به گزارش ایرنا، ' محمود مظفر' روز چهارشنبه در گردهمایی معاونین امداد و نجات سراسر كشور كه در قم برگزار شد اظهار داشت: زمان امداد رسانی جاده ای به حادثه دیدگان در 17 دقیقه صورت می گرفت كه این زمان در سال 1390 به 12 دقیقه كاهش یافته و درصدد هستیم تا با ارزیابی عملكرد ها و تجهیز منابع خدمت رسانی، این زمان را به هشت دقیقه برسانیم.
وی ادامه داد: میانگین زمان اطلاع رسانی حوادث جاده ای از زمان وقوع حادثه تا اطلاع به جمعیت هلال احمر ، هشت دقیقه طول می كشد و میانگین مدت زمان عملیات در حوادث جاده ای از آغاز تا پایان عملیات به 52 دقیقه رسیده است.
مظفر، گزارشی از عملكرد سازمان امداد و نجات ارائه كرد و گفت: از ابتدای سال 1390 تا كنون مجموع حوادث به وقوع پیوسته ، شامل 12 هزار و 694 مورد ، مجموع كل حادثه دیدگان ر 164 هزار و 254 نفر و كل تیم های عملیاتی اعزام شده 16 هزار و 195 تیم بوده است.
رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر كشور، افزود: در مدت یاد شده به 124 هزار و 373 نفر خدمات امدادی ارائه شده است.
وی هدف از برگزاری گردهمایی معاونین سازمان امداد و نجات را ارزیابی عملكرد ادارات امداد و نجات در سراسر كشور عنوان كرد
مظفر، افزود: استان قم در ارتباطات رادیویی، زمان حضور در صحنه حوادث، توان افزایی و آمادگی تیم های امدادی عملكرد خوبی در سطح كشور داشته است.
گردهمایی معاونین امداد و نجات سراسر كشور روز چهارشنیه با هدف ارزیابی برنامه های ابلاغی سال 1390 سازمان امداد و نجات و طرح نوروزی به میزبانی جمعیت هلال احمر قم برگزار شد.
به گزارش ایرنا، در این گردهمایی ، مدیران و معاونان جمعیت هلال احمر سراسر كشور حضور داشتند ..