گروه سياسی و اجتماعی: مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، گفت: بهرهبرداری درست از اوقات فراغت عاملی مهم در تقويت فرهنگ اجتماعی، هويت دينی، ملی و كاهش آسيبهای اجتماعی است.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) نمايندگی ساری شعبه مازندران، حجتالاسلام عباسعلی ابراهيمی، مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندرانشب گذشته، 24 تيرماه در افتتاحيه طرح اوقات فراغت كانونهای فرهنگی ـ هنری مساجد مازندران با اشاره به اهميت كانونهای فرهنگی ـ هنری مساجد در پيشبرد برنامههای مختلف فرهنگی گفت: اين كانونها نقش مهمی را در غنیسازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان برعهده دارند.
وی با اشاره به اهميت اعتمادسازی در جذب جوانان به مساجد، افزود: ابتدا بايد عنصر اعتماد را در بين آحاد مردم مسجدی فعال نموده و خود نيز به اين امر مهم توجه عميقی داشته باشيم.
ابراهيمی برنامهريزی دقيق جهت بهرهگيری بهينه از استعدادها و توانايیهای جوانان را مهمترين الويت دانست و تصريح كرد: با توجه به هجمههای دشمنان در بحث تهاجم فرهنگی و جنگ نرم كه فقط جوانان و نوجوانان ما را هدف قرار داده توجه ويژه به رشد و اعتلای نسل جوان و نوجوان و حل مسائل آنان از اهميت بالايی برخوردار است.
وی با تأكيد بر موضوع مهم تكريم شخصيت، افزود: با بهرهگيری از راهكار جايگاه بخشی به جوانان بهتر میتوانيم از اوقات فراغت به نفع جوانان بهره بگيريم.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، داشتن زبان نرم، تشويق و ترغيب جوانان و توجه به روحيه الگوخواهی و الگوپذيری را عامل در جذب آنان دانست و اظهار كرد: اگر روحانی و ائمه جماعات مساجد بتوانند رفتار و كردار شخص را درك كنند و به شناخت و معرفت دينی دسترسی پيدا كنند میتوانند بسيار موفقتر عمل كنند.
وی افزود: نوع هدايت افراد بسيار كارساز است و يك بيان خوب میتواند بسياری از موارد دشوار و غيرقابل حل را از ميان برداشته و در جهت تحقق اهداف سرعت بخشد.
ابراهيمی عنوان كرد: نبايد فراموش كرد كه برگزاری كلاسهای تابستانی در مساجد سطح انتظار والدين و خانوادهها را بالا میبرد به نوعی كه كوچكترين حركت ناپسند اخلاقی از سوی مسئولان يا مربيان مسجدی به گناهی نابخشودنی مبدل شده در حالی كه شايد اشتباهی بزرگتر از اين از سوی فعالان غيرمسجدی با اغماض مواجه میشود.
وی افزود: مساجد جايگاهی متفاوت برای سپری كردن اوقات فراغت تابستان است و حداقل فايده برای كودكان و والدين آشنا شدن با مسجد و برخی تعاليم اسلامی است.
ابراهيمی بيان كرد: استفاده درست از اوقات فراغت علاوه بر ايجاد خلاقيت، تعلق و همبستگی در بين جوانان عاملی برای تقويت سرمايههای اجتماعی، هويت دينی، ملی و كاهش آسيبهای اجتماعی است.
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران خاطرنشان كرد: اوقات فراغت فرصتی است مغتنم بهمنظور فراهم آوردن بستری مناسب برای جذب حداكثری جوانان و نوجوانان به برنامههای كانونهای فرهنگی ـ هنری مساجد است كه اين امر با برنامهريزی جامع و دقيق، بهرهگيری از تمام ظرفيتها، تنوعبخشی به فعاليتها و برنامهها و نيز اهتمام نسبت به اجرای فعاليتهای شادیآفرين و نشاطآور در پرتو آموزههای دينی محقق میشود.
|