پرویز خالقی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کردند: پس از هدفمندی یارانهها سامانههای با عنوان سنجش کیفیت نان راهاندازی شده و مردم نمرات کیفی نانواییها را به این سامانه ارسال میکنند.
وی افزود: پس از راه اندازی این سامانه مردم زنجان یک هزار و 828 پیامک به شماره 30001518 ارسال کرده و نانهای تولیدی در استان زنجان را مورد ارزیابی قرار دادهاند.
مدیر عامل شرکت غله استان زنجان با اشاره به اینکه تا کنون بیش از 52 درصد نانواییهای فعال در استان زنجان مورد ارزیابی قرار گرفتهاند، ادامه داد: در این زمینه استان زنجان در رتبه هشتم کشوری قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه مردم استان زنجان با ارسال پیامک انواع نانهای تولیدی در استان را مورد ارزیابی قرار دادهاند، افزود: در حال حاضر مجموع نمرات کیفی نانهای تولیدی در استان زنجان 18.5 از 20 است.
خالقی با اشاره به اینکه بیشترین پیامک ارسالی از سوی مردم زنجان در زمینه نان لواش تولیدی بوده است، افزود: طبق نظرات ارسالی از سوی مردم نمره کیفی نان لواش تولیدی در استان زنجان 17.8 است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه نمره کیفی نان بربری 17.1 است، اضافه کرد: همچنین نمره کیفی نان سنگک نیز 15.8 است.
مدیر عامل شرکت غله استان زنجان با اشاره به اینکه نمرات کیفی ارسال شده از سوی مردم نشان از رضایت شهروندان از کیفیت نان تولیدی است، ادامه داد: در حال حاضر نمره کیفی سایر نانهای تولیدی در استان زنجان 20 است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آخرین ارزیابیهای صورت گرفته از انواع نان تولیدی در استان زنجان افزود: نمرات کیفی ارسال شده نشان میدهد، که نانهای تولیدی در شهرستان طارم بیشترین رشد را از نظر کیفی دارند.
خالقی اذعان کرد: در حال حاضر شهرستان طارم به داشتن نمره کیفی 18.95 نخستین شهرستان استان در زمینه ارتقای کیفیت نان است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نمره کیفی نان تولیدی در شهرستان ابهر 18.42 است، افزود: همچنین نمره کیفی نان در شهرستان خرمدره 17.35 است.
مدیر عامل شرکت غله استان زنجان در ادامه نمره کیفی نان تولیدی در شهرستان خدابنده را 17.31 اعلام کرد و افزود: نمره کیفی نان شهرستان ایجرود نیز 17.07 است.
وی همچنین نمرات کیفی شهرستان زنجان و ماهنشان را نیز به ترتیب 16.85 و 16.65 اعلام کرد.
انتهای پیام/س