0

اخبار حوزه دین و اندیشه

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

حجت‌الاسلام خاكی:
دسترسی آسان به پايگاه‌های ضد دينی يكی از موانع تبليغ دين است

گروه فضای مجازی: يك كارشناس فضای مجازی، دسترسی آسان به پايگاه‌های ضد دينی را يكی از موانع تبليغ دين عنوان كرد و يادآور شد: بايد تلاش كنيم تا مانع از فعاليت‌های اين پايگاه‌ها در فضای مجازی شويم.

حجت‌الاسلام والمسلمين مصطفی خاكی، كارشناس فضای مجازی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با اشاره به پايگاه‌های اطلاع‌رسانی ضد دينی اظهار كرد: دسترسی سهل و آسان به سايت‌های ضد دينی و نبود اعتبارات كافی برای تبليغ دين از ضعف‌های تبليغ دين به شمار می‌رود كه بايد تلاش كنيم تا مانع از اين فعاليت‌های ضد دينی در فضای مجازی شويم.

وی افزود: محتوای دينی را بايد در محتوا و قالب‌های ادبی و هنری جذاب مانند داستان، انيميشن و به واسطه سيستم ديجيتال به كاربران انتقال دهيم تا برايشان جذاب باشد و از اين طريق بتوانيم تأثيرگذاری مثبتی داشته باشيم.

اين كارشناس فضای مجازی تصريح كرد: تكليف كاربران به تناسب تحصيلات و موقعيت اجتماعی‌شان متفاوت است؛ زيرا كاربری كه فاقد توانمندی در فعاليت‌های علمی و پژوهشی است، چگونه می‌تواند به هنگام مقابله با پايگاه‌های ضد دينی واكنشی از خود نشان دهد؛ بنابراين اين كاربر تنها وظيفه‌اش خارج شدن از آن پايگاه است.

وی بيان كرد: اكنون به صورت غير رسمی برخی از كاربران متدين با استفاده از ابزارهای جديد در فضای مجازی به تبليغ می‌پردازند كه عملكردشان تا اندازه‌ای ضعيف است و بايد به تقويت آنها بپردازيم تا شاهد نتايج مثبت‌تری باشيم.

حجت‌الاسلام خاكی تصريح كرد: حوزه علميه علاوه بر توليد نرم‌افزار بايد وارد فضای توليد بازی‌های رايانه‌ای و راه‌اندازی پايگاه‌های اطلاع‌رسانی دينی شود تا به تبليغ مفاهيم دينی با روش‌های غيرمستقيم بپردازد كه به نظر می‌رسد حوزه در اين بخش ابتدای راه است.

وی افزود: با كاربران بايد به زبان خودش صحبت كرد و زبان امروز دنيا به ويژه در قشر فرهيخته، زبان نرم و سايبری است و متأسفانه تا اندازه‌ای فضای دينی و حوزه‌ها نسبت به دستاوردهای جديد فضای فناوری دير عكس‌العمل نشان داده‌اند به همين دليل عقب افتاده‌ايم.

اين كارشاس حوزه دين تصريح كرد: ما نبايد از هيچ‌يك از ابعاد فضای مجازی غافل شويم، بلكه بايد ابزار نفوذ را پيدا كنيم، به‌گونه‌ای كه نتوانند حرف و منطق ما را تحريف كنند و مطالب‌مان را در جبهه‌های تبليغی به ويژه جبهه فضای مجازی به صورت تحريف‌شده به گوش اهل عالم برسانند.

وی يادآور شد: در فضای مجازی به راحتی می‌توان با افراد بسيار و ايده‌های مختلف ارتباط برقرار كرد؛ بنابراين بايد از فرصت فضای مجازی برای تبليغ دين بهره‌مند شويم تا شاهد عملكرد مطلوب در اين فضا باشيم. هر اندازه بيشتر از فضای مجازی برای امر تبليغ استفاده كنيم، بهتر خواهد بود.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  10:52 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

چهره واقعی دين به نسل تشنه معرفت و عرفان نشان داده شود

نمایندگی بابل: مسئول نماندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد منطقه سه گفت: اسلام دين شادی و نشاط است ولی متأسفانه ما چهره واقعی دين را به نسل تشنه معرفت و عرفان نشان نداديم و شاهد هستيم كه آن نسل تشنه با هنرهای عرفانی كاذب و دين‌های دروغين خود را سيراب می‌كنند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) نمايندگی بابل شعبه مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمين ابراهيميان، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد منطقه سه در همايش «گفتار ماه» با عنوان «فرصت عروج» كه شامگاه چهارشنبه، 28 تيرماه در سالن شهید آوينی اداره كل تبليغات اسلامی برگزار شد، گفت: در زندگينامه ملامحمد اشرفی نوشته شده است كه در آستانه ماه مبارك رمضان مردم را در مسجد جامع جمع كرده و جشن طليعه ماه رمضان را بر پا می‌کردند و شادی‌كنان به استقبال عبوديت و مهمانی خدا می‌رفتند ولی متأسفانه امروزه آنچه را كه در ميان پدران ما وجود داشت رخت بر بسته است و برنامه‌ای كه اداره تبليغات اسلامی بابل در هنگامه ماه رمضان برگزار كرده، يادآور و زنده كننده رسوم پدران ما می‌باشد كه جای بسي قدردانی دارد.

وی افزود: ما معتقديم كه اسلام كامل‌ترين و جامع‌ترين دين عالم است و هيچ دينی در جهان برتر از اسلام وجود ندارد و آن دينی كه بتواند هم خوشبختی و سعادت و شادبی و نشاط و راحتی دنيا را فراهم كند و هم بتواند سعادت و شادكامی آخرت را مهيا سازددين برتر محسوب خواهد شد.

ابراهيميان ضمن اشاره به نيازهای بشر، تصريح كرد: اسنان دارای دو نوع نياز است كه نيازهای مادی مربوط به نيازهای جسمی و دنيوی و نيازهای معنوی كه به دنيای آخرت مرتبط است و يك دين كامل بايد بتواند نيازهای مادی و معنوی بشر را برطرف كند.

وی اظهار كرد: اسلام دين شادی، خنده، و خوشی است و ایده‌آل‌ترين جامعه‌ای كه اسلام ترسيم كرده، جامعه عصر مهدويت پس از ظهور و بهشت موعود در عالم آخرت است و اسلام می‌گويد در اين دو جامعه جزء شادی و نشاط و خنده خبری نيست و به اندازه سر سوزنی خبری از غم و ناراحتی و مصبيت وجود ندارد.

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد منطقه سه ضمن اشاره به انواع شادی و عيد در اسلام، اذعان كرد: علامه سيد ابن طاووس می‌فرمايد: در اسلام دو نوع گريه و انوده از خوف خدا و در مصائب اهل بيت وجود دارد در حالیكه سيصد و 50 نوع شادی و عيد در آن عنوان شده است در حالیكه ما در مصيبت چندين ماه عزادار و در ميلاد ائمه و خوشی‌ها به اندازه يك نيم روز شادی نمی‌كنيم در كجای دين چنين مطلب و تذكری عنوان شده است؟

وی با بيان اين‌كه چرا سراسر مراسم ما را دو نوع گريه فرا گرفته است، خاطر نشان كرد: هيچ می‌دانيد نگاه ما به حادثه عاشورا با نگاه امام حسين(ع) و حضرت زينب(س) و اهل بيت بسيار متفاوت است؟ ما عاشورا را يك تراژدی غم‌انگيز و مصيبت جانكاه می‌دانيم كه بايد شب و روز گريست ولی امام حسين(ع) در بدو ورود به كربلا در خطبه‌ای كه ايرادكردند، فرمودند: «من از خدا می‌خواهم كه برای ما زيبايی را در اين حادثه رقم بزند» و حضرت زينب(س) در جواب ابن زياد فرمود: «من در عاشورا چيزی جزء زيبايی نديدم».

ابراهيميان با بيان اين‌كه بيش از سه دهه از انقلاب اسلامی گذشته، اظهار كرد: در مدت اين سه دهه، صداوسيما، مطبوعات، ادارت و سازمان‌ها و همه نهادها در خدمت نظام جمهوری اسلامی بوده‌اند ولی مساجد و حسينيه‌ها خالی از جوانان است و مهم‌ترين علل دين‌گريزی جوانان را می‌توان به سخت‌گرفتن دين و از بين بردن شادی در آن عنوان كرد در حالیكه پيامبر اكرم(ص) فرمودند: «من برای يك دين ساده و بانشط مبعوث شدم.»

وی افزود: ما دين داران بزرگترين خيانتی كه كرديم اين بود كه چهره واقعی دين را به نسل تشنه معرفت و عرفان نشان نداديم و متأسفانه شاهد هستيم كه آن نسل تشنه با هنرهای عرفانی كاذب و دين‌های دروغين خود را سيراب می‌كنند.

وی با اشاره به فرمايشات ائمه معصومين در خصوص شادبودن و شادكردن ديگران، اذعان كرد: اسلام دين ادخال السرور است و در جلد كافی صفحه يكصدو هفتادو هشت آمده است كه امام صادق(ع) فرمودند: خدا هيچ عبادتی را بالاتر از عبادت خنداندن انسان‌های ديگر قرار نداده است و در مستدرك المسائل جلد 12 صفحه 394 آمده كه حضرت علی(ع) فرمودند: «هرگاه كسی، مسلمانی را مسرور و شادمان سازد مرا شادمان ساخته و هر كس مرا شادمان سازد پيامبر اكرم(ص) را شاد ساخته و هركس پيامبر خدا را شاد كند خداوند را مسرور ساخته است».

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد منطقه سه به سخن ديگر حضرت علی(ع) اشاره و تصريح كرد: حضرت علی(ع) در صفحه 246 جلد 19 نهج البلاغه فرمود: «مؤمن نشاط و شادبی‌اش در چهره نمايان و غم و اندوه‌اش در درون پنهان است».

وی بيان كرد: در قرآن 25 بار از شادی با الفاظ گوناگون چون فرح، ناظره، سرور، مستبشره ...نام برده شده است و ده عامل شادی در اسلام وجود دارد اين درحالی است كه عوامل شادی را در اسلام را بيان نكرديم.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  10:56 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

انيميشن «وقت ديدار» برای پخش در ماه رمضان تحويل تلويزيون داده شد

گروه كودك و نوجوان: انيميشن «وقت ديدار» با موضوع آموزش احكام نماز در 26 قسمت توليد مركز پويانمايی صبا برای پخش در ايام ماه مبارك رمضان تحويل تلويزيون داده شد.

 

محسن نبی‌ئيان، تهيه‌كننده انيميشن «وقت ديدار» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) گفت: اين انيميشن در 26 قسمت 10 دقيقه‌ای و با تكنيك عروسكی (تك‌فريم) توليد شده است كه سعی دارد نماز و احكام مربوط به آن را با زبانی داستانی به كودكان آموزش دهد.

وی گفت: داستان اين انيميشن در مورد خواهر و برادری به نام‌های نرگس و حامد است كه در تعطيلات تابستان به شهر يزد نزد پدر بزرگ و مادربزرگ خود می‌روند و از آنجا كه خانه پدربزرگ نزديك مسجد جامع شهر يزد است آنها آرزو می‌كنند كه ای كاش می‌توانستند بالای مناره‌های اين مسجد بروند.

نبی‌ئيان در ادامه گفت: پدربزرگ به آنها قول می‌دهد كه به شرط اينكه احكام نماز را ياد بگيرند آنها را با خود به فراز مناره‌های مسجد ببرد كه داستان اين انيميشن روايتگر تلاش اين دو خواهر و برادر برای يادگيری نماز و احكام آن است كه البته برای جذابيت قصه اتفاقاتی هم در آن در نظر گرفته شده است.

اين تهيه‌كننده انيميشن گفت: از آنجا كه كودكان جذب عناصری همچون رنگ و موسيقی می‌شوند سعی شده است تا در اين انيميشن از فضاهايی رنگارنگ استفاده شود و حتی در قسمت ششم اين مجموعه شيوه روايت را موزيكال در نظر گرفته‌ايم كه جذابيت آن برای كودكان دوچندان شود.

وی گفت: نويسنده و كارگردان اين مجموعه انيميشن حسين معماری است و كار برای پخش در ايام ماه رمضان تحويل تلويزيون شده است اما اينكه شبكه دو و يا پنج سيما آن را پخش كند و يا شاهد پخش آن از شبكه پويانمايی باشيم اطلاعی ندارم.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  10:57 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

ورزشكاران مسلمان با زبان روزه به رقابت می‌پردازند

گروه بين‌الملل: تقارن مسابقات المپيك لندن با ماه مبارك رمضان و حضور 3000 ورزشكار مسلمان در اين مسابقات چالش بزرگی را پيش روی ورزشكارانی كه تصميم گرفته‌اند با زبان روزه با ورزشكاران حرفه‌ای‌ دنيا به رقابت بپردازند، قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «MuslimVillage»، محمد عبدالباری، سرپرست بزرگترين مسجد لندن و يكی از اعضای كميته برگزاری المپيك لندن در اين‌باره، تصريح كرد: برگزار‌كنندگان المپيك در‌صدد هستند تا با تهيه غذای حلال، سفره افطار ورزشكاران مسلمان را مهيا كنند.

بسياری از شركت كنندگان مسلمان در اين دوره از بازيهای المپيك 17 ساعت در روز را با وجود هوای گرم لندن روزه دار خواهند بود.

يادآور می شود، مسئولين برگزاری اين مسابقات امكاناتی را در جهت ارائه خدمات به ورزشكاران روزه‌دار از جمله دسترسی به غذای حلال و دعوت از روحانيون به منظور برگزاری مراسم‌های مذهبی در طول اين ماه در نظر گرفته‌اند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  10:57 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

رسانه‌های مصری خبر دادند:
رئيس جمهور مصر در صدد تغيير شيخ‌الأزهر

گروه بين‌الملل: منابع مصری از تصميم محمد مرسی، رئيس جمهور منتخب مردم مصر، برای تغيير شيخ الازهر، مفتی و دادستان كل مصر خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از روزنامه مستقل «المصريون»، بنا به گفته برخی منابع آگاه، رئيس جمهور قرار است تصميمات جديدی درباره مناصب شيخ الازهر، مفتی مصر و دادستان كل اتخاذ كند.

اين منابع اعلام كرده‌اند: محمد مرسی از ايجاد اين تغييرات حمايت می‌كند، به ويژه با توجه به اين‌‌كه احمد الطيب، شيخ كنونی الازهر به‌عنوان يكی از منصوبين حسنی مبارك و اعضای حزب حاكم در رژيم سابق به شمار می‌رود و برخی رفتارهای وی بيانگر مخالفت با اخوان‌المسلمين و حزب آزادی و عدالت است.

برپايه اين گزارش تنش‌ها ميان نهاد رياست جمهوری و مؤسسه دينی مصر از آنجا زياد شد كه شيخ الازهر برخی اشخاص را كه با اخوان المسلمين مرتبط بودند از شورای عالی علما اخراج كرد و در اين‌باره با محمد مرسی مشورت نكرد، در حالی كه چنين تصميم‌هايی در گذشته توسط دستگاه امنيتی حكومت و با امضای رئيس جمهور اتخاذ می‌شد.

اين منابع می گويند اين احتمال وجود دارد كه دكتر نصر فريد وائل، مفتی سابق مصر، به‌عنوان شيخ الازهر انتخاب شود. البته احتمال دارد كه دامنه اين تغييرات به علی جمعه، مفتی كنونی مصر، هم كشيده شود زيرا وی هم از منصوبين رژيم سابق است. اين منابع عبدالرحمن البر، رئيس دانشكده اصول دين دانشگاه الازهر را برای جانشينی شيخ علی جمعه پيشنهاد داده‌اند. شورای نظامی مصر به تازگی مدت مسئوليت علی جمعه را تا يك سال تمديد كرده بود.

همچنين احتمال می‌رود كه اين تغييرات دامنگير عبدالمجيد محمود، دادستان كل، نيز بشود و يكی از شخصيت‌های جريان خوستار استقلال قوه قضائيه جايگزين وی بشود و اين در حالی است كه منابع آگاه از احتمال اين‌كه احمد مكی و محمود الخضيری برای اين پست مهم انتخاب بشوند، خبر دادند.

منابع مصری در پايان يادآور شدند: اين تغييرات تنش‌های جديدی را ميان شورای نظامی مصر و محمد مرسی، رئيس جمهور منتخب مردم به وجود خواهد آورد؛ زيرا كه اين چهره‌ها روابط بسيار آشكار و مستحكمی با شورای نظامی مصر دارند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  10:57 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

«تنوع تجربه دينی» در شهر كتاب نقد می‌شود

گروه انديشه: كتاب «تنوع تجربه دينی» اثر ويليام جيمز، از آثار و منابع اصلی حوزه روان‌شناسی و فلسفه دين، در مركز فرهنگی شهر كتاب نقد و بررسی می‌شود.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، كتاب «تنوع تجربه‌ دينی» اثر ويليام جيمز، از مهم‌ترين متون كلاسيك و يكی از منابع اصلی در حوزه‌ روان‌شناسی و فلسفه‌ دين است. ويليام جيمز در اين كتاب، با روشی تجربی و با رجوع به منابع و مستندات فراوان، نحوه‌ مواجهه‌ انسان با امر دينی را بررسی كرده است.

بنا بر اين گزارش، جيمز ضمن ارائه‌ تعريفی خاص از دين، به نمودها و جلوه‌های حيات دينی در صاحبان تجربه‌ دينی و مؤمنان در اديان مختلف می‌پردازد. اين كتاب به تازگی به قلم حسين كيانی ترجمه و به همت انتشارات حكمت چاپ شده است.

نشست هفتگی شهركتاب در روز سه‌شنبه، سوم مردادماه جاری، ساعت ۱۶:۳۰ به نقد و بررسی كتاب «تنوع تجربه دينی» اختصاص دارد كه با حضور انشاءالله رحمتی، مسعود صادقی و حسين كيانی در مركز فرهنگی شهر كتاب برگزار خواهد شد.

مركز فرهنگی شهر كتاب در خيابان شهيد بهشتی، خيابان شهيد احمد قصير (بخارست)، نبش كوچه‌ سوم واقع شده و شركت در اين نشست برای كليه علاقه‌مندان آزاد اعلام شده است.

يادآور می‌شود چندی پيش نيز دوكتاب «نظريه تفسير متن» اثر حجت‌الاسلام و المسلمين احمد واعظی، رئيس دفتر تبليغات اسلامی حوزه علميه قم و «معناشناسی شناختی قرآن» اثر حجت‌الاسلام و المسلمين عليرضا قائمی‌نيا، عضو هيئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامی در مركز فرهنگی شهر كتاب با حضور مؤلفان مورد نقد و بررسی قرار گرفتند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  10:59 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

در سال جاری؛
شش يادواره شهدا در مرند برگزار می‌شود

گروه سياسی و اجتماعی: حوزه مقاومت نصر سپاه مرند، 6 يادواره شهدا را در سال جاری برگزار می‌كند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، به نقل از روابط عمومی سپاه عاشورا پاسدار سلطانی، فرمانده حوزه شهری بسيج نصر سپاه مرند روز پنجشنبه، 29 تيرماه در دومين جلسه ستاد بزرگداشت شهدای اين شهرستان، گفت: در طول سال جاری شش مورد يادواره شهدا توسط پايگاه‌های مقاومت بسيج و با همكاری حوزه مقاومت نصر و همچنين با مشاركت ديگر نهادهای شهرستان مثل ادراه بنياد شهيد و شهرداری و هيئت امنای مساجد و از همه مهمتر با حضور و همراهی خانواده‌های معظم شهيدان و مردم ولايتمدار برگزار می‌شود كه مطمئنا مثل سال‌های قبل با استقبال خوب و پروشور مردم قدردان و شهيدپرور مواجه خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان كرد: اين 6 يادواره در پايگاه‌های مقاومت امام حسين(ع)، امام روح‌الله، شهيد جدی، شهيد اباذری، شهيد طباطبايی و شهيد دهقانپور برگزار می‌شود و اولين مورد از اين يادواره‌ها در اولين شب احيا در ماه مبارك رمضان توسط پايگاه بسيج امام حسين(ع) و در مسجد حضرت امام حسين(ع) برگزار خواهد شد.

يادآور می‌شود؛ دومين جلسه هماهنگی ستاد يادواره‌های شهدا حوزه مقاومت بسيج نصر سپاه مرند با شركت فرماندهان پايگاه‌ها و شورای حوزه و دست‌اندركاران ستاد بزرگداشت شهدا برگزار شد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  10:59 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

مبلغان از بيان مسائل تفرقه برانگيز پرهيز كنند

گروه حوزه‌های علميه: يك كارشناس فرق بيان مسائل تفرقه برانگيز را از جمله موضوعاتی دانست كه مبلغان بايد از بيان آن پرهيز كنند و بيان كرد: متاسفانه برخی افراطی‌گری‌ها عامل تحريك فرقه‌های تروريستی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، مهدی غفاری، شامگاه پنج‌شنبه، 29 تيرماه، در مجمع مبلغان ماه رمضان در اصفهان اظهار كرد: افرادی كه در برنامه‌های دينی حضور دارند افرادی خواهان فراگيری معارف اسلامی هستند.

وی ادامه داد: در مقابل افرادی كه تفكر فرقه‌ای دارند، افرادی هستند كه نه تنها در برنامه‌های مذهبی شركت نمی‌كنند؛ بلكه از تماس با افرادی كه در راه درست حركت می‌كنند پرهيز می‌كنند و به دنبال منحرف كردن ديگران هستند.

اين كارشناس فرق تصريح كرد: امروز به واسطه نا آگاهی مردم بيش از سه هزار امام زمان دروغين در زندان هستند، تمام كسانی كه تفكر فرقه‌ای را دنبال می‌كنند يا معتقدند خدا مرده است و يا معتقدند خدا قديمی شده است؛ از همين رو پيروان خود را به اين سمت سوق می‌دهند كه خدا انسان‌ها را خلق كرده است و ما می‌توانيم آنها را اداره كنيم.

غفاری بيان مسائل تفرقه برانگيز را از جمله موضوعاتی دانست كه مبلغان بايد از بيان آن پرهيز كنند و بيان كرد: متاسفانه برخی افراطی‌گری‌ها عامل تحريك فرقه‌های تروريستی می‌شود.

وی تصريح كرد: برخی از افراد گرايش يافته به فرقه‌های تروريستی به واسطه برخی برخوردهای ناشايست و نبود فضای انتقادی در خانواده‌ها به سمت مقابله با دين كشيده می‌شوند.

اين كارشناس فرقه‌های نوظهور افزود: افراد به واسطه شنيدن اخبار منفی اجتماعی دچار تلاطم روحی می‌شوند و فرقه‌ها از اين فرصت بهره‌گيری می‌كنند و با جذب آنها و نمايش افق‌های دروغين تلاش می‌كنند تا اهداف خود را پياده كنند.

وی گفت: فرقه‌ها با بيان سخنانی مهربانه و جذاب افراد را به سمت خود جذب می‌كنند و به اين وسيله در قلب جوانان نفوذ می‌كنند؛ تهاجم به فرديت افراد، تهاجم به خانواده، تهاجم به جامعه سه راهی است كه فرقه‌های خشن برای تربيت پيروانی خشن به كار می‌گيرند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  10:59 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

فرمانده سپاه ناحيه مراغه:
تفكر انقلاب اسلامی ايران به تمامی كشورهای جهان نفوذ كرده است

گروه سياسی و اجتماعی: به بركت ولايت و خون شهيدان، تفكر انقلاب اسلامی ايران به تمامی كشور های جهان نفوذ كرده و بيداری اسلامی را موجب شده است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، پاسدار نصير بخشی‌زاده، فرمانده سپاه ناحيه مراغه ديروز، 29 تيرماه در ديدار با خانواده‌های شهيد طوفانی و عبدی شهدا را ذخائر و بركات غنی معنوی ياد كرد و گفت: خون شهدا موجب آسايش، امنيت، استقلال و سربلندی ايران اسلامی بوده و تمامی پيشرفتها ی علمی و تكنولوژی مديون خون پاك شهدا است.

وی گفت: به بركت ولايت و خون شهيدان، تفكر انقلاب اسلامی ايران به تمامی كشورهای جهان نفوذ كرده و بيداری اسلامی را موجب شده است.

فرمانده سپاه ناحيه مراغه با تأكيد بر مطالعه و تبيين وصايای شهيدان، افزود: تبعيت از ولايت و رهبری، تمسك به قرآن و آموزه‌های قرآنی، نماز اول وقت و حجاب اصلی‌ترين خواسته شهدا از نسل جوان امروز است.

بخشی‌زاده ضمن تأكيد بر تكريم خانواده‌های معظم شهدا و ايثارگران اضافه كرد: خانواده‌های معظم شهدا مايه اقتدار و بالندگی جمهوری اسلامی ايران بوده و همه ما مديون خون پاك شهدا هستيم.

یادآوری می‌شود که جمعی از شورای فرماندهی و نمايندگی ولی فقيه در سپاه ناحيه مراغه با ديدار از خانواده معظم شهدا، ياد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  10:59 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

امام جمعه تبريز:
روحانيان بايد با مطالعه به منبر بروند

گروه سياسی و اجتماعی: ماه رمضان بهترين فرصت برای تبليغ دين و احكام الهی است چرا كه مردم در اين ماه تشنه كسب فيض هستند و روحانيون بايد با مطالعه به منبر بروند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، به نقل از روابط عمومی اداره كل تبليغات اسلامی آذربايجان شرقی آيت‌الله محسن مجتهد شبستری، نماينده ولی فقيه در آذربايجان شرقی و امام جمعه تبريز چهارشنبه، 28 تیرماه در همايش روحانيت كه به همت اداره كل تبليغات اسلامی و فرهنگی مصلای حضرت امام خمينی(ره) تبريز در آستانه ماه مبارك رمضان برگزار شد گفت: انبيا در تبليغ رسالت الهی خود استوار بوده و از هيچ فردی در اين راه واهمه نداشتند حتی اگر در اين راه سخنانشان به مذاق برخی از مردم خوش نمی‌آمد اما باز در راه تبليغ دين شجاعانه پيش می‌رفتند.

امام جمعه تبريز افزود: روحانيون به عنوان وارثان راه انبيا بايد از اين روش تأسی كرده و رسالت الهی خود را بی‌هيچ خوفی به انجام برسانند. در ماه مبارك رمضان ميدان برای بيان احكام باز است و مردم تشنه دريافت معارف و مطالب هستند.

آيت‌الله شبستری با تاكيد بر اينكه رمضان ماه نزول قرآن است ابراز کرد: در برپايی منابر بايد از قرآن و تفسير آن استفاده شود و مطالب تازه‌ای از مفاهيم بلند آن به مستمعين عرضه شود چرا كه مردم از شنيدن تكرار و مكررات خسته شده‌اند و روحانيون بايد با مطالعه به منبر بروند.

امام جمعه تبريز اضافه كرد: مردم در روستاها و مساجدی كه محل رجوع افراد كم سواد يا بی‌سواد است از بيان احكام توسط روحانيون استقبال می‌كنند.

وی همچنين با تأكيد بر استفاده از احاديث معتبر در منابر برای مخاطبان جوان گفت: از بيان برخی سخنان غير مفيد مثل شرح كرامات و خواب‌ها پرهيز شود تا پای منبری‌ها به خواب غفلت نروند. بايد برنامه‌هايی از سوی روحانيان پياده شود تا نسل مظلوم جوانان و نوجوانان ما از گرفتاری در دام فحشا و ابتذال در امان بمانند؛ لذا ائمه جماعات مساجد برای حضور در مدارس مناطق خود با مديريت مدارس هماهنگی داشته باشند و اين قشر تشنه معرفت و معنويت را سيراب كنند.

امام جمعه تبريز همچنين بر لزوم رعايت زيبايی بيان و عفت كلام در منابر تأكيد و اظهار کرد: نبايد با انجام برخی كارها جوانان را از مساجد تارانده و بهانه به دست ضد انقلاب داد.

آيت‌الله شبستری تصريح كرد: يكی از بحث‌های مورد تأكيد روحانيان در اين ايام بايد ترويج فرهنگ مصرف صحيح و صرفه‌جويی و اجتناب دادن مردم از گرفتاری در دامن تجملات در اين اوضاع و شرايط اقتصادی باشد تا سفره‌های سحری و افطار رنگ و بوی الهی داشته باشند نه رنگ مادی و تجملات.

نماينده ولی فقيه در استان در پايان بر دفاع از حريم ولايت در منابر تأكيد كرد و گفت: در ايام شهادت امام علی(ع) به عنوان مقتدای شيعيان می‌بايد از ولايت فقيه و نقش آن در عزت بخشی به جهان اسلام سخن گفته شود.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  11:00 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

اعزام مبلغان دینی به مناطق مختلف ايالت سند

گروه سیاسی و اجتماعی: 50 مبلغ دینی از سوی حوزه علميه امام حسين(ع) شهر خيرپور، واقع در ایالت سند پاکستان به مناسبت ماه رمضان به مناطق مختلف این ايالت اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه منطقه غرب و جنوب غرب آسيا، اعزام مبلغان به مناسبت این ماه مبارک طی همايشی که روز چهارشنبه، 28 تيرماه، در حوزه علميه امام حسين(ع) شهر خيرپور برگزار شد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در اين همايش که با حضور مبلغان دینی اعزامی برگزار شد، علما و كارشناسان تبيلغ دین درباره شيوه‌های جديد تبليغ دین سخنرانی کردند.

لازم به ذكر است، حوزه علميه امام حسين(ع) تعدادی از مبلغان را هرساله در ماه‌های رمضان و محرم جهت تبليغ دين به مناطق مختلف این کشور اعزام می‌كند.

 

 

 

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  11:02 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

همايش روحانيان بومی و غير بومی در قروه برگزار شد

گروه سياسی و اجتماعی: همايش روحانيان بومی و غير بومی در آستانه ماه مبارك رمضان 29 تير در سالن اجتماعات تبليغات اسلامی شهرستان قروه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) كردستان، حجت‌الاسلام علی رستمی، رئيس تبليغات اسلامی شهرستان قروه در همايش يك روزه روحانيون بومی و غير بومی در قروه گفت: روحانيون در مساجد و روستاها بايد جوانان و نوجوانان را در مقابل با آسيب های اجتماعی راهنمايی كنند و ضمن آسيب‌شناسی معظلات نسبت به پاسخگويی به شبهات اقدام كنند.

حجت‌الاسلام رستمی با اشاره به اينكه ضرورت اعزام مبلغ درماه مبارك رمضان به روستاها و اثرات مثبت حضور روحانيون بين مردم مهمجترين وظيفه اين اداره است، اظهاركرد: روحانيون برای انجام فرايض ماه مبارك رمضان ازجمله نمازجماعت، روخوانی قران كريم، تفسيرقرآن اعزام صورت می گيرد.

حجت الاسلام والمسلمين احيا، امام جمعه شهرستان قروه طی بياناتی مسبوطی به لزوم تبليغ و فرهنگ‌سازی در جوامع كنونی اشاره كرد و يادآور شد: توجه به جنگ نرم كه توسط استكبار جهانی بر امت اسلامی تحميل شده است روحانيون معزز ضمن فراگيری علوم اسلامی و به روز در ارشاد و تبليغ فرهنگ اسلامی تلاش كنند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  11:02 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

نخستين يادواره شهدای لشكر ۲۲ بيت‌المقدس كردستان برگزار شد

گروه سياسی و اجتماعی: نخستين يادواره شهدای تابستان سال ۹۰ لشكر ۲۲ بيت‌المدقس كردستان، شامگاه چهارشنبه، ۲۸ تير با حضور گسترده اقشار مختلف مردم و خانواده‌های معزز شهدا در سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كردستان، سردار حمزه فلاح، فرمانده لشكر 22 بيت‌المقدس كردستان، چهارشنبه، 28 تير در نخستين يادواره شهدای تابستان سال 90 اين لشكر كه در برابر مزدوران و اشرار پژاك در نقاط مرزی آذربايجان غربی و كردستان به شهادت رسيدند، اظهار كرد: تداوم راه شهدا امنيت و عزت ايران اسلامی را برای هميشه تضمين می‌كند.

وی افزود: عشق به خدا و ايمان راسخ قلبی همراه با ولايت مداری و تبعيت از منويات عالمانه رهبری از جمله شاخص‌هايی بود كه شهدا برای نسل‌های آينده انقلاب به ميراث گذاشته و به جرأت می‌توان‌ گفت كه تنها راهكار برون رفت و مقابله با توطئه های روزافزون دشمنان نيز تكيه بر مكتب شهدا و آرمان‌های والای آنان است.

فلاح بيان كرد: مكتب شهدا والاترين و مترقی‌ترين مكتبی بود كه جوانان مخلص و متدين ايران اسلامی با تكيه بر اين مكتب در برابر جبهه كفر و منابع نظامی و مالی بيش از 148 كشور دنيا ايستادگی كرده و 8 سال مقاومت جانانه انجام دادند.

وی عنوان كرد: تذكر و يادآوری رشادت‌ها، جانفشانی‌ها و سجايای اخلاقی شهدا از جمله نيازهای كنونی جامعه اسلامی بوده و هرگونه كم كاری در اين حوزه صدمات جبران ناپذيری را به آينده نظام اسلامی وارد می كند.

فرمانده لشكر 22 بيت‌المقدس كردستان اعلام كرد: تا زمانی كه آرمان‌های شهدا و روحيه ايثار و شهادت طلبی در بين جوانان ايرانی زنده و پويا باشد هيچ دشمنی اجازه دخالت در امور ايران را به خود نداده و هيچگاه به فكر تسلط بر منابع خدادادی مسلمانان نخواهد افتاد.

یادآوری می‌شود که در پايان اين مراسم علاوه بر اجرای مداحی و نوحه‌سرايی توسط مداحان اهل بيت(ع) از خانواده‌های 8 شهيد گلگون كفن لشكر 22 بيت المقدس كردستان كه تابستان سال گذشته در جريان مبارزه با اشرار گروهك پژاك در مرز آذربايجان غربی و كردستان به شهادت رسيدند تجليل به عمل آمد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  11:03 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

طرح مسجدمحوری در كميته امداد كردستان اجرا می‌شود

گروه سياسی و اجتماعی: مديركل كميته امداد امام خمينی(ره) استان كردستان گفت: در آينده نزديك طرح مسجد محوری در سطح استان اجرا می‌شود.

قنبر موسی‌نژاد، مديركل كميته امداد امام خمينی(ره) استان كردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كردستان، با اشاره به جايگاه و اهميت مساجد در فرهنگ اسلامی اظهار كرد: مسجد كانون هدايت و مبارزه عليه كفر و مهمترين پايگاه عقيدتی، فكری و معنوی اسلامی است كه بايد در تمام جهات از آن الگو گرفت.

وی افزود: تعادل هدفمند و همراه با آموزش و توجيه امام جماعت و هئيت امنا توسط كميته امداد و سازمان‌های ذيربط، بسترسازی، اطلاع‌رسانی و بهينه‌سازی ابزار و ملزومات اجرايی برنامه‌ها و طرح‌ها، شناسايی مؤسسات خيريه فعال در محدوده جغرافی مسجد برای ساماندهی فعاليت و ظرفيت آنها در طرح مساجد محوری از جمله برنامه‌های اجرايی طرح مسجد محوری است.

موسی‌نژاد اعلام كرد: كميته امداد امام خمينی(ره) با هماهنگی‌های صورت گرفته اجرای طرح مسجدمحوری را كه در برگيرنده تمامی مواردی كه به‌طور جامع و كامل فلسفه اصلی و رسالت مسجد را تبين می‌كند را بر عهده گرفته است.

وی بيان كرد: مسجد كانون ايمان، تقوا، قداست و پاكی است و بايد در جامعه اسلامی مسجد در اولويت و راس تمام كارها باشد.

مديركل كميته امداد امام خمينی(ره) كردستان عنوان كرد: احيا و پويايی هر چه بيشتر مساجد، تقويت نمازهای جمعه و جماعت، تقويت جايگاه امام جماعت به عنوان رهبر محله يا روستا، تقويت و ايجاد بيشتر باورهای دينی از جمله اهداف طرح مسجد محوری است.

وی يادآور شد: احيای سنت‌های حسنه الهی، تشويق خيرين و متمكنين برای تعامل بيشتر با مساجد، جذب اعانات واجب، مستحبه و مديريت تأثيرگذار برای هزينه كرد آنها در مسجد و رفع نياز نيازمندان حومه مسجد از ديگر اهداف اجرای اين طرح است.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  11:31 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه

مساجد اندونزی، پذيرای روزه‌داران در ماه رمضان

گروه سياسی و اجتماعی: متولیان بسياری از مساجد اندونزی، این اماکن عبادی را برای استقبال از ماه مبارك رمضان و ارائه خدمات ویژه به نمازگزاران و روزه‌داران در اين ماه مبارک آماده کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه منطقه شرق و جنوب شرق آسیا، متولی مسجد«سوندا كلاپا»(Sunda Kelapa) شهر جاكارتا، پايتخت این كشور روز چهارشنبه، 28 تیرماه، در این باره اظهار کرد: مساجد هر ناحیه و منطقه باید به عنوان مکانی آرامش بخش و معنوی برای عبادت مسلمانان آن منطقه آماده شوند.

وی خاطرنشان کرد: متولیان این اماکن عبادی را باید برای اجرای برنامه‌های آموزشی و تربيتی با بهره‌گیری از آموزه‌های اسلامی و قرآنی در طول ماه مبارك رمضان آماده کنند.

متولی مسجد سوندا كلاپا شهر جاكارتا تصریح کرد: متولیان مسجد سوندا كلاپا برنامه‌های مفيدی همچون برپایی سخنرانی توسط کارشناسان و علمای دینی درباره اعمال و فضیلت ماه رمضان، برگزاری دوره‌های آموزش قرآنی ویژه كودكان و برگزاری كلاس‌های معارف اسلامی در طول این ماه مبارک برای نمازگزاران مهیا کرده‌اند.

 

 

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 3 مرداد 1391  11:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها