0

اخبار حوزه دین و اندیشه

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

آيت‌الله قربانی:
روزه موجب تقويت اخلاق كريمه اسلامی است

گروه سياسی و اجتماعی: نماينده ولی فقيه در گيلان روز گذشته، 30 تیرماه در خطبه‌های نماز جمعه گفت: در ماه رمضان رعایت اخلاق حسنه ضروری است و نبايد روزه‌داری را توجيهی برای بداخلاقی عنوان كرد زيرا روزه برای تقويت اخلاق كريمه اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، آيت‌الله زين‌العابدين قربانی، نماينده ولی فقيه در گيلان و امام جمعه شهر رشت روز گذشته، 30 تيرماه در خطبه اول نماز جمعه گفت: در آستانه ماه مبارك رمضان قرار داريم و خدا را شاكريم كه يكبار ديگر به ما توفيق حيات داد تا ماه رمضانی ديگر را ببينيم و از خداوند می‌خواهيم به ما توفيق روزه‌داری و برگزاری مراسم ویژه اين ايام را بدهد.

وی ضمن قرائت خطبه‌ پيامبر در آخرين جمعه ماه شعبان تصريح كرد: رمضان ماه خدا و مغفرت و ماهی است كه نزد خدا والاترين ماه و ايامش بهترين ايام و شب‌هايش بهترين شب‌ها و ساعاتش بهترين ساعات است كه همه مردم در اين ماه به ميهمانی خداوند دعوت شده‌اند.

نماينده ولی فقيه در گيلان افزود: روزه‌داران در اين ماه شايستگی تكريم را يافته‌اند و نفس‌هايی كه در اين ماه برای خداوند می‌‌كشند بجای ذكر لا‌اله‌الا‌الله برايشان محاسبه می‌شود و خواب روزه‌دار عبادت و عملش مقبول و دعايش مستجاب است.

امام جمعه رشت ضمن ارائه توصيه‌هايی از جانب پيامبر(ص) گفت: خداوند را با نيت‌های درست بخوانيد و همواره بدانيد نيت‌هایتان ريا نباشند و دراين ماه قرآن زياد بخوانيد و همت كنيد كه در اين ماه حداقل يك ختم قرآن انجام دهيد.

وی افزود: پيشوايان دين احترام ويژه‌ای برای قرآن قايل بوده‌اند و طبق روايات اگر قرآن بسته نگه داشته شود و گردوغبار روی آن بنشيند در اين صورت قرآن فردای قيامت از شما نزد پروردگار شكايت می‌كند.

آيت‌الله قربانی اظهار كرد: هدف از روزه‌داری، تنها تحمل گرسنگی و تشنگی نيست بلكه هدف به ياد گرسنگان و تشنگان افتادن است و آن زمان بايد در صدد رفع گرسنگی و تشنگی محرومان برآييم لذا روزه می‌گيريم تا دردآشنای نيازمندان باشيم.

وی گفت: در ماه رمضان صله ارحام كنيد كه عمر را زياد می‌كند و مرگ ناگهانی را از انسان دور می‌كند و گرفتاری‌ها را از انسان برطرف و حساب روز قيامت را آسان می‌كند.

امام جمعه رشت تصريح كرد: در ماه رمضان رعایت اخلاق حسنه ضروری است و نبايد روزه‌داری را توجيهی برای بداخلاقی عنوان كرد زيرا روزه برای تقويت اخلاق كريمه اسلامی است.

وی از زنان و دختران كه فرزندان ولايی كشور هستند خواست در همه ايام و به‌ويژه ماه رمضان بيش از پيش مراقب رفتارهای خود باشند كه شرايطی برای وسوسه روزه‌داران ايجاد نشود و گفت: در مقابل به همه افراد توصيه می‌كنم مالك چشمان خود باشيد و گوش‌ها را از غيبت و سخن‌چينی و امثال آن حفظ كنيد و با سخنان باطل و تهمت اجر روزه را پايمال نكنيد.

امام جمعه رشت ادامه داد: يتيمان را در اين ماه بيش از پيش مورد محبت قرار دهيد تا آنان بدانند همه مردم به منزله پدر مهربان برايشان هستند.

وی در خطبه دوم ضمن ارائه سخنانی از مسئولان خواست مايحتاج عمومی را برای مردم فراهم كنيد تا سفره مردم در اين ماه در زمان افطار و سحر حداقل شامل اوليه‌ها باشد.

نماينده ولی فقيه در گيلان افزود: مردم همه‌چيزشان را در خدمت انقلاب گذاشته‌اند لذا با تحريم‌ها نيز می‌سازند و خود را فدای انقلاب می‌كنند تا پيروزی نهايی بر كفر جهانی و زمانی كه پرچم اسلام را با دستام رهبر به امام زمان(عج) تحويل دهيم.

وی در پايان گفت: در اين ماه بيش از پيش با مساجد همراهی كنيد زيرا مردم در بسياری از مناطق امكانات كمی دارند و نمی‌توانند به شهرهای بزرگ بروند لذا از مسئولان خواستارم تا با همكاری سازمان‌های مرتبط همچون تبليغات و ارشاد اسلامی مساجد، حسينيه‌ها و مكان‌های تجمع مردم را با حضور عالمان رونق بخشند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:19 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

به همت پژوهشكده باقرالعلوم(ع)؛
كتاب «اخلاق و آداب در تبليغ» منتشر شد

گروه حوزه‌های علميه: همزمان با ماه مبارك رمضان و اعزام مبلغان به نقاط مختلف كشور، كتاب «اخلاق و آداب در تبليغ» اثر حجت‌الاسلام حافظ نجفی زنجانی از سوی پژوهشكده باقرالعلوم‌ (ع) منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ياران (ايكنا)، كتاب «اخلاق و آداب در تبليغ» اثر حجت‌الاسلام حافظ نجفی زنجانی با همكاری پژوهشكده باقرالعلوم‌ (ع)منتشر شده، و در آن بايسته‌ها و نبايسته‌های تبليغ و مبلغان با نگاه اخلاقی مورد بررسی قرار گرفته و برخی از آسيب‌ها بيان شده است.

بنا بر اين گزارش، تبليغ در اسلام، موضوع با اهميتی است؛ درك اصول، شرايط، ويژگی‌ها و ابزار تبليغ اسلامی راه‌گشای مبلغ در اين عصر است، چنانچه پيامبر اكرم (ص)و ائمه اطهار (ع) با بكارگيری يك سيره تبليغی منسجم و هماهنگ تواسنتند ايده‌های ناب و زلال الهی را به گوش جهانيان برسانند.

تبليغ، محتاج يك الگوی سالم است كه در صورت فقدان آن، هرگونه فعاليت تبليغی، نوعی ضد تبليغ محسوب می‌شود و تبليغ موفق و كارآمد بايد از دلايل متقن علمی و اصول و مؤلفه‌های قوی برهانی، برخوردار و از پايه و مايه محكم، برای اقناع انديشه و روح پرتلاطم حقيقت‌طلبان، بهره‌مند شود.

سيره پيامبر اعظم (ص) و ائمه اطهار (ع) گويای اين حقيقت است كه آنان نيز برای ترويج اسلام و تعميم ارزش‌های الهی از تمام ابزارها، قالب‌ها و شيوه‌های تبليغی در چارچوب دستورات شرع مقدس بهره گرفته و از ارتباطات «گفتاری»، «نوشتاری» و حتی «ديداری» به خوبی استفاده كرده‌اند.

اين اثر در 10 فصل كليات، بايسته‌های اخلاقی و معنوی تبليغ، اهداف و رسالت‌های تبليغ دينی، عوامل و شرايط موفقيت در تبليغ، شيوه‌های نوين تبليغی، ويژگی‌های عملی مبلغان، بايسته‌های اخلاقی مبلغان، اخلاق اجتماعی مبلغان، آسيب‌شناسی تبليغات دينی و آسيب‌شناسی مبلغان دينی نگارش يافته است.

محقق در اين كتاب تلاش كرده از منظر كتاب و سنت و عقل، توصيه‌ها و راهكارهای اخلاقی خوبی ارائه كند، چنانچه در فصل نخست آن يعنی كليات به ارائه تعريفی از تبليغ دينی می‌پردازد و پس از آن محورهای تعيين كننده وظايف مبلغان دينی و نقش تبليغ در پيشبرد آرمان‌های دين را مطرح می‌كند.

فصل دوم با عنوان بايسته‌های اخلاقی و معنوی تبليغ در پنج گفتار تنظيم شده و سخن نصيحت آميز، ارائه چهره جذاب، دل‌پذير و آسان از دين، صداقت و دوری از اعوجاج و انحراف در گفتار و رفتار، رعايت امانت، مسئوليت‌آفرينی، اعتماد سازی، جامعيت، كارآمدی و راه‌گشايی و ارائه الگوی عملی برخی از مطالب آن است.

در فصل سوم اثر با عنوان اهداف و رسالت‌های تبليغ دينی به اين مطالبی همچون ضرورت تقويت مبانی اعتقادی، ضرورت دفاع از دين، لزوم گسترش و تعميق شعائر و احكام دينی و اجرا كردن آن، ضرورت احترام به مقدسات دينی، آشنا ساختن مردم با معارف قرآن، تربيت مردم با تعاليم دينی، تحكيم بنيان خانواده و سالم‌سازی فضای فرهنگی جامعه اشاره شده است.

فصل چهارم، عوامل و شرايط موفقيت در تبليغ نام دارد كه شناخت منطقه، موانع و مشكلات؛ ضعف‌ها و كاستی‌های تبليغ، موقعيت‌شناسی و آشنا بودن با ادبيات و شرايط زمان، آشنايی با علوم روز، داشتن ذوق و سليقه كار فرهنگی و بيان رسا از مطالب آن است.

شيوه‌های نوين تبليغ عنوان فصل پنجم اين كتاب است كه به بيان مطالبی چون تبليغ با قلم، نامه‌نگاری، شبكه جهانی اينترنت، تبليغ رسانه‌ای، رسالت امروز ما، الگوگيری از روش تبليغ انبيا و ائمه (ع) و اصول تبليغی با توجه به الزامات رسانه‌های نوين می‌پردازد.

در فصل ششم كه ويژگی‌های عملی مبلغان عنوان گرفته است، ايمان و عمل صالح، نقش ايمان در زندگی انسان، عمل به دستورات خداوند، عبادت خالصانه، جلوه‌های عبادت و راه‌های يافتن حقيقت عبوديت، حديث معراج، حقيقت عبوديت، رضا و تسليم و برخی روش‌های كاربردی در رسيدن به مقام تسليم خودنمايی می‌كند.

بايسته‌های اخلاقی مبلغان عنوان فصل هفتم است كه در 9 گفتار به بررسی خودشناسی و حفظ شخصيت، جايگاه و ارزش مبلغ دينی، تقوا و تربيت نفس، اخلاص، وقار و متانت، پيراستگی و آراستگی، انتقاد از خود، تسليم حق بودن و توجه شايسته به خانواده می‌پردازد.

فصل هشتم با عنوان اخلاق اجتماعی مبلغان در 10 گفتار، ضرورت حضور در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، شيوه‌های حضور مبلغان در جامعه، خوش‌رويی با مردم، اخلاق نيك، رفق و مدارا با مردم، تكريم شخصيت ديگران، مشورت با مردم و احترام به افكار آنان، رازداری و امين بودن، تغافل و چشم‌پوشی از خطای مردم و تعامل با اقليت‌های مذهبی را مطرح می‌كند.

در فصل نهم كه آسيب‌شناسی تبليغات دينی نام دارد با آسيب‌ها و موانع برون‌مرزی تبليغ و آسيب‌ها و موانع مربوط به تبليغ همچون طولانی بودن مدت سخنرانی، سخنان نسنجيده، بی‌نظمی و عدم انسجام در كلام، عدم انطباق مطالب با سطح فكری مخاطبان، ساختارشكنی و بدعت‌گذاری و اظهارنظرهای غيرعالمانه آشنا می‌شويم.

عامل نبودن به گفته‌ها، مادی‌گرايی و دنياطلبی، ادعای علم به همه چيز، جاه‌طلبی، فساد اخلاقی و اجتماعی، رياكاری در تبليغ، نداشتن آمادگی برای تبليغ، گريز از مسؤوليت، استبداد و تك‌روی و بداخلاقی و بدرفتاری با مردم از مطالب فصل دهم اثر با عنوان آسيب‌شناسی مبلغان دينی است.

نويسنده اين اثر در تعريف تبليغ دينی آورده است: «تبليغ دينی، نفوذ در روح و روان مخاطبان و ايجاد تغيير در رفتار آنان است؛ تبليغ دينی، عناصر و اركان متعددی دارد و يكی از عناصر مهم در موفقيت تبليغ، آراسته شدن مبلغان دينی به ارزش‌ها و فضيلت‌های اخلاقی و به كارگيری آداب، اصول و روش‌های تبليغ است»

لازم به ذكر است، كتاب «اخلاق و آداب در تبليغ» به قلم حجت‌الاسلام حافظ نجفی زنجانی در قطع وزيری، 432 صفحه، شمارگان 1100 نسخه و به قيمت چهارده هزار تومان به تازگی از سوی پژوهشكده باقرالعلوم (ع) توسط شركت چاپ و نشر بين الملل منتشر شده است.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:20 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

آيت‌الله نورمفيدی:
روحانيان اميد را در مردم تقويت كنند

گروه سياسی و اجتماعی: نماينده ولی فقيه در گلستان در همايش طلايه‌داران تبليغ، گفت: وظيفه روحانيان اين است كه اميد را در مردم تقويت كنند.

آيت‌الله نورمفيدی، نماينده ولی فقيه در گلستان

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گلستان، آيت‌الله سيدكاظم نورمفيدی، نماينده ولی فقيه در گلستان پنجشنبه، 29 تيرماه در همايش يك روزه طلايه‌داران تبليغ ویژه مبلغان ماه رمضان كه در سالن امام علی(ع) آستان امامزاده عبدالله(ع) گرگان با حضور ائمه جمعه و جماعات استان برگزار شد، با بيان اينكه گرانی‌ها در جامعه قابل‌انكار نيست و روحانيان بايد اميد را در مردم تقويت كنند، گفت: روحانيان آگاه و علاقه‌مند به نظام بايد با كمك به دولت مانع تحقق اهداف دشمن شوند.

وی اضافه كرد: مشكلات اقتصادی كه دشمنان برای ملت و نظام ايجاد می‌كنند سابقه تاريخی دارد و از زمان پيامبر(ص) و امامان، مسلمانان هميشه در محدوديت قرار داشتند.

به گفته امام جمعه گرگان، تحريم‌ها اگرچه سختی‌های زيادی را برای كشور به همراه داشت، اما موجب پيشرفت هم شد؛ لذا روحانيان موظف هستند هم اهداف دشمن و هم نتايج مثبت تحريم‌ها را برای مردم بازگو كنند.

آيت‌الله نورمفيدی ادامه داد: پروردگار در كتاب خود كه گنجينه جاويد برای بشريت است، برخی ويژگی‌ها را برای پيامبر(ص) تبيين كرد كه برخی از آن‌ها شامل روحانيان در اين عصر هم می‌شود.

وی افزود: شهادت دادن بر احوال مسلمانان در روز قيامت، بشارت دادن، هشدار دادن و دعوت به‌سوی حق برخی از اين ويژگی‌ها هستند و فقط ويژگی شهادت دادن در روز قيامت مختص پيامبر گرامی اسلام(ص) است.

نماينده ولی فقيه در استان گلستان تأكيد كرد: اولين گام در راه شناخت پروردگار، تزكيه نفس است و ماه رمضان بهترين فرصت برای كسب معنويات و نزديكی بيشتر به پروردگار است.

یادآور می‌شود، همايش طلايه‌داران تبليغ با حضور رئيس و معاون امور استان‌های شورای سياست‌گذاری ائمه جمعه كشور، معاون سياسی ـ امنيتی استاندار گلستان و تعدادی از مديران استانی برگزار شد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:21 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

نشست توجيهی روحانيان بيله‌سوار با امام جمعه

گروه سیاسی و اجتماعی: نشست توجيهی روحانيون بيله سوار با امام جمعه و رئيس اداره تبليغات اين شهرستان ويژه ماه رمضان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه اردبيل، به نقل از روابط عمومی اداره كل تبليغات اسلامی اردبيل، در نشست توجيهی روحانيان بيله‌سوار با امام جمعه كه پنجشنبه، 29 تيرماه در محل دفتر امام جمعه بيله سوار برگزار شد، حجت‌الاسلام قياسی، امام جمعه بيله‌سوار ضمن بيان فضايل و بركات ماه رمضان از روحانيان خواست كه در اين ماه نسبت به آشنايی مردم با آموزه‌های دينی، قرائت و تفسير قرآن تلاش بيشتری داشته باشند.

وی افزود: مساجد بر جريانات سياسی و اجتماعی انقلاب‌‌های مختلف بويژه انقلاب اسلامی و هر تحول اجتماعی و فرهنگی كه در سده‌های اخير در كشور ما و كشورهای اسلامی همسايه به وجود آمده است تاثيرگذاری عظيمی داشته‌اند و اين تأثيرگذاری بايد همچنان از طريق ائمه جماعات مساجد توسعه و اشاعه يابد.

در ادامه حجت‌الاسلام رحيم‌پور، رئيس اداره تبليغات اسلامی بيله‌سوار ضمن تبريك فرارسيدن ماه مبارك رمضان در خصوص وضعيت و شرايط مناطق هدف توضيحات لازم را برای روحانيون مستقر و طرح هجرت يادآور شد.

وی پيرامون عوامل مهم تربيت دينی در فرهنگ شيعی اظهار کرد: يكی از وظايف مهم روحانی مستقر در سطح روستاها آشنا كردن نوجوانان و جوانان با سيره اهل بيت(ع) است كه اين امر يكی از عوامل ترويج تربيت دينی در فرهنگ شيعی است.

حجت‌الاسلام رحيم‌پور بر ضرورت شناسایی ظرفيت‌های فرهنگی و تبليغی در اين مناطق و تلاش در جهت اعتلا و پيشرفت فعاليت‌های فرهنگی، مذهبی مساجد تأكيد كرد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:22 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

حجت‌الاسلام حسينی:
تبليغ دين در فضای مجازی سليقه‌ای و بدون ضابطه شده است

گروه فضای مجازی: همان‌گونه كه در فضای حقيقی هركس می‌تواند اشاعه‌دهنده عقيده‌ای باشد، در فضای مجازی نيز هركسی می‌تواند تفكر خود را رواج دهد و اين شايد بزرگ‌ترين آسيب باشد كه تبليغ دين در فضای سايبر بسيار شخصی، ذوقی، سليقه‌ای و بدون ضابطه شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمد حسينی، كارشناس حوزه دينی، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با اشاره به باورنداشتن عده‌ای از كاربران به تبليغ دين در فضای مجازی، اظهار كرد: متأسفانه تأثير فضای مجازی بر همگان روشن نشده است و كاربرانی كه در اين عرصه حضور دارند، قدرت تاثيرشان پايين‌تر است و نمی‌توانند تأثير به‌سزايی داشته باشند.

وی افزود: همان‌گونه كه در فضای حقيقی هركس می‌تواند اشاعه دهنده عقيده‌ای باشد، در فضای مجازی نيز هركسی می‌تواند تفكر خود را رواج دهد و اين شايد بزرگ‌ترين آسيب باشد كه تبليغ دين در فضای سايبر بسيار شخصی، ذوقی، سليقه‌ای و بدون ضابطه شده است؛ بنابراين كاربرانی كه می‌توانند تأثير بسياری داشته باشند، وارد اين عرصه نمی‌شوند.

اين كارشناس تصريح كرد: همه ما وظيفه داريم به حكم و دستور قرآن كريم به تبليغ دين بپردازيم و در حقيقت هر ديندار يك مبلغ بايد باشد و در اين فضای سايبری به تبليغ دين بپردازد. نهادهای اصلی و پاسخگو و متوليان امر تبليغ بايد ساماندهی شده و تحت مديريت واحد قرار گيرند.

وی بيان كرد: خوشبختانه مراكز و نهادهای زيادی در اين باره فعال هستند، ولی متاسفانه عدم انسجام اين مراكز در عمل به يكی از آسيب‌های تبليغ دين در اينترنت منجر شده است.

حجت الاسلام حسينی اظهار كرد: هر طلبه‌ای كه احساس كند می‌تواند و توانايی انتقال مفاهيم دينی را در فضای مجازی دارد بايد از اين فضا بهره‌مند شود و وزارتخانه‌ها و نهادها هم با يك حركت انسجامی او را ياری دهند.

وی ادامه داد: در گذشته مبلغان رسانه منبر آموزش‌های لازم را می‌ديدند و تكنيك‌های لازم را فرا می‌گرفتند؛ بنابراين بايد سازمانی همچون حوزه علميه آموزش‌های لازم را به اين گروه از طلبه‌ها بدهند تا در فضای مجازی بتوانند به انتقال مفاهيم دينی بپردازند و تأثيرگذاری بسياری داشته باشند.

حجت‌الاسلام حسينی اظهار كرد: نبايد افراد غيركارشناس و غيرمطلع وارد حوزه تبليغ دين در فضای مجازی شوند، همان‌طور كه در تبليغ شفاهی ساز و كار معينی فراهم شده است، البته ساز و كار متعدد و سلايق مختلف و متعدد هم در اين‌باره وجود دارد، ولی حساسيت بر روی تبليغ در فضای مجازی بايد بيشتر باشد.

وی يادآور شد: كارشناس تبليغ دين در فضای مجازی براساس نيازهای كاربران و با يك برنامه‌ريزی مناسب فعاليت كند، در غير اين صورت ممكن است نتيجه عكس نشان دهد و به جای آنكه كاربر را جذب مطالب‌مان كنيم، او را برای هميشه از دين و اسلام و قرآن دلزده كنيم؛ بنابراين مباحث دينی و قرآنی از جمله مهم‌ترين مباحثی هستند كه برای بيان و انتقال آنها بايد دقت لازم را داشته باشيم.

 

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:22 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

انتقال فرهنگ ایثار به نسل جدید تکلیف شرعی مسئولان فرهنگی است

گروه سياسی و اجتماعی: مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان كردستان با اشاره به اهمیت ترویج و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت بین جوانان گفت: انتقال فرهنگ ایثار به نسل جدید تکلیف شرعی مسئولان فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران‌(ايكنا) شعبه كردستان، محمد سليمانی، مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان كردستان پنج‌شنبه، 29 تير در جلسه مشترك با هيئت رئيسه جهاد دانشگاهی استان كردستان كه در سنندج برگزار شد، زنده نگهداشتن نام و ياد شهدای گرانقدر را يك تكليف دانست و اظهار کرد: امروز انتقال فرهنگ ايثار به نسل جديد وظيفه خطيری است، كه بر عهده مسئولان فرهنگی قرار دارد.

وی افزود: استان كردستان به فرمايش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) سرزمين مجاهدت‌های خاموش است و چه بسيار جوانانی كه جان خود را در دفاع از ارزش‌ها و تماميت ارضی كشور اسلامی از دست داند.

سليمانی با اشاره به برنامه‌های بنياد شهيد افزود: توانمدسازی جامعه ايثارگری، آموزش ضمن خدمت كاركنان، ادامه تحصيل فرزندان شاهد و ايثارگر، برگزاری يادواره شهدا، برگزاری دوره مهارت‌های كسب و كار و اشتغال خانواده‌های شاهد، برنامه‌هايی است كه با همكار جهاددانشگاهی می‌توان انجام داد.

وی ضمن استقبال از توانمندی‌های جهاد دانشگاهی عنوان كرد: در توسعه و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه به‌ويژه نسل جوان و دانشگاهی از برنامه‌های فرهنگی جهاد استفاده می‌شود.

مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان كردستان گفت: ظرفيت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه‌های فرهنگی آموزشی و پژوهشی بسيار متنوع و كاربردی است كه می‌تواند در توسعه استان مثمر ثمر واقع شود.

وی با اشاره به طرح‌های تحقيقاتی و پژوهشی بنياد شهيد اظهار کرد: زمينه همكاری هر چه بيشتر در انجام پروژه‌های علمی، پژوهشی بين اين دو نهاد فراهم است.

مرادی معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنياد شهيد استان نيز در ادامه اين جلسه به ارائه گزارشی از برنامه‌های اجرا شده با همكاری جهاد پرداخت و ضمن مثبت ارزيابی كردن دوره‌ها از زحمات جهاد دانشگاهی قدردانی كرد.

وی توانمندسازی و تربيت نيروی انسانی را در توسعه استان و كشور بسيار مهم تلقی و بیان كرد: در اين راستا دوره‌های آموزشی و طرح‌های پژوهشی جهاد دانشگاهی می‌تواند بنياد را ياری كند.

مرادی در پايان يادآور شد: از پتانسیل‌های فرهنگی جهاد برای انجام برنامه‌های مشترك استفاده می‌شود.

یادآوری می‌شود که در اين ديدار مديركل و معاونان بنياد شهيد و امور ايثارگران و اعضای هيئت رئيسه جهاد دانشگاهی استان حضور داشتند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:23 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

تمام حالات انسان در ماه رمضان با عبادت خالصانه همراه باشد

گروه سياسی و اجتماعی: امام جمعه شهرستان پاوه اظهار کرد: دوست‌داران قرآن و مساجد سعی كنند در ماه رمضان به شيوه‌ای روزه بگیرند كه اعتكاف و قيام و ذكر پروردگار با شب و روزشان مأنوس شود.

ملاقادر قادری، امام جمعه پاوه

ماموستا ملا قادر قادری، امام جمعه شهرستان پاوه در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كرمانشاه، با تعبير ماه مبارك رمضان به ماه بهار دل‌ها، گفت: ماه مبارك رمضان ماهی است كه مورد توجه خداوند متعال است به اين دليل كه ماه رمضان ماه نزول قرآن بوده و تنها ماهی است كه از ميان 12 ماه عربی در قرآن به آن اشاره شده است.

وی افزود: اهل ايمان و ملت شريف ايران و دوست‌داران قرآن و مساجد سعی كنند در این ماه به شيوه‌ای روزه بگیرند كه اعتكاف و قيام و ذكر پروردگار با شب و روزشان مأنوس شود.

امام جمعه شهرستان پاوه ادامه داد: در بيانی از سلمان فارسی نقل است كه پيامبر اكرم(ص) هر سال قبل از حلول ماه مبارك رمضان به حديثی اشاره می‌فرمود كه در آن به عظمت اين ماه مبارك بيش از پيش اشاره شده است.

امام جمعه پاوه تصريح كرد: همچنين در اين ماه شبی است به نام ليلةالقدر و در اين شب گرامی باب و دريچه استقبال از بندگان فراهم شده است.

ماموستا قادری افزود: خداوند به ماه مبارك رمضان ارزشی داده و اين ارزش نشأت گرفته از نزول كتاب آسمانی قرآن در آن است و به دليل موارد ياد شده همه ما مسلمانان وظيفه داريم كه از اين ماه به گرمی استقبال كنیم زیرا كه این ماه، ماه شفا و مغفرت است.

وی در تشريح ماه مبارك رمضان خاطرنشان کرد: رمضان يعنی باران پاييزی و زمانی كه اين نعمت الهی ببارد گرد و غبار و آنچه كه در طول چند ماه بر روی خانه‌ها و شهر ما جمع شده را شست‌وشو می‌دهد و به همين سبب ماه رمضان ماه بهار د‌ل‌ها از كينه‌ها و نفرت‌ها و در كنار آن بهار مساجد است.

 

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:24 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

امام‌جمعه كاشان تأكيد كرد:
رمضان به انسان زمينی روحی ملكوتی می‌بخشد

گروه خبرنگاران افتخاري / هادی قربانیان: آيت‌الله عبدالنبی نمازی، 30 تيرماه، گفت: رمضان انسان فرشی را عرشی می‌كند و به انسان زمينی روحی ملكوتی می‌بخشد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) در كاشان، آيت‌الله عبدالنبی نمازی، امام جمعه كاشان، 30 تيرماه، در خطبه‌های اين هفته نماز جمعه شهرستان كاشان، گفت: ماه رمضان به واقع مانند قطعه‌ای از بهشت است چراكه تمام خصلت‌های حيوانی در اين ايام ترك شده و انسان به دنبال كسب خوی فرشتگان است و به عبارت ديگر، رمضان، انسان فرشی را عرشی می‌كند و به انسان زمينی، روحی ملكوتی می‌بخشد.

وی سپس در مورد آثار و نتايج روزه‌داری در ماه مبارك رمضان، بيان كرد: نخستين اثر روزه‌داری تأمين سلامت جسمانی است به گونه‌ای كه به گفته پزشكان روزه‌داری بسياری از بيماری‌ها را رفع می‌كند و يا بهبود می‌بخشد.

امام‌جمعه كاشان از احساس مسئوليت نسبت به فقرا به عنوان اثر اجتماعی روزه‌داری نام برد و گفت: در اين ماه ثروتمندان برای مدتی هم كه شده حال فقيران و مستمندان را درك می‌كنند و نسبت به رفع نيازهای آنان احساس مسئوليت بيشتری می‌كنند.

نمازی درك گرسنگی و تشتنگی صحرای محشر را از ديگر آثار روزه‌داری دانست و اضافه كرد: به ويژه در اين ايام كه ماه مبارك در روزهای گرم تابستان واقع شده، انسان كمی بيشتر صحرای قيامت را درك می‌كند و بيشتر به ياد روز معاد است.

وی همچنين ايجاد روحيه تواضع و فروتنی درايام روزه‌داری را يادآور شد و افزود: انسانی كه سير است به طور ناخودآگاه دچار غرور می‌شود كه روزه‌داری و تجربه گرسنگی موجب تقويت روحيه تواضع در او می‌شود.

عضو خبرگان رهبری از تمرين و تجربه كاهش مصرف و مبارزه با رفاه‌طلبی به عنوان ثمره ديگر روزه‌داری ياد كرد.

امام‌جمعه كاشان در بخش ديگری از خطبه‌ها، با محكوم كردن كشتار وحشيانه مسلمانان ميانمار، سكوت مجامع بين‌المللی در قبال اين جنايت را تأسف‌بار خواند و تصريح كرد: در دنيای كنونی هيچ صدايی برای دفاع از حقوق مسلمانان بلند نشده و همه نهاد مدعی حقوق بشری در برابر جناياتی كه در حق مستضعفان مسلمان عالم انجام می‌شود، سكوت پيشه كرده‌اند.

نمازی با انتقاد از برگزاری ليگ برتر فوتبال در ماه مبارك رمضان خاطرنشان كرد: ورزش در اسلام اصل نيست و تنها وسيله‌ای برای تأمين سلامتی و نشاط جهت عبادت پروردگار است و در جايی كه ميان ارزش‌های اسلامی و ورزش تعارض پيدا شود اين ورزش است كه بايد خود را با اسلام تنظيم كند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:24 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

آغاز طرح آموزش نهج‌البلاغه در مؤسسه بنت‌الحسين(ع) شهركرد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: از سوی مؤسسه بنت‌الحسين(ع) شهركرد طرح آموزش نهج‌البلاغه به صورت حضوری ويژه تابستان اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، در راستای فرارسيدن ماه رمضان، مؤسسه بنت‌الحسين(ع) شهركرد طرح آموزش نهج‌البلاغه اجرا می‌كند.

گفتنی است، طرح آموزش نهج‌البلاغه همراه با احكام و تفاسير مرتبط با هر حديث اجرا می‌شود كه شركت‌كنندگان با حضور خود در اين كلاس آموزه‌های مربوطه را فرامی‌گيرند.

همچنين در بخش خردسالان آموزش نماز، احاديث، معماهای قرآنی، حفظ كل قرآن، داستان‌های بهشتی، 150 بازی خلاق قرآنی و حفظ موضوعی قرآن همراه با تصوير‌خوانی اجرا می‌شود.

يادآور می‌شود اين مركز قرآنی در محل شهركرد، ميرآباد غربی، ميدان مادر واقع شده است كه با نظارت اساتيد برجسته از علاقه‌مندان در مقاطع سنی مختلف ثبت نام می‌كند.

خبرنگار: مختاری

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:24 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

با حضور نماينده ولی فقيه در اردبيل؛
اولين امام جمعه شاهرود معرفی شد

گروه سياسی و اجتماعی: با حضور نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه اردبيل، استاندار و جمعی از مسئولان اولين امام جمعه بخش شاهرود خلخال معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه اردبيل، در مراسم معرفی امام جمعه شاهرود كه عصر جمعه، 30 تيرماه در بخش شاهرود خلخال برگزار شد، حجت‌الاسلام محسن ملك‌پور به عنوان اولين امام جمعه شهر كلور در بخش شاهرود معرفی شد تا آئين عبادی ـ سياسی نماز جمعه در اين شهر برپا شود.

نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه اردبيل در اين مراسم نماز جمعه را يكی از نعمات بزرگ اسلام برشمرد و اظهار كرد: يكی از معيارها و محك‌های اصلی سنجش اعمال انسان در روز قيامت در محضر خداوند سبحان نماز جمعه است.

حجت‌الاسلام سيدحسن عاملی با بيان اينكه نماز جمعه يعنی تقوا و بهترين توشه برداشتن برای حضور در پيشگاه خداوند است تصريح كرد: نماز جمعه دارای اهميت عبادی ـ سياسی است كه از اين جايگاه دشمن ازبودن ما هميشه در هراس و نگرانی بوده است.

وی نعمت نماز جمعه را امدادرسانی به جامعه توصيف كرد و گفت: بايد تلاش كنيم كه نسل‌های جوان در جامعه با تعاليم فرهنگ‌ساز بشری كه الهام گرفته از سيره ائمه اطهار و دين مطهر اسلام است تربيت يابند.

نماينده مردم اردبيل در مجلس خبرگان رهبری اولين وظيفه روحانيت را دستگيری از مردم در مسايل فرهنگی و دينی اعلام و خاطرنشان كرد: روحانيت با تلاش خود بايد نفس ناطقه بشريت را اعتلا دهند.

عاملی ادامه داد: مشكلات كنونی در جهان غرب نشان می‌دهد كه چقدر آنها از معنويت به دور بوده و تنها در فكر دنياطلبی و نسل‌كشی هستند.

وی ادامه داد: فقر در دنيا از تنها شكست اقتصادی و نابسامانی‌های رخ داده در اين بخش نيست بلكه بزرگترين فقر نظام غرب فقر معنوی است كه اين فقر نيز نشات گرفته از روحيه استكباری در جوامع غربی است.

امام جمعه اردبيل با اعلام اينكه دين اسلام شايسته‌ترين برنامه زندگی را در تبليغ و هدايت بشر ترسيم كرده است گفت: در نمازهای جمعه بايد مسايل داخلی و خارجی به صورت شفاف و روشن مطرح شود تا همه با آگاهسازی و بصيرت بتوانند از اندوخته ارزشمند الهی استفاده كنند.

عاملی اظهار كرد: استكبار در هر مقطعی از زمان با شگردی در فكر زبون و خوار كردن نظام اسلامی است اما به رغم تلاش‌های بی‌ثمر در ناراضی نشان دادن ملت ايران اتحاد و همدلی ملت سبب خواهد شد تا تحريم‌های فلج‌كننده راه به جائی نبرد.

وی در ادامه سخنان خود معضل طلاق را نيز يادآور شد و افزود: اگر مصالح زندگی در بين خانواده‌ها براساس اصول تربيتی بنا نشود در مسير صحيح هدايت بشر معضل طلاق بسيار خطرناك خواهد بود.

خطيب جمعه اردبيل ضرورت مهيا كردن يك بستر معنوی و ارزشی را در حوزه تربيت و پايه‌گذاری نسل سالم يادآور شد و از خانواده‌ها خواست؛ در اين زمينه بيش از هر زمان ديگر كوشا بوده و همت كنند.

در پايان اين مراسم حجت‌الاسلام محسن ملك‌پور امام جمعه شاهرود نيز در سخنانی جايگاه نماز جمعه و اهميت اين فريضه الهی را يادآور شد و از مومنان خواست از اين پايگاه مستحكم به خوبی دفاع كنند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:25 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

اعزام 340 مبلغ در ماه رمضان به اردبيل

گروه سياسی و اجتماعی: كارشناس اعزام تبليغات اسلامی اردبيل از اعزام 340 نفر از روحانيون و مبلغات در ماه رمضان در اردبيل خبر داد.

حجت‌الاسلام لطف‌الله شرقی، كارشناس اعزام تبليغات اسلامی اردبيل در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه اردبيل، گفت: در ماه مبارك رمضان با هدف ارتقای كيفی برنامه‌های فرهنگی ماه رمضان در مساجد، تعداد 340 نفر از مبلغان مقيم و توزيعی و روحانيون مستقر و طرح هجرت به مناطق مختلف شهرستان اردبيل اعم از بخش‌ها و روستاهای تابعه و بخش مركزی اين شهرستان اعزام می‌شوند.

وی گفت: در اين اعزام روحانيون ضمن حضور و اقامه نماز جماعت در مساجد به ارائه سخنانی در زمينه ماه رمضان، تببين اعمال عبادی اين ماه، ذكر فضائل ايام ماه رمضان و راههای تهذيب نفس و دوری از معاصی و ... می‌پردازند.

یادآوری می‌شود که اين اعزام در طول ماه رمضان در شهرستان اردبيل صورت می‌گيرد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:27 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

كتاب «چرا شيعه هستم؟» منتشر شد

گروه خبرنگاران افتخاري / عبدالرحمن رحمانیان: كتاب «چرا شيعه هستم؟» اولين اثر محمدرضا حدادپورجهرمی به تازگی، منتشر و وارد بازار نشر شد.

 

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حدادپور، كتاب «چرا شيعه هستم؟» را در هفت فصل و 203 صفحه تأليف كرده و انتشارات شهيد عبدالرضا مصلی‌نژاد نيز چاپ اول آن را در سال 91 و به قيمت چهار هزار تومان منتشر كرده است.

حدادپور در بخشی از مقدمه اين كتاب كه آن را به اول مظلوم عالم، امام برحق، صراط مستقيم، حضرت علی(ع) تقديم كرده، آورده است: برای هر انسانی مهم است كه بداند آرا و اعتقادات وی دارای چه منابع و مأخذی است و سرچشمه آنها از كجاست، اما جذاب‌ترين و پرفايده‌ترين روش اثبات حقانيت دين يا مذهب، اين است كه دلايل حقانيت آن را از منابع مهم‌ترين رقيبان خود بيرون آورد.

حجت‌الاسلام حدادپور معتقد است، اعتقادات، تقليدبردار نيستند و بايد حتماً از راه تحقيق و استدلال برای هر فردی اثبات شود؛ اما در اين بين متأسفانه غالب عوام شيعه، مغرور به حقانيت خويش هستند و حتی گاهی ديده شده كه مطالب ناب و جذابی در دست دارند اما خويش را ملزم به بيان و اثبات آن موارد نمی‌دانند. اين كار به مرور زمان نه تنها به نفع شيعيان تمام نخواهد شد كه سبب بروز خيال‌های خامی پيرامون اين مكتب بر حق می‌شود.

اگر معتقديم كه مكتب اهل بيت(ع) يگانه راه نجات است و شيعيان در اصل، اهل سنت واقعی هستند، پس بايد به خود زحمت اثبات و گفتگوهای منصفانه با ديگر مذاهب را بدهيم. هرچند تجربه ثابت كرده كه مخالفان شيعه آن چنان كه بايد و شايد، تن به مناظره نمی‌دهند، اما اين دليل نمی‌شود كه شيعيان نيز مانند آنان رفتار كنند.

بيش از 95 درصد منابعی كه در تأليف اين كتاب استفاده شده از منابع مهم و دست اول اهل تسنن است كه به اعتراف اهل فضل، از بهترين شيوه‌های اثبات حقانيت است. مباحث مطرح شده در كتاب «چرا شيعه هستم؟» در طول ماه مبارك رمضان 90 بيان شده و مطالب به صورت نكته‌ای و منظم آورده شده است.

مؤلف كتاب، همچنين شرح مختصری از برخی فرازهای نورانی نهج‌البلاغه كه در همان ماه مبارك و قبل از شروع بحث اصلی، فضای جلسه را معطر می‌كرده، در ضميمه كتاب آورده است.

يادآور می‌شود، محمدرضا حدادپور جهرمی تاكنون مقالات زيادی را در فضای مجازی منتشر كرده است. وی حديث زير، را كه از «ذخائر العقبی» صفحه 46 و «صواعق المحرقه» صفحه 106 گرفته را برای پشت جلد اين كتاب انتخاب كرده است. عن ابی‌بكر: قال رسول الله(ص)، «علی منی كمنزلتی من ربی».

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:29 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

كتاب «چرا شيعه هستم؟» منتشر شد

گروه خبرنگاران افتخاري / عبدالرحمن رحمانیان: كتاب «چرا شيعه هستم؟» اولين اثر محمدرضا حدادپورجهرمی به تازگی، منتشر و وارد بازار نشر شد.

 

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حدادپور، كتاب «چرا شيعه هستم؟» را در هفت فصل و 203 صفحه تأليف كرده و انتشارات شهيد عبدالرضا مصلی‌نژاد نيز چاپ اول آن را در سال 91 و به قيمت چهار هزار تومان منتشر كرده است.

حدادپور در بخشی از مقدمه اين كتاب كه آن را به اول مظلوم عالم، امام برحق، صراط مستقيم، حضرت علی(ع) تقديم كرده، آورده است: برای هر انسانی مهم است كه بداند آرا و اعتقادات وی دارای چه منابع و مأخذی است و سرچشمه آنها از كجاست، اما جذاب‌ترين و پرفايده‌ترين روش اثبات حقانيت دين يا مذهب، اين است كه دلايل حقانيت آن را از منابع مهم‌ترين رقيبان خود بيرون آورد.

حجت‌الاسلام حدادپور معتقد است، اعتقادات، تقليدبردار نيستند و بايد حتماً از راه تحقيق و استدلال برای هر فردی اثبات شود؛ اما در اين بين متأسفانه غالب عوام شيعه، مغرور به حقانيت خويش هستند و حتی گاهی ديده شده كه مطالب ناب و جذابی در دست دارند اما خويش را ملزم به بيان و اثبات آن موارد نمی‌دانند. اين كار به مرور زمان نه تنها به نفع شيعيان تمام نخواهد شد كه سبب بروز خيال‌های خامی پيرامون اين مكتب بر حق می‌شود.

اگر معتقديم كه مكتب اهل بيت(ع) يگانه راه نجات است و شيعيان در اصل، اهل سنت واقعی هستند، پس بايد به خود زحمت اثبات و گفتگوهای منصفانه با ديگر مذاهب را بدهيم. هرچند تجربه ثابت كرده كه مخالفان شيعه آن چنان كه بايد و شايد، تن به مناظره نمی‌دهند، اما اين دليل نمی‌شود كه شيعيان نيز مانند آنان رفتار كنند.

بيش از 95 درصد منابعی كه در تأليف اين كتاب استفاده شده از منابع مهم و دست اول اهل تسنن است كه به اعتراف اهل فضل، از بهترين شيوه‌های اثبات حقانيت است. مباحث مطرح شده در كتاب «چرا شيعه هستم؟» در طول ماه مبارك رمضان 90 بيان شده و مطالب به صورت نكته‌ای و منظم آورده شده است.

مؤلف كتاب، همچنين شرح مختصری از برخی فرازهای نورانی نهج‌البلاغه كه در همان ماه مبارك و قبل از شروع بحث اصلی، فضای جلسه را معطر می‌كرده، در ضميمه كتاب آورده است.

يادآور می‌شود، محمدرضا حدادپور جهرمی تاكنون مقالات زيادی را در فضای مجازی منتشر كرده است. وی حديث زير، را كه از «ذخائر العقبی» صفحه 46 و «صواعق المحرقه» صفحه 106 گرفته را برای پشت جلد اين كتاب انتخاب كرده است. عن ابی‌بكر: قال رسول الله(ص)، «علی منی كمنزلتی من ربی».

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:32 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

همزمان با آغاز ماه مبارك رمضان؛
قرارگيری برنامه‌های مذهبی مسجد جلفا در پايگاه اطلاع‌رسانی اين مسجد

گروه خبرنگاران افتخاري / داوود جاهدی: وب‌سايت مسجد جلفا با عنوان «پايگاه اطلاع‌رسانی مسجد امام زمان(عج) جلفا» بارگذاری شده و اخبار مسجد جلفا و هيئت‌های مذهبی و مساجد شهرستان جلفا را پوشش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين ذاكری، امام جمعه موقت جلفا با اعلام اين خبر به تشريح برنامه‌های اين مسجد پرداخت و گفت: تلاوت روزانه يك جزء از قرآن كريم بعد از نماز ظهر و عصر توسط قاريان نمونه شهرستان جلفا در مسجد امام زمان(عج) جلفا برگزار می‌شود.

وی با بيان اينكه برای اين ماه مبارك مسابقات ويژه پيامكی تدارك ديده شده، تصريح كرد: ماهانه مسابقات پيامكی متفاوتی در مسجد جلفا برگزار می‌شود و برای ماه مبارك رمضان ويژه مسابقات اين ماه در چهار مرحله برگزار خواهد شد. همچنين مسجد امام زمان(عج) جلفا توسط بانوان مؤمن غبارروبی شده و آماده ميزبانی از عاشقان كوی دوست است.

يادآور می‌شود، مسجد امام زمان(عج) جلفا در مرز ايران و نخجوان در شهر جلفا واقع است و همه ساله برنامه‌های مختلف مذهبی در آن برگزار می‌شود.


برای مشاهده اين پايگاه اطلاع‌رسانی اينجا كليك كنيد!

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:33 AM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

امام جمعه جديد لار معرفی شد

گروه سياسی و اجتماعی: طی مراسمی، با حضور معاون سياسی شورای سياستگذاری ائمه جمعه كشور، امام جمعه جديد لار معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه فارس، حجت‌الاسلام سيدمحی‌الدين طاهری، رئيس نهاد نماينده رهبر معظم انقلاب در استان فارس جمعه، 30 تيرماه در مراسم معارفه امام جمعه شهرستان لار، با اشاره به آيه 189 سوره بقره «یَسْأَلُونَكَ عَنِ الأهِلَّةِ قُلْ هِیَ مَوَاقِيتُ لِلنَّاسِ وَالْحَجِّ وَلَیْسَ الْبِرُّ بِأَنْ تَأْتُوْاْ الْبُیُوتَ مِن ظُهُورِهَا وَلَكِنَّ الْبِرَّ مَنِ اتَّقَى وَأْتُواْ الْبُیُوتَ مِنْ أَبْوَابِهَا وَاتَّقُواْ اللّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ؛ در باره [حكمت] هلال‌ها[ى ماه] از تو مى‏پرسند بگو آنها [شاخص] گاه‏شمارى براى مردم و [موسم] حج‏اند و نيكى آن نيست كه از پشت‏خانه‏ها درآييد بلكه نيكى آن است كه كسى تقوا پيشه كند و به خانه‏ها از در [ورودى] آنها درآييد و از خدا بترسيد باشد كه رستگار گرديد» گفت:‌ گرچه شأن نزول ظاهريش اين است كه در دوران جاهليت زمانی كه مردم محرم می‌شدند تا زمانی كه از احرام خارج نشده‌اند از در خانه وارد نمی‌شدند و بلكه از ديوار وارد می‌شدند و در واقع اين شأن نزول ظاهری آيه است اما فقط همين شأن نزول را ندارد.

وی افزود:‌ حال آن‌كه همه می‌دانند كه بايد از در وارد شوند نه از ديوار. پس چرا آيه می‌گويد از در وارد شويد نه از ديوار؟ حقيقت آن است كه اين آيه می‌خواهد بگويد هر كاری بايد از راه خودش انجام شود و با توجه به روايات و آيات ديگر ورود به حريم خدا و نزديك شدن به او هم راه و روش دارد و راه آن ولايت، اهل بيت(ع) و تقوا است.

حجت‌الاسلام طاهری با بيان اينكه تقوا روح مبارزه با خودخواهی‌ها، منيت‌ها و هوای نفس است،‌ تصريح كرد: در كلام امام و رهبری كه بررسی می‌كنيم يك بار دم از منيت نزده‌اند چون تقوا دارند و وقتی تقوا آمد تبعيت هم می‌آيد.

رئيس نهاد نمايندگی ولی فقيه در فارس تأكيد كرد: در جامعه امروز ما هركس كه بخواهد به خدا نزديك شود، راهش تبعيت محض از ولايت مطلقه فقيه و رهبری و راه اين تبعيت هم اتحاد است كه اجازه ندهيم معاندان و مخالفان نظام میان ما ايجاد تفرقه كنند.

وی اظهار كرد: اين عزت مردم به‌ علت تبعيت از ولی امر مسلمين است و امروز هم راه نجات و سعادت و عزت ايران در تبعيت محض و بی‌چون و چرا از رهبر فرزانه و حكيم انقلاب است.

حجت‌الاسلام طاهری با تصريح اينكه تبعيت يعنی اينكه آن‌چه كه رهبر معظم انقلاب بخواهد بر ما تكليف می‌شود، تأكيد كرد: بايد براساس آنچه او تشخيص می‌دهد بدون چون و چرا امتثال كنيم و به‌همين دليل ارزش تمام مجموعه‌های ايران اسلامی به تنفيذ رهبر معظم انقلاب است.

يادآور می‌شود، در اين مراسم كه با حضور حجت‌الاسلام غفوری، معاون سياسی شورای سياست‌گذاری ائمه جمعه كشور برگزار شد از زحمات حجت‌الاسلام نسابه، امام جمعه موقت لار قدردانی و حجت‌الاسلام سيدمجتبی خوش‌بين به‌عنوان امام جمعه جديد لار معرفی شد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها