0

المپیك نوجوانان سنگاپور/محمد سلیمانی: از حضور مقابل نماینده رژیم صهیونیستی در فینال سر باز زد

hojjatnarimani
hojjatnarimani
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 501

المپیك نوجوانان سنگاپور/محمد سلیمانی: از حضور مقابل نماینده رژیم صهیونیستی در فینال سر باز زد

محمد سلیمانی تكواندوكار ایرانی كه از حضور مقابل نماینده رژیم صهیونیستی در فینال رقابت های تكواندو سر باز زد، از عملكرد خود راضی است.

محمد سلیمانی به سنگاپور اظهار كرد: من تلاش خودم را كردم و حریفانم را شكست دادم. من نشان دادم كه شایسته كسب مدال طلا هستم اما از طرفی نیز نشان دادم كه گوش به فرمان بزرگترها و مربیانم هستم. من از شرایطی كه به وجود آمد، به هیچ وجه ناراحت نیستم و امیدوارم كه در رقابت های آتی این مساله را جبران كنم.

وی با بیان این كه امیدوارم روزی قهرمان المپیك شوم، ادامه داد: كار من در این رقابت ها سخت بود. اول حریفی از ازبكستان را شكست دادم. قد او بلندتر از من بود و قدرت بدنی اش هم بیشتر از من بود. اما در نهایت توانستم او را شكست دهم. در مسابقه دوم نیز حریف آمریكایی را كه ضربه های چرخشی خوبی می زد شكست دادم. آن مسابقه هم برای من خیلی سخت بود اما باز هم توانستم به فینال برسم.

سلیمانی ادامه داد: من به فینال رسیدم اما متاسفانه شرایط طوری نبود كه بتوانم در فینال با حریفم رقابت كنم. درست است كه زحمت زیادی كشیده بودم و این مدال تاثیر زیادی بر چرخه قهرمانی من داشت، اما باز هم راضی هستم و می خواهم در رقابت های آتی جبران كنم.

ياعلي أنت الصراط المستقيم
سه شنبه 26 مرداد 1389  4:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها