نمایندگی بابل: مسئول نماندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد منطقه سه گفت: اسلام دين شادی و نشاط است ولی متأسفانه ما چهره واقعی دين را به نسل تشنه معرفت و عرفان نشان نداديم و شاهد هستيم كه آن نسل تشنه با هنرهای عرفانی كاذب و دينهای دروغين خود را سيراب میكنند.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) نمايندگی بابل شعبه مازندران، حجتالاسلام والمسلمين ابراهيميان، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد منطقه سه در همايش «گفتار ماه» با عنوان «فرصت عروج» كه شامگاه چهارشنبه، 28 تيرماه در سالن شهید آوينی اداره كل تبليغات اسلامی برگزار شد، گفت: در زندگينامه ملامحمد اشرفی نوشته شده است كه در آستانه ماه مبارك رمضان مردم را در مسجد جامع جمع كرده و جشن طليعه ماه رمضان را بر پا میکردند و شادیكنان به استقبال عبوديت و مهمانی خدا میرفتند ولی متأسفانه امروزه آنچه را كه در ميان پدران ما وجود داشت رخت بر بسته است و برنامهای كه اداره تبليغات اسلامی بابل در هنگامه ماه رمضان برگزار كرده، يادآور و زنده كننده رسوم پدران ما میباشد كه جای بسي قدردانی دارد.
وی افزود: ما معتقديم كه اسلام كاملترين و جامعترين دين عالم است و هيچ دينی در جهان برتر از اسلام وجود ندارد و آن دينی كه بتواند هم خوشبختی و سعادت و شادبی و نشاط و راحتی دنيا را فراهم كند و هم بتواند سعادت و شادكامی آخرت را مهيا سازددين برتر محسوب خواهد شد.
ابراهيميان ضمن اشاره به نيازهای بشر، تصريح كرد: اسنان دارای دو نوع نياز است كه نيازهای مادی مربوط به نيازهای جسمی و دنيوی و نيازهای معنوی كه به دنيای آخرت مرتبط است و يك دين كامل بايد بتواند نيازهای مادی و معنوی بشر را برطرف كند.
وی اظهار كرد: اسلام دين شادی، خنده، و خوشی است و ایدهآلترين جامعهای كه اسلام ترسيم كرده، جامعه عصر مهدويت پس از ظهور و بهشت موعود در عالم آخرت است و اسلام میگويد در اين دو جامعه جزء شادی و نشاط و خنده خبری نيست و به اندازه سر سوزنی خبری از غم و ناراحتی و مصبيت وجود ندارد.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد منطقه سه ضمن اشاره به انواع شادی و عيد در اسلام، اذعان كرد: علامه سيد ابن طاووس میفرمايد: در اسلام دو نوع گريه و انوده از خوف خدا و در مصائب اهل بيت وجود دارد در حالیكه سيصد و 50 نوع شادی و عيد در آن عنوان شده است در حالیكه ما در مصيبت چندين ماه عزادار و در ميلاد ائمه و خوشیها به اندازه يك نيم روز شادی نمیكنيم در كجای دين چنين مطلب و تذكری عنوان شده است؟
وی با بيان اينكه چرا سراسر مراسم ما را دو نوع گريه فرا گرفته است، خاطر نشان كرد: هيچ میدانيد نگاه ما به حادثه عاشورا با نگاه امام حسين(ع) و حضرت زينب(س) و اهل بيت بسيار متفاوت است؟ ما عاشورا را يك تراژدی غمانگيز و مصيبت جانكاه میدانيم كه بايد شب و روز گريست ولی امام حسين(ع) در بدو ورود به كربلا در خطبهای كه ايرادكردند، فرمودند: «من از خدا میخواهم كه برای ما زيبايی را در اين حادثه رقم بزند» و حضرت زينب(س) در جواب ابن زياد فرمود: «من در عاشورا چيزی جزء زيبايی نديدم».
ابراهيميان با بيان اينكه بيش از سه دهه از انقلاب اسلامی گذشته، اظهار كرد: در مدت اين سه دهه، صداوسيما، مطبوعات، ادارت و سازمانها و همه نهادها در خدمت نظام جمهوری اسلامی بودهاند ولی مساجد و حسينيهها خالی از جوانان است و مهمترين علل دينگريزی جوانان را میتوان به سختگرفتن دين و از بين بردن شادی در آن عنوان كرد در حالیكه پيامبر اكرم(ص) فرمودند: «من برای يك دين ساده و بانشط مبعوث شدم.»
وی افزود: ما دين داران بزرگترين خيانتی كه كرديم اين بود كه چهره واقعی دين را به نسل تشنه معرفت و عرفان نشان نداديم و متأسفانه شاهد هستيم كه آن نسل تشنه با هنرهای عرفانی كاذب و دينهای دروغين خود را سيراب میكنند.
وی با اشاره به فرمايشات ائمه معصومين در خصوص شادبودن و شادكردن ديگران، اذعان كرد: اسلام دين ادخال السرور است و در جلد كافی صفحه يكصدو هفتادو هشت آمده است كه امام صادق(ع) فرمودند: خدا هيچ عبادتی را بالاتر از عبادت خنداندن انسانهای ديگر قرار نداده است و در مستدرك المسائل جلد 12 صفحه 394 آمده كه حضرت علی(ع) فرمودند: «هرگاه كسی، مسلمانی را مسرور و شادمان سازد مرا شادمان ساخته و هر كس مرا شادمان سازد پيامبر اكرم(ص) را شاد ساخته و هركس پيامبر خدا را شاد كند خداوند را مسرور ساخته است».
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد منطقه سه به سخن ديگر حضرت علی(ع) اشاره و تصريح كرد: حضرت علی(ع) در صفحه 246 جلد 19 نهج البلاغه فرمود: «مؤمن نشاط و شادبیاش در چهره نمايان و غم و اندوهاش در درون پنهان است».
وی بيان كرد: در قرآن 25 بار از شادی با الفاظ گوناگون چون فرح، ناظره، سرور، مستبشره ...نام برده شده است و ده عامل شادی در اسلام وجود دارد اين درحالی است كه عوامل شادی را در اسلام را بيان نكرديم.
|