دانشگاه‌ها حوزه‌های فرهنگی مورد عنايت قرار گرفت كه در نتيجه آن حوزه معاونت فرهنگی ـ اجتماعی از حوزه دانشجويی جدا شد تا تمركز بيشتری بر روی امور فرهنگی صورت گيرد.

وی افزود: برنامه‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها تنها برای دانشجويان اجرا نمی‌شود بلكه اساتيد و كارمندان نيز بايد از اين برنامه‌ها استفاده كنند.

رئيس دانشگاه بيرجند با اشاره به سياست‌های وزير علوم در دانشگاه‌ها تصريح كرد: پيگيری خواسته‌های مراجع تقليد و سربازی امام زمان به‌عنوان برون داد دانشگاه‌ها از مسيرهای تعيين شده توسط وزير علوم است.

ميری به برنامه‌های دانشگاه بيرجند در اين زمينه اشاره كرد و گفت: ساخت دو مسجد در 2 پرديس دانشگاه بيرجند، تمركز بر فعاليت‌های مسجدمحور، تأسيس حوزه دانشگاهيان و برگزاری ضيافت انديشه اساتيد و دانشجويی از فعاليت‌های فرهنگی دانشگاه بيرجند است.

همچنين حجت‌الاسلام و المسلمين محمدعلی جعفری، رئيس شورای دفاتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با اثرگذاری ويژه اساتيد در دانشگاه‌ها گفت: برای مقابله با تهاجم فرهنگی بايد اساتيد مجهز به ابزار در عرصه فكری ـ فرهنگی شوند.

وی با بيان اينكه دشمن درصدد غارت كردن نسل جوان ماست، تصريح كرد: اساتيد بايد با جهت‌دهی به دانشجويان از افكار آنان محافظت كنند و آنان را به سرمنزل مقصود برسانند.

رئيس شورای دفاتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان جنوبی گفت: همگان درپی به‌دست آوردن بركت، رحمت و مغفرت هستند اما دشمنان اجازه قدم گذاشتن در اين مسير را به جوانان ما نمی‌دهند كه ما در قبال آن مسئول هستيم كه در اين زمينه بازخوانی مباحث علمی، دينی و فرهنگی ضرورت دارد.

حجت‌الاسلام جعفری با بيان اينكه در سال گذشته بيش از 50 درصد از اساتيد در اين طرح شركت كردند، اظهاركرد: مديران دانشگاه‌ها و مسئولان استانی با توجه به استقبال خوب اساتيد از اين طرح بايد در راستای بهره‌مندی بيشتر از اين فرصت گام بردارند.

رئيس شورای دفاتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان از حضور بيش از 300 نفر از اساتيد دانشگاه‌های استان در اجرای اين طرح خبر داد و گفت: دانشگاه علوم پزشكی با 63 درصد، دانشگاه آزاد اسلامی با 31 درصد و دانشگاه بيرجند با 61 درصد در اين طرح حضور دارند.

حجت‌الاسلام جعفری به طرح دانش‌افزايی و توانمند‌سازی هيئت‌های علمی اشاره كرد و گفت: اين طرح در دو بخش دوره‌های مهارتی(80 ساعت) و دوره‌های معرفت‌افزايی‌(96 ساعت) توسط معاونت آموزشی دانشگاه‌ها اجرا می‌شود.

وی يادآور شد: اولويت در اين طرح با واجدان شرايط تبديل وضعيت و اعضای هيئت علمی جديد‌الاستخدام بوده است.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:12 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

فريد براتی:
آموزه‌های دين مملو از اصول روانشناسی است/ لزوم ترجمه مبانی روانشناسانه دين به زبان روز

گروه سلامت: آموزه‌های دينی و فرهنگ ما مملو و غنی از مبانی روانشناسانه علمی است كه فقط بايد به زبان روز ترجمه شوند تا بر اساس پايه‌های پژوهشی از تئوری به عمل در آمده و كاربردی شوند.

فريد براتی سده، دكترای روانشناسی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با اشاره به اين مطلب، گفت: روانشناسی رشته‌ای است كه اگر به مبانی و اصول زيربنايی آن توجه نكنيم هر نوع خدمتی در پرتو آن تبديل به نقض غرض می‌شود و به ضد ارزش، بدل می‌شود كه به همين دليل ضروری است برای دستيابی به اهداف مطلوب در اين علم به مبانی ارزشی و دينی اسلامی و فرهنگی توجه كنيم.

وی با اشاره به ضرورت توجه به نفس مبانی اسلامی و قرآنی، افزود: اين مبانی در هستی ما اثر گذار هستند به ويژه در كشورهای اسلامی كه اصول دينی و قرآنی با فرهنگ و زندگی روزمره عجين هستند و مبانی معرفت شناسی و هستی شناسی را تشكيل می‌دهند و بايد بين اين مباحث با علم روانشناسی آشتی برقرار شود.

براتی با اشاره به اينكه آشتی بين اصول دينی و قرآنی با روانشناسی در دانشگاه‌ها و مراكز تصميم‌گير آغاز شده است، گفت: اگر چه برقراری ارتباط بين آموزه‌های دينی و روانشناسی آغاز شده است اما بايد اين مباحث به حوزه عمل در آيد و چون بهزيستی از دو دهه پيش مراكز مشاوره را تاسيس كرده است می‌تواتند آغاز گر و زمينه ساز كاربردی شدن هرچه بيشتر اين اصول و مفاهيم در عمل باشد.

وی با اشاره به اينكه ورود آموزه‌های دينی و قرآنی به حوزه علم روانشناسی بايد بر اساس مبانی پژوهشی و با روش‌های علم روانشناسی انجام شود، افزود: پس از ورود آموزه‌های قرآنی و اسلامی بر اساس مبانی پژوهشی به علم روانشناسی، امكان كاربردی شدن آنها نيز به وسيله تكنيك‌ها و فنونی كه روانشناسان به آن نياز دارند فراهم می‌شود كه اين آغاز گر تحولی بزرگ برای رسيدن به اهداف تعريف شده در روانشناسی است.

همچنين، معاون درمان و پيشگيری از اعتياد سازمان بهزيستی در ادامه با اشاره به اينكه در جامعه امروز ما احساس امنيت وجود ندارد، گفت: امنيت با احساس امنيت فرق دارد و آنچه امروز در خانواده‌های ما وجود ندارد احساس امنيت است كه اين بيشتر به دليل تعارضات و فشارهای روانی روزمره است كه به دليل از بين رفتن كارايی و تغيير كاركرد گذشته خانواده عارض شده است.

 فريد براتی:
آموزه‌های دينی و فرهنگ ما مملو از مبانی روانشناسانه علمی است كه فقط بايد به زبان روز ترجمه شوند تا بر اساس پايه‌های پژوهشی از تئوری به عمل در آمده و كاربردی شوند

وی با اشاره به اينكه مصرف گرايی موجب تغيير نقش خانواده‌ها شده است، افزود: در گذشته خانواده به عنوان ضربه گير در برابر مشكلات عمل می‌كرد و هرگونه مشكلی كه برای اعضای خانواده به وجود می‌آمد در كانون خانواده رنگ می‌باخت ولی امروزه به دنبال تغييير كاركرد خانواده‌ها از زمانی كه افراد به دنبال اثبات هويت خود بر اساس اشيا و دارايی‌های خود بر می‌آيند ديگر احساس امنيت از كانون خانواده رخت بر بسته و احساس نا امنی در كانون خانواده دامن زده ‌می‌شود.

براتی با اشاره به اينكه احساس هويت بخشی با استفاده از كالاها و ماديات، موجب احساس نا امنی در خانواده‌ها می‌شود، افزود: اين احساس نا امنی ناشی از مصرف گرايی و حرص و طمع، بهای گرانی است كه منجر به عدم رضايت و ناخشنودی در زندگی می‌شود و پايه‌های خانواده‌ها را سست می‌كند و اين همان چيزی است كه از دلايل تاكيدات قرآن و اسلام برای پرهيز از اسراف، مصرف‌گرايی و توجه به زخارف دنيوی است.

وی با اشاره به آموزه‌هايی از دين مبين اسلام مبنی بر پرهيز از مقايسه خود با بالادستان، افزود: در آموزه‌های دينی فرازهای بسياری وجود دارد كه از مقايسه خود با بالادست بپرهيزيد و به پايين دست خود بنگريد كه اين آموزه‌ها بايد به زبان روز ترجمه شود تا دلايل علمی آن نيز تبيين شود.

براتی در پايان با تاكيد بر لزوم ورود آموزه‌های دينی و قرآنی بر اساس مبانی پژوهشی به حيطه علم روانشناسی، افزود: آموزه‌های دينی و فرهنگ ما مملو و غنی از مبانی روانشناسانه علمی است كه فقط بايد به زبان روز ترجمه شوند تا بر اساس پايه‌های پژوهشی از تئوری به عمل در آمده و كاربردی شوند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:12 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

برگزاری مراسم افتتاحيه طرح «ضيافت ‌انديشه» در دانشگاه آزاد شهر ری

گروه اجتماعی: مراسم افتتاحيه طرح ضيافت انديشه ويژه استادان و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری امروز 31 تيرماه، برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، مراسم افتتاحيه طرح ضيافت انديشه با حضور 250 دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری امروز 31 تيرماه، ساعت 14 برگزار می‌شود.

در اين مراسم فتحی، رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری و همچنين حجت‌الاسلام والمسلمين دادگر، مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ شهر ری به ايراد سخنرانی می‌پردازند.

در مراسم افتتاحيه طرح ضيافت انديشه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری ميزگرد دانشجويی با حضور معاون‌های آموزشی و فرهنگی اين طرح نيز برگزار می‌شود و دانشجويان می‌توانند در حاشيه اين ميزگرد ابهامات خود را در مورد اين طرح برطرف كنند.

يادآوری می‌شود، همچنين 90 نفر از استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری نيز در طرح ضيافت انديشه شركت می‌كنند.

 

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:15 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

استقبال مسلمانان هند از برگزاری کلاس‌های معارف اسلامی

گروه انديشه و علم: مسلمانان از كلاس‌ھای آموزش معارف اسلامی که به همت مؤسسه فرھنگی مؤمل شهر لکهنؤ، واقع در ایالت اوتارپرادش هند در حال برگزاری است استقبال کردند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه منطقه غرب و جنوب غرب آسيا، اين كلاس‌ھای با ارائه مباحث دینی و اصول عقاید اسلامی ویژه آقایان از روز چهارشنبه، چهارم مرداد‌ماہ، آغاز می‌شود و تا روز شنبه، 14 مردادماه، ادامه دارد.

در این کلاس‌ها مرجعيت و وظايف ما توسط حجت‌الاسلام محمد عابدی، اھميت شب قدر در اسلام توسط حجت‌الاسلام سيد سعيدحسن نقوی، رمضان ماہ مغفرت و بھار قرآن توسط اصطفی رضا رضوی، اھميت و ضرورت تقليد توسط حجت‌الاسلام محمدحسنين باقری و شناخت دشمن از ديدگاہ حضرت علی(ع) توسط حجت‌الاسلام موسی رضا يوسفی ارائه خواهد شد.

همچنین کلاس‌های آموزشی ویژه بانوان جهت ارائه موضوعات و مباحث قرآنی و اصول عقايد از دوم تا 15 ماہ مبارك رمضان از ساعت 10 تا 14 به‌وقت محلی برگزار می‌شود.

علاقه‌‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این کلاس‌های آموزشی با شمارہ 00919839459672 تماس حاصل کنند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:15 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

حضور 300 دانشجو در طرح ضيافت انديشه در دانشگاه گيلان

گروه فعاليت های قرآنی: معاون فرهنگی دانشگاه گيلان گفت: در طرح ضيافت انديشه قرآنی ـ دانشجويی امسال 300 نفر از دانشجويان دختر و پسر دانشگاه گيلان و تعدادی از دانشجويان منتخب دانشگاه­های استان حضور دارند.

ايرج شاكری‌نيا، معاون فرهنگی دانشگاه گيلان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، ضمن تبريك فرا رسيدن ماه رمضان گفت: طرح ضيافت انديشه قرآنی از ابتدای ماه مبارك رمضان (31 تيرماه جاری) به مدت دو هفته در دانشگاه گيلان برگزار می‌شود.

وی تصريح كرد: در اين طرح كه 300 نفر از دانشجويان دانشگاه گيلان و تعدادی از دانشجويان منتخب دانشگاه­های استان حضور دارند برنامه­های متنوع آموزشی، فرهنگی و ورزشی اجرا می‌شود.

معاون فرهنگی دانشگاه گيلان با بيان اينكه كلاس­های آموزشی در قالب چهار واحد آموزشی معارف اسلامی برگزار می­شود، افزود: در طرح ضيافت انديشه متون اسلامی، انقلاب اسلامی و اخلاق اسلامی به دانشجويان ارائه می‌شود.

شاكری­­نيا استفاده از فضای معنوی ماه مبارك رمضان جهت تربيت و خودسازی دانشجويان، افزايش بصيرت دينی و قرآنی، ايجاد گروه­های فرهنگی، مطالعاتی و تقويت روحيه خودباوری، دشمن‌شناسی و انتقال مفاهيم والای قرآنی و انقلابی را از مهمترين اهداف برگزاری اين طرح عنوان كرد.

وی برگزاری كرسی­های آزادانديشی، پخش و نقد فيلم، انتشار نشريات مكتوب و مجازی، برگزاری جلسات مذهبی و دينی و همچنين برنامه­های ورزشی را از ديگر برنامه­های طرح ضيافت انديشه بيان كرد.

معاون فرهنگی دانشگاه گيلان در پايان افزود: در طرح ضيافت انديشه قرآنی، از اساتيد برجسته دانشگاه­های استان و كشور استفاده می­شود.

به گزارش ايكنا مراسم افتتاحيه اين طرح با حضور مسئولان و مديران دانشگاه و دانشجويان برگزيده روز شنبه، 31 تيرماه(بعد از نماز مغرب و عشا و افطار ) در تالار حكمت دانشگاه برگزار می‌شود.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:17 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

حجت‌الاسلام شيدايی:
نمازجمعه مهمترين ابزار در برابر تهاجم فرهنگی دشمن است

گروه سياسی و اجتماعی: امام جمعه سياهكل گفت: نماز جمعه پس از پيروزی انقلاب اسلامی به يك سنگر بسيار مهم برای بالابردن معارف و آگاهی دينی و سياسی تبديل شد و مهمترين ابزار فرهنگی در برابر تهاجم فرهنگی دشمن است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، حجت‌الاسلام والمسلمين شيدايی، امام جمعه سياهكل روز گذشته، 30 تيرماه در خطبه‌های اين هفته نماز جمعه شهرستان سياهكل با گراميداشت پنجم مردادماه سالگرد برپايی اولين نماز جمعه در كشور پس از پيروزی انقلاب اسلامی اظهار كرد: نمازجمعه باعث اجتماع عظيم مردم و موجب تقويت تقوا و پرهيزكاری، وحدت و يكپارچگی امت اسلامی خواهد شد.

وی افزود: نماز جمعه مهمترين ابزار فرهنگی در برابر تهاجم فرهنگی دشمن است و نماز جمعه پس از پيروزی انقلاب اسلامی به يك سنگر بسيار مهم برای بالابردن معارف و آگاهی دينی و سياسی تبديل شد و اگر امروز ملت ما هوشيار هستند يك دليل آن نماز جمعه است.

شيدايی پيام ماه مبارك رمضان را پيامی قرآنی بر پايه احكام و معارف الهی دانست و در آستانه فرا رسيدن ماه مبارك رمضان، نمازگزاران را به بهره‌گيری شايسته از ماه مبارك رمضان برای آراستگی و خودسازی به مراتب تقوای الهی فراخواند.

حجت‌الاسلام شيدايی در ادامه با تشكر از تلاش‌های نيروی انتظامی شهرستان سياهكل گفت: خوشبختانه با فرماندهی خوب نيروی انتظامی سياهكل، اين شهرستان به يكی از امن‌ترين شهرهای استان تبديل شده است.

وی كشتار مسلمان ميانمار را نسل‌كشی توسط غرب و صهيونيسم توصيف كرد و خاطرنشان كرد: غرب مدعی حقوق بشر با سكوت خود در مقابل قتل عام مسلمانان بيگناه ميانماری لكه ننگ ديگری بر پيشانی خود و مدعيان حقوق بشر و سازمان ملل برجا گذاشت و همانطور كه با قتل‌عام مسلمانان بوسنی به خواست خود نرسيدند با اين كشتار نیز باعث بيدار شدن و خيزش مسلمانان خواهند شد.

وی با انتقاد از عملكرد برخی از كشورهای اسلامی منطقه تصريح كرد: متاسفانه برخی از كشورهای مسلمان منطقه و حكام فاسد آنها با سكوت معنی‌دار خود به ادامه اين كشتار بی‌رحمانه و وحشيانه مسلمانان توسط عده‌ای بت‌پرست و بی‌فرهنگ كمك می‌كنند و به اميد خداوند اين توطئه روزی دامان آنها را خواهد گرفت و توسط ملت‌های بيدار و هوشيار سرنگون خواهند شد.

حجت‌الاسلام شيدايی برای چندمين بار در يكسال گذشته از مديران كل راه و شهرسازی و آب و فاضلاب شهری خواست به تعهدات خود در رفع مشكلات شهرك سيمرغ سياهكل جامه عمل بپوشانند و اعتبارات لازم را جهت حل معضلات اين شهرك اختصاص دهند.

وی همچنين از مديركل تربيت بدنی استان خواست نسبت به تكميل تنها استخر ورزشی شهرستان اقدامات بيشتری صورت دهد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:18 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

طرح نظام جامع رسانه‌های همگانی در كميسيون فرهنگی مجلس

گروه سياسی: كميسيون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بررسی طرح نظام جامع رسانه‌های همگانی را در دستور كار اين هفته خود قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) كميسيون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی پس از دو هفته تعطيلی، فردا، يك‌شنبه، اول مردادماه جلسات خود را برگزار خواهند كرد.

بر اساس برنامه اعلام شده، كميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس پس از بررسی اخبار واصله ميزبان وزير دفاع و پشتيبانی نيروهای مسلح خواهد بود و در ادامه به جمع‌بندی و بررسی نهائی طرح‌ها و لوايح مطروحه در كارگروه‌های كميسيون امنيت ملی و سياست خارجی خواهد پرداخت.

همچنين طی اين هفته وزير امور خارجه جهت پاسخگويی به سؤال برخی نمايندگان و فرمانده نيروی انتظامی جهت بررسی و مرور آخرين اخبار و تحولات اجتماعی در كميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس حضور خواهند يافت. بررسی لوايح و طرح‌های واصله در كارگروه‌های دفاعی، روابط خارجی و امنيت اين كميسيون از ديگر برنامه‌هايی است كه در دستور كار قرار گرفته است.

كميسيون فرهنگی نيز پس از بررسی اخبار فرهنگی، اولويت‌های كميسيون را بررسی می‌كند كه از آن جمله، طرح نظام جامع رسانه‌های همگانی است.

همچنين بررسی لايحه اصلاح قوانين تنظيم جمعيت و خانواده و معارفه وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونان وی در دستور كار اين هفته كميسيون فرهنگی قرار دارد.

انتخابات هيئت‌رئيسه و بررسی اولويت‌ها و برنامه كارگروه‌های «هنر، رسانه و گردشگری»، «ارشاد و تبليغات» و «خانواده، ورزش و جوانان» نيز طی اين هفته در كميسيون فرهنگی برگزار خواهد شد.

اعضای كميسيون بهداشت و درمان نيز در اين هفته ميزبان وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعی برای پاسخگويی درباره علت اجرايی نشدن محورهای برنامه پنجم خواهند بود. بررسی تدوين نقشه راه كميسيون در حوزه سلامت نيز از ديگر برنامه‌های اين هفته كميسيون بهداشت و درمان خواهد بود.

همچنين لايحه اصلاح قوانين تنظيم جمعيت و خانواده اين هفته در اين كميسيون بررسی می‌شود.

كميسيون شوراها و امور داخلی كشور مجلس در اين هفته تصويب آيين‌نامه داخلی كميسيون، بررسی طرح حق اقامه دعاوی حقوقی، كيفری و اداری برای حفظ بيت‌المال و حقوق مردم توسط نمايندگان مجلس شورای اسلامی و رسيدگی به طرح اصلاح قانون حفظ كاربری اراضی زراعی و باغ‌ها مصوب ۱۳۷۴ و اصلاحيه بعدی آن را در دستور كار خود قرار داده است.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:18 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

به‌مناسبت ماه رمضان؛
نمايش «ساز» در دزفول به روی صحنه می‌رود
 

گروه هنر: همزمان با آغاز ماه مبارك رمضان، نمايش «ساز» با مضمون رسيدن به سير و سلوك، كاری از گروه نمايش «هدی»، به مدت 15 شب در شهرستان دزفول به روی صحنه می‌رود.

غلامعلی تاج، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دزفول در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خوزستان، تصريح كرد: به‌مناسبت ماه مبارك رمضان نمايش «ساز» كاری از گروه نمايشی «هدی» در شهرستان دزفول به روی صحنه خواهد رفت.

وی گفت: اين نمايش سرگذشت دختر جوانی را روايت می‌كند كه در روند نمايش با ورود پيری عارف، زندگی دختر تغيير يافته و به سير و سلوك منتهی می‌شود. عبدالمحمد نعناكار نويسنده و كارگردان، علی‌رضا خداداد زاده بازيگردان و فريده شاپوری، ناظر هنری نمايش «ساز» هستند.

رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دزفول ادامه داد: عليرضا خدادادزاده، نازنين اسعدی، فريده شاپوری، مهدی شريفی، سيدمهدی بليان، امير خردمند، محدثه رستمی، رضا مطيعی، مجتبی نبيانی و علی حلبی‌ساز در اين نمايش به ايفای نقش می‌پردازند و اكرم اسدی طراح لباس، محمد هنرجو سرپرست موسيقی و محدثه رستمی منشی صحنه «ساز» هستند.

وی اظهار كرد: نمايش «ساز» از ساعت 22 فردا اول مردادماه به مدت 15 شب در تالار مجتمع فرهنگی ـ سينمايی شهرستان دزفول به روی صحنه می‌رود.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:18 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

خطيب جمعه منامه:
ملت بحرين در تحقق مطالباتش مصمم است

گروه بين‌الملل: خطيب جمعه منامه ديروز، 30 تيرماه، تأكيد كرد: ملت بحرين در تحقق مطالباتش مصمم است و هيچ قدرتی نمی‌تواند اين ملت را از هدفش بازدارد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه «الانتقاد» چاپ لبنان، آيت‌الله شيخ عيسی قاسم، خطيب جمعه منامه كه در مسجد «امام صادق(ع)» منطقه «الدراز» بحرين سخن می‌گفت، اظهار كرد: ملت بحرين عاشق آزادی و در راه رسيدن به مطالباتش مصمم است و هيچ قدرتی در زمين نمی‌تواند آنان را از اين هدف بازگرداند.

آيت‌الله شيخ عيسی قاسم در ادامه افزود: بحرين ملتی است كه مرگ را به ترس از رژيم ترجيح داده و اعتقاد دارد كه مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت است.

خطيب جمعه منامه خاطرنشان كرد: انقلابيون بحرينی از مسيرشان باز نخواهند گشت و در مقابل هيچ كس غير از خدا سر تسليم فرود نخواهند آورد.

وی تأكيد كرد: امنيت اجتماعی نياز همه جوامع و هدف هر سياست عادلانه‌ای است و هر ملتی كه به رفاه و پيشرفت چشم دارد، طرفدار امنيت اجتماعی است.

آيت‌الله عيسی قاسم بيان كرد: بدون امنيت اجتماعی، ثبات و آرامش محقق نخواهد شد و با از بين‌رفتن امنيت اجتماعی و قطع پل‌های ارتباطی بين جوامع، همه مردم احساس ناامنی و مرگ می‌كنند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:19 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

برگزاری نمايشگاه هنر و معماری اسلامی در سنگاپور

گروه بين‌الملل: نمايشگاه هنر و معماری اسلامی در موزه «تمدن‌های آسيايی» سنگاپور در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «Channel News Asia»، در اين نمايشگاه كه از 29 تيرماه آغاز به كار كرده، بيش از 100 نمونه از آثار هنرمندان مسلمان از شش كشور جهان اعم از ايران و تركيه به نمايش گذاشته شده است.

اين موزه با هدف شناخت نحوه نگرش و درك هنرمندان مسلمان از محيط و فضاهای اسلامی و آشنايی با هنر، معماری و تاريخ اسلامی برپا شده است.

«كلمنت اون»، مسئول بخش هنر ميان‌‌فرهنگی موزه تمدن‌های آسيايی با اشاره به همزمانی آغاز به كار اين نمايشگاه با ماه مبارك رمضان اعلام كرد: نمايشگاه هنر و معماری اسلامی فرصت مناسبی برای مسلمانان سنگاپور برای برقراری ارتباط مجدد با فرهنگ‌های اسلامی خواهد بود.

وی افزود: اين نمايشگاه برای مردم سنگاپور و كشورهای آسيای جنوب شرقی نيز فرصت مغتنمی است تا به شناخت بهتری از هنر و فرهنگ اسلامی دست يابند.

نمايشگاه هنر و معماری اسلامی تا تاريخ 7 آبان‌ماه سال جاری در موزه تمدن‌های آسيايی سنگاپور ميزبان بازديدكنندگان خواهد بود.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:19 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

فقط متعلق به دنيا نيستيم/ مهيا كردن توشه آخرت با وقف

گروه اجتماعی: جباران، شغلش كشاورزی بود و با درآمد ناچيزی زندگی خود را می‌گذراند؛ اما با همين درآمد محدود در كارهای خير شركت می‌كرد. عباس جباران از دنيا رفت اما هنوز نام او ماندگار است و موقوفه‌اش ذخيره‌ای گرانسنگ برای ديار ابديش شده است.

آنقدر مقيد به پرداخت خمس و زكات بود كه وقتی محصولات انگور خود را برداشت می‌كرد، در همان باغ زكات آن را كنار می‌گذاشت و مابقی انگورها را به خانه می‌آورد. اين مرد زحمت‌كش همواره دست در كار خير داشت وی در قم مالی وقف كرده كه با آن خانه‌ای برای طلاب ساخته شود و مورد استفاده آنها قرار گيرد.

عباس جباران در سال 1298 در ملاير چشم به جهان گشود. شغل او كشاورزی بود و با درآمد ناچيزی زندگی خود را می‌گذراند؛ اما با همين درآمد محدود در كارهای خير شركت می‌كرد و در راستای حل مشكلات مردم قدم برمی‌داشت. وی در 56 سالگی از دنيا رفت اما هنوز نام او ماندگار است و همچون ستاره‌ای درخشان می‌درخشد و موقوفه‌اش ذخيره‌ای گرانسنگ برای ديار ابديش شده است.

در ادامه گفت‌وگويی صميمی با حجت الاسلام محمدرضا جباران، فرزند آن مرحوم را می‌خوانيد كه خالی از لطف نيست.

*نظر شما درباره سنت حسنة وقف چيست؟

در دين اسلام سنت‌های مباركی وجود دارد كه يكی از آنها وقف است كه يك حكم دينی به حساب می‌آيد و بايد مورد توجه قرار بگيرد و اين موضوع در بين مردم به عنوان يك فرهنگ نهادينه شود.

*پدر شما با چه هدفی وقف كردند و نيت ايشان چه بود؟

پدر من انسان متدينی بودند و بنابر اين داشت كه در امور خيری كه در شهر وجود داشت، مشاركت كند و حتی گاهی وسايل زندگی خود را وقف می‌نمود. در مناسبت‌های خاص؛ مثل ماه رمضان كه مسجد نياز به فرش بيشتری داشت، پدرم فرش‌های خانه را جمع می‌كرد و به مسجد می‌برد تا مردم بتوانند در مسجد حاضر شوند و به عبادت بپردازند.

* اهميت وقف در جامعه تا چه اندازه‌ای است؟

كارهای خيری كه ما انجام می‌دهيم بايد در محدوده شرع مقدس باشد و نبايد بگذاريم وقف به عنوان يك كار خير مشروع در جامعه از بين برود؛ چرا كه در اين صورت مردم آن جامعه خيری نخواهند ديد و تشويق مردم برای عمل وقف، موضوع مهمی به حساب می‌آيد.

*پيشنهاد شما برای كسانی كه قصد كار خير دارند چيست؟

ما بايد بدانيم كه فقط متعلق به دنيا نيستيم و برای آخرت خود نيز بايد توشه ای داشته باشيم؛ كه از طريق وقف می‌توان توشه‌ای ارزشمند مهيا نمود. در رواياتی آمده است كه پيامبر اكرم(ص) گوسفندی را كشته و گوشت آن را بين مردم تقسيم كردند و فقط گردن اين گوسفند باقی ماند؛ به عايشه فرمودند با آن آبگوشتی درست كند كه عايشه گفت فقط همين گردن برای ما باقی مانده است؟ حضرت رسول(ص) فرمودند: همه گوسفند مانده است و فقط اين گردن را كه خودمان خورديم از دست رفت.

اگر ما هم پيرو ائمه معصومين(ع) بوده و چنين نيتی داشته باشيم، می‌توانيم برای آخرت خود كارهای خيری انجام دهيم و هر كسی توان مالی دارد بايد در اين راه گام برداشته و به مردم خدمت كند. البته بهترين توشه برای انسان تقوا است كه اگر ماتقوا پيشه كنيم می‌توانيم به سعادت اخروی دست پيدا كنيم و البته تقواست كه انسان را به سوی انجام امور خير رهنمون می‌گردد.

اگر انسان در هنگام زنده بودن از مالش بخشش كند اجر بسيار زيادی دارد؛ ولی زمانی كه از دنيا برود و بازماندگان مال او را در راه خير بدهند، هيچگاه اجر و پاداش زمان زنده بودنش را ندارد.

در اين‌باره نيز می‌گويند؛ شخصی انبار خرما داشت كه سفارش كرده بود پس از مرگش آن را بين مردم توزيع كنند، پيامبر(ص) موقع تقسيم اين خرماها خرمای پوسيده‌ای را كه روی زمين افتاده بود برداشت و گفت: «اگر آن شخص هنگام زنده بودن همين يك عدد خرمای پوسيده را بخشيده بود، به اندازه تمام اين انبار خرما اجر و پاداش نصيبش می‌شد».

*چگونه می‌توان سنت حسنه وقف را در بين مردم نهادينه كرد و اين فرهنگ را گسترش داد؟

متأسفانه نسل فعلی ما از اين معارف آگاهی ندارند و بايد در رابطه با وقف و اهميت آن آگاهی لازم را پيدا كنند و بايد در اين زمينه به صورت جدی كارهای فرهنگی صورت بگيرد. همچنين بايد عملی كه انجام می‌شود خالصانه و بدون ريا باشد؛ چرا كه خداوند متعال هيچ‌گاه كار غير خالص را نمی‌پذيرد و لازم است در اعمال خير تنها رضای خداوند مد نظر باشد و هيچ شريكی قرارداده نشود.

در انجام كار خير نبايد بگذاريم شيطان كار را به تأخير انداخته و در دل ما وسوسه ايجاد كند. تبليغ و بيان وقف در بين مردم بسيار مهم است كه بايد مبلغان دين اين وظيفه را به خوبی انجام دهند و در مناسبت‌های مختلف كه برنامه‌های گوناگون اجرا می‌شود، زمانی را هم به بيان اين‌گونه مباحث اختصاص دهند و سخنان ائمه(ع) را در اين باره به گوش مردم برسانند.

مردم زمانی وقف می‌كنند كه فايده و اهميت وقف را بدانند؛ ولی اگر اطلاعات كافی در اين زمينه نداشته باشند برای انجام اين كار رغبتی پيدا نمی‌كنند.

*پدر شما در چه زمينه‌هايی وقف می‌كردند؟

ايشان درآمد چندانی نداشتند؛ ولی همان مقدار كم را هم صرف كار خير می‌كردند و از حيوانات بی‌صاحب سرپرستی می‌كردند و در ساخت و خريد مسجد، پل و جاده هم سهمی داشتند. همچنين ايشان به درختكاری می‌پرداختند و تمام اين اعمال را با جان و دل انجام می‌دادند؛ بدون اينكه از كسی چشم داشتی داشته باشند.

*خاطره‌ای از پدر كه برای خودتان هم جالب بوده تعريف كنيد؟

اين خاطره تقريباً برای پنجاه سال پيش است، پدرم همواره در مسجد فعاليت داشت. روزی جلسه ای تشكيل شد تا همه جمع شوند و بگويند كه هركس برای دادن حقوق ماهيانه امام جماعت چقدر كمك می‌كند. آن زمان قرار شده بود تا 600 تومان به امام جماعت بدهند.

يك نفر از جمع گفته بود من پنجاه تومان می‌دهم و پدر من هم برای دادن پنج تومان در ماه اعلام آمادگی كرده بود. وقتی به خانه آمدند برادرم گفت چرا شما هم مانند فلانی پنجاه تومان نمی‌دهيد؟ پدرم در پاسخ گفت: كار خير بايد به صورت مستمر باشد و هيچ‌گاه برای انفاق و انجام كار خير، نبايد در نيت او ريا باشد.

گفت‌وگويی برگرفته از سايت اداره كل اوقاف و امور خيريه استان قم

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:19 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

معاون آستان شاهچراغ(ع):
زمينه‌سازی حضور گسترده زائران در اولويت مباحث گردشگری فارس قرار گيرد

گروه و سياسی و اجتماعی: زمينه‌سازی فرهنگی جهت حضور گسترده زائران و گردشگران مذهبی موضوعی حائز اهميت است كه بايد در اولويت‌های مباحث گردشگری فارس قرار گيرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه فارس، به نقل از روابط عمومی آستان احمدی و محمدی(ع)، سيدابوالحسن عمرانی، معاون نشر و توسعه فرهنگ اسلامی آستان احمدی و محمدی(ع) با تأكيد بر همكاری بيشتر متوليان امور فرهنگی استان فارس با آستان شاهچراغ(ع) برای ترويج فرهنگ گردشگری مذهبی در شهر شيراز گفت: به‌دليل وجود اماكن متبرك مذهبی و حرم‌های شريف امامزادگان در شهر شيراز و زيارت و بازديد ميليونی هم‌وطنان از سراسر ايران و نيز كشورهای مختلف جهان از اين اماكن مقدس، زمينه‌سازی فرهنگی برای حضور گسترده‌تر زائران و گردشگران با رويكرد مذهبی، موضوعی حائز اهميت است و بايد در اولويت مباحث گردشگری استان فارس قرار گيرد.

وی افزود: انتظار می‌رفت مسئولان ارشد استان در برنامه‌ای رسانه‌ای با بينندگان و مخاطبان در سطح بين‌المللی در كنار ظرفيت‌های گردشگری طبيعی، گردشگری سلامت و ... به گردشگری مذهبی فارس و شيراز با محوريت حرم شاهچراغ(ع) می‌پرداختند و اهميت اين موضوع را به مخاطبان گوشزد می‌كردند.

عمرانی اظهار كرد: در نمايشگاه هشتم، در غرفه آستان مقدس اقلام متعددی از محصولات فرهنگی شامل لوح فشرده مستند معرفی حضرت شاهچراغ(ع)، نماهنگ، ويژه‌برنامه‌های فرهنگی ـ مذهبی، كتابچه، بروشور و ... به‌صورت رايگان به بازديدكنندگان عرضه شد.

معاون نشر و توسعه فرهنگ اسلامی آستان شاهچراغ(ع) خاطرنشان كرد: همچنين با حضور كارشناسان عمرانی حرم مطهر آثار هنری حرم از قبيل تابلوهای منبت‌كاری شده، آينه‌كاری، حجاری و ... در ساعات فعاليت نمايشگاه ارائه می‌شد و در هر روز هنرمندان به فعاليت هنری در قالب منبت‌كاری، سنگ‌تراشی و ... می‌پرداختند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:19 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

با حضور دانشجويان پسر؛
طرح «ضيافت انديشه» در دانشگاه تفرش آغاز شد

گروه سياسی و اجتماعی: طرح ضيافت انديشه همزمان با آغاز ماه مبارك رمضان با حضور دانشجويان پسر از دانشگاه‌های دولتی، آزاد و پيام نور شهرستان تفرش، دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای اراك، فراهان، خمين، ساوه، نراق و مهاجران در دانشگاه تفرش آغاز شد.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، حجت‌الاسلام سيدجواد موسوی، مسئول دفتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش از شركت 263 دانشجوی پسر در طرح ضيافت انديشه دانشجويی در اين دانشگاه خبر داد.

وی تصريح كرد: اين طرح همزمان با آغاز ماه مبارك رمضان با حضور دانشجويان پسر از دانشگاه‌های دولتی، آزاد و پيام نور شهرستان تفرش، دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای اراك، فراهان، خمين، ساوه، نراق و مهاجران در دانشگاه تفرش آغاز شده است.

وی افزود: دانشجويان شركت‌كننده در اين طرح مباحث آموزشی شامل دروس متون اسلامی، انقلاب اسلامی و اخلاق اسلامی را فرا می‌گيرند.

مسئول دفتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش اضافه كرد: شركت‌كنندگان در اين طرح قرآنی از حضور شش نفر از استادان گروه معارف دانشگاه تفرش و قم و دو نفر از مبلغان برجسته حوزه علميه قم بهرمند می‌شوند.

حجت‌الاسلام موسوی برگزاری برنامه‌های فرهنگی تحت عنوان كافه ضيافت در شبهای ماه مبارك رمضان، برگزاری سفره‌های ضيافت افطار، برگزاری حلقه‌های معرفت با نام پاتوق ضيافت، جلسات نقد فيلم، مناجات‌خوانی و سحرخوانی، جزءخوانی قرآن كريم با حضور قاريان بين‌المللی، برگزاری نمايشگاه كتاب با بيش از هزار عنوان كتاب، جلسات مشاوره و پرسش و پاسخ را از برنامه‌های جنبی طرح ضيافت انديشه دانست.

وی افزود: 36 نفر از اساتيد اين دانشگاه نيز به همراه خانواده‌ در قالب طرح ضيافت انديشه اساتيد، از 31 مردادماه تا پنجم شهريورماه به مشهد مقدس اعزام و در كارگاه‌های آموزشی اصول تعليم و تربيت اسلامی، اخلاق حرفه‌ای و بنيان خانواده شركت می‌كنند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  1:20 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها