دسر ماست و خرما
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
ماست= 150 گرم
خرما= 100 گرم
خامه= 120 گرم
پودر ژلاتین =1 قاشق غذاخوری
آب= یک دوم لیوان
خلال پسته و گردوی خرد شده =1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
هسته ی خرما را جدا کنید و با ماست و خامه ترکیب نموده، داخل مخلوط کن بریزید، تا زمانی که یک دست شود(اگر از ماست چکیده استفاده نمودید، 2 قاشق شیر نیز به مواد اضافه نمایید).
پودر ژلاتین را با آب ترکیب کنید و روی بخار کتری قرار دهید، هنگامی که پودر کاملا حل شد و حالت شیشه ای پیدا کرد، آن را به مخلوط ماست اضافه نمایید.
مقداری گردوی خرد شده نیز داخل دسر ریخته و آن را در ظرف دلخواه تان بریزید و داخل یخچال به مدت 3 ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود.
سپس آن را با مقداری آب گرم از قالب جدا کنید. روی آن را با خلال پسته و گردو تزئین نمایید.
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست) /عنکبوت20