0

«ازدواج، موانع و راه حل ها» از نگاه آیت الله امینی

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

کتاب «ازدواج، موانع و راه حل ها» نوشته آیت الله ابراهیم امینی از سوی موسسه بوستان کتاب تجدید چاپ شد.
منبع خبر: www.ibna.ir

اثر حاضر، علاوه بر پرداختن به اهمیت و ضرورت ازدواج، موانع آن را به تفصیل بررسی کرده و راه حل های معقول و منطقی را ارایه کرده است.

کتاب حاضر در پنج بخش، ازدواج و موانع و راه حل های آن را بررسی کرده است. ازدواج از دیدگاه اسلام: اهداف و منافع، ضرورت دقت در انتخاب همسر و صفات همسر خوب، راه های شناخت همسر، مناسب ترین سنین ازدواج و علل تاخیر و راه حل ها و مسوولان ازدواج، عناوین بخش های پنجگانه این اثرند.

نویسنده در این کتاب به بررسی ضرورت تشکیل خانواده از دیدگاه اسلام می پردازد و می نویسد: «ازدواج اگر با معیارهای صحیح انجام بپذیرد، بسیاری از نعمت ها و برکت های خداوند متعال، نصیب انسان و جامعه شده و استعدادهای فراوانی شکوفا می شود، زیرا خداوند سبحان، این پیوند را مجرای عنایت های ویژه خود قرار داده است.
این همه تاکید قرآن و پیشوایان معصوم(علیهم السلام) هم از آن روست که این برکات الهی در جامعه نازل شود و مردم از انحراف و ارتکاب گناه محفوظ بمانند و به عذاب گرفتار نشوند. درباره ضرورت ازدواج، احادیث فراوانی هست، برای نمونه برخی از آنها را نقل می کنیم: پیامبر گرامی اسلام(ص) فرمود: «ازدواج، سنت من است، هرکس از آن سرباز زند از من نیست». به همین مضمون، احادیث دیگری از آن پیامبر بزرگ(ص) رسیده است؛ از جمله: ازدواج، سنت من است هرکس از آن سرباز زند از سنت من سرپیچی کرده است. آن بزرگوار در حدیث دیگری فرمود: هیچ بنایی در اسلام، بنیان گذاری نشده که نزد خدا محبوب تر از ازدواج باشد.»

آیت الله امینی معتقد است که آرامش و الفت که با ازدواج حاصل می شود، آن قدر پراهمیت است که خداوند متعال آن را یکی از آیات بزرگ خویش معرفی کرده است و می فرماید: «یکی از آیات الهی این است که برای شما از جنس خودتان جفتی را بیافرید تا با او انس بگیرید و آرامش بیابید و در بین شما دوستی و مهربانی قرار داد و در این امر برای افرادی که اهل تفکر باشند آیات و نشانه هایی وجود دارد(روم، آیه 21)».

به نظر نویسنده، انسان به همدل و همراز نیاز دارد تا در پناه او آرامش بگیرد و با کسب آرامش به زندگی انسانی خود ادامه دهد. امام رضا(ع) فرمود: «بنده خدا به فایده ای دست نمی یابد که بهتر از همسر شایسته باشد؛ همسری که وقتی او را می بیند شادمانش گرداند و در غیابش از نفس خود و مال او نگه داری کند.»

چاپ دوم کتاب «ازدواج، موانع و راه حل ها» با شمارگان 1500 نسخه، 220 صفحه و بهای 35000 ریال راهی بازار نشر شد.

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

شنبه 6 اسفند 1390  12:36 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها