گروه سياسی و اجتماعی: رئيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان قروه در راستای اثرگذاری هر چه بيشتر فعاليتهای تبليغی گفت: مسئولان سايتهای مجازی مذهبی بايد كارشناس و متدين باشند.
حجتالاسلام ايزدی، رئيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان قروه در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كردستان، اظهار كرد: همه افرادی كه سايتهای مجازی مذهبی را سازماندهی میكنند بايستی اطلاعات كافی در اين زمينه داشته باشند.
وی افزود: اين افراد خود نمونه بارز يك مسلمان واقعی كه تقوای الهی را رعايت كرده و الگوی خوبی برای استفادهكنندگان از سايت باشند كه در اين صورت فعاليتهای تبليغی اثرگذار خواهد بود.
حجتالاسلام ايزدی بيان كرد: در زمينه فعاليتهای فرهنگی نبايد خلأ ايجاد كرد كه در اين صورت بيگانگان وارد عمل شده و خلأهای موجود را پر كرده و جامعه را به سوی هدف خويش سوق میدهند.
رئيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان قروه اعلام كرد: بيگانگان با در دست داشتن اين فرصت و ايجاد افكار مخرب، اذهان جوانان را مغشوش میكنند كه در اين زمينه وظيفه ماست كه حربهها را شناسايی كرده و با آنها مقابله به مثل كنيم.
وی عنوان كرد: تهاجم فرهنگی، افزايش سايتها، تبلغات غيردينی در انواع مختلف، بيكاری جوانان، عدم دسترسی به آموزههای دينی، كمبود مساجد به ويژه در روستاها تهديد عصر حاضر به شمار میرود و باعث شده جوانان عدم آگاهی صحيح نسبت به اين موضوع داشته و مبتلا به شبهات شوند.
رئيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان قروه به امنيت موجود در كشور به عنوان يك فرصت اشاره كرد و افزود: امنيت يكی از نعمتهای بزرگ ملت ايران است و اين خود فرصتهای زيادی را برای تحقيق و پژوهش در زمينههای مختلف فراهم میكند.
وی ادامه داد: با توجه به آمار بالای بيكاری به ويژه بين جوانان تحصيل كرده نياز هست تا در نگرشها نسبت به شغل تجديد نظر شود و تمام افراد فقط پشت ميز نشينی را كار محسوب نكنند و به كارهای كشاورزی و فعاليتهای ديگر روی آورند.
حجتالاسلام ايزدی عنوان كرد: سوق دادن جوانان به سمت اين كارها مرهون ايجاد الگوهای فرهنگی صحيح در اين زمينه است چون در آيات و احاديث عنوان شده مغز بيكار خانه شيطان است و اين يكی از آسيبهای جدی است كه جوان امروز را تهديد میكند.
وی به عدم همسويی مسئولان ادارات شهرستان قروه اشاره كرد و گفت: موازی كاری و عدم هماهنگی و همسويی مسئولان، فشار وارد آوردن به آمارهای طرحهای ايجاد اشتغال و پركردن اوقات فراغت، عدم توسعه فعاليتهای فرهنگی، ورود مباحث سياسی در كار اصلی، كمبود امكانات و كمرنگ شدن فرهنگ دينی از معضلات امروز است.
رئيس اداره اوقاف شهرستان قروه به وجود زمينهای حاصلخيز كشاورزی و باغداری، معادن سنگ و طلا در قروه اشاره كرد و يادآور شد: استان كردستان از استانهای محروم و نيز شهرستان قروه با توجه به پتانسيل بالايی كه از لحاظ منابع دارد و از منابع به نحو صحيح استفاده و بهرهبرداری نشده و از نيروهای كار شايسته بومی به كارگيری نشده است.
|