0

ارایه هفتاد حکایت شنیدنی در کتاب «بشنو حکایت من ...»

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

چاپ نخست کتاب «بشنو حکایت من...» نوشته مجید ایزدی، از سوی موسسه بوستان کتاب منتشر و روانه بازار نشر شد.
منبع خبر: www.ibna.ir

این اثر شامل هفتاد حکایت شنیدنی از کتاب ارزشمند «اصول کافی» است که علاوه بر مسایل مختلف عقیدتی، اخلاقی و تربیتی، شامل حکایت های شیرین از سیره عملی و کرامات و معجزات ائمه اطهار(علیهم السلام) است.

در نگارش این مجموعه سعی شده که متن حکایت ها، سخنان ائمه اطهار(علیهم السلام) بی کم و کاست و بدون تغییر نقل شود. همچنین در بین بعضی حکایت ها برای علاقه مندان، آیات و احادیثی برای تکمیل مطلب در پی نوشت ها آورده شده است.

از امتیازهای دیگر این مجموعه، نقل حکایت های گوناگون و متنوع از زندگی ائمه اطهار(علیهم السلام) به خصوص امام جعفر صادق(ع) است.

خداوند علیم در قرآن کریم، پیچیده ترین مطالب تربیتی و اخلاقی را در قالب حکایت های آموزنده از پیشینیان به پیامبر اکرم(ص) وحی کرده است. خداوند رحمان در آیه 176 سوره اعراف، پس از بیان مثالی می فرماید: «فاقصص القصص لعلهم یتفکرون؛ این داستان ها را [برای آنها] بازگو کن شاید بیندیشند [و بیدار شوند]». این خود نشان از اهمیت و اثرگذاری این روش در امور تربیتی دارد.

ائمه اطهار(علیهم السلام) نیز بسیاری از نکته های ظریف تربیتی را با این روش برای اصحاب و یاران خود بیان کرده اند که امروزه بسیاری از این روایات در کتاب های روایی ما به یادگار مانده است.

یکی از این کتاب های بسیار ارزشمند، که از جمله کتاب های اصلی مذهب تشیع محسوب می شود، کتاب اصول کافی مرحوم شیخ کلینی است که به تایید امامان معصوم(علیهم السلام) نیز رسیده و قرن های متمادی مورد استفاده و توجه علمای شیعی و سنی بوده و هست.

متاسفانه با این که علمای شیعه بهره های زیادی از روایات این مجموعه بی نظیر برده اند، به دلایل مختلف این کتاب ارزشمند کمتر مورد استفاده عامه مردم قرار گرفته است.

در مجموعه حاضر، هفتاد روایت از این کتاب ارزشمند که از زبان مبارک ائمه اطهار(علیهم السلام) یا اصحاب ایشان نقل شده، انتخاب و به زبانی ساده و به شکل داستان هایی کوتاه بازنویسی شده اند. تمام حکایت های این مجموعه به صورت روایی اول شخص، روایت شده است.

چاپ نخست کتاب «بشنو حکایت من...» با شمارگان 1200 نسخه، 199 صفحه و بهای 32000 ریال راهی بازار نشر شد.

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

جمعه 5 اسفند 1390  9:56 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها