محمد گذرآبادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به اینکه صرف نظر از موفقیت یا عدم موفقیت فیلم "بدرود بغداد"، این فیلم در مرحله تجربه راهها و شیوههای جدید است، اظهار کرد: سالنهای دانشگاهی و مخاطبین خاص بهترین مکان و مخاطب برای این گونه فیلمها محسوب میشوند.
وی با بیان اینکه دانشجوها بهترین مخاطب برای فیلمهای فرهنگی محسوب میشوند، خاطر نشان کرد: اکران فیلم در دانشگاهها بر اساس نیاز دانشجوها به بحثهای تخصصیتر و علمیتر در زمینه فیلمها و با هدف ترویج فرهنگ صورت میگیرد.
مترجم آثار سینمایی با اشاره به اینکه نگاه فیلمسازان و نویسندگان به داشنجوها و دانشگاهها نگاه ویژهای است، اضافه کرد: جهتدهی به افکار دانشجویان، ایجاد نگاه عمیق در آنها و پرداختن به بحثهای جامع از مهمترین اهداف حضور در دانشگاهها به شمار میرود.
وی با بیان اینکه استارت این برنامه در خانه سینما زده شده است، ادامه داد: اکران، نقد و بررسی فیلمها در دانشگاههای کشور در مرحله نخست است و هنوز نتیجه دادن آن زود است.
گذرآبادی با اشاره به اینکه فیلم "بدرود بغداد" شامل روایتها و قصههایی است که با اکران آن درصدد شکلدهی به دیدگاهها هستند، تصریح کرد: شاید بتوان انتظارات مخاطب را نسبت به این نوع فیلمها تغییر داد.
وی گفت: با توجه به اینکه مخاطبین اصلی فیلم "بدرود بغداد" دانشجویان هستند، در راستای زمینهسازی به منظور ساخت و پخش این نوع فیلمهای فرهنگی تلاش میشود.
مترجم آثار سینمایی با بیان اینکه هدف از اکران و نقد فیلم با حضور دانشجویان پاسخگویی به سوالات مخاطبان است، یادآور شد: با برنامهریزیهای صورت گرفته سعی شده است این تبادل نظرات و گفتوگوها سطحی نباشد.
وی با ابراز خوشحالی از اینکه فیلم "بدرود بغداد" در کنار فیلمهای تجاری قرار نگرفته است، خاطر نشان کرد: این فیلم نگاه جدید و روایت سادهای را بیان میکند که نوع برخورد با آن را باید تغییر داد.
انتهای پیام/س