بیش ازدو هزار و 100 نفر در برگزاری انتخابات در سمنان مشاركت دارند
سمنان - فرماندار سمنان گفت: بیش از دو هزار و 100 نفر در برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در این شهرستان مشاركت دارند.
|
|
|
'محمد همتیان' روز پنجشنبه در یك نشست خبری به خبرنگاران افزود: برای حضور مردم شهرستانهای سمنان و مهدیشهر 159 شعبه اخذ رای پیش بینی شده است كه از این تعداد 107 شعبه در بخش مركزی، 20 شعبه در سرخه و 32 شعبه در مهدیشهر دایر می شود.
وی گفت: 131 شعبه ثابت ، 28 شعبه سیار، 134 شعبه شهری و 25 شعبه روستایی و نیز 19 شعبه ویژه بانوان و 19 شعبه ویژه آقایان است.
وی با اشاره به آغاز تبلیغات نامزدها در این دوره از انتخابات گفت: هر نامزد در هر شهر می تواند دو ستاد ویژه آقایان و بانوان دایر كند و در سمنان به علت وجود دو منطقه شهرداری چهار ستاد می تواند ایجاد شود.
همتیان گفت: برای تسهیل در تبلیغات نامزد 40 نقطه در شهر سمنان با كد برای نامزدها مشخص شده است.
فرماندار سمنان گفت: یك مورد تخلف تبلیغاتی در سمنان مشهده شد كه بزرگ بودن تصویر نامزد بود كه از پخش آن جلوگیری به عمل آمد.
شهرستانهای سمنان و مهدیشهر در مجلس شورای اسلامی دارای یك كرسی نمایندگی است.ك/3
611/599/608
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 80002821
![](http://www.irna.ir/images/email1.gif) |
Political@irna.ir |
|