به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اینترنتی بلومبرگ گرچه وزرای دارایی منطقه یورو پس از سیزده ساعت رایزنی روز دوشنبه خود در بروکسل در مورد اعطای وام دیگر 130 میلیارد یورویی به یونان به توافق رسیدند اما دورنمای اقتصاد این کشور و جایگاه یورو همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.
بر اساس این گزارش اوانجلوس ونیزلوس وزیر دارایی یونان فقط انجام کار و فعالیت بیشتر را راهکار خروج این کشور از این بحران عمیق اقتصادی ارزیابی کرد. وی در این باره تاکید کرد ما باید زیر ساختهای اقتصادی یونان را احیا کنیم. این کار تنها با تلاش و فعالیت بیشتر امکان پذیر خواهد بود . حتی بورسهای اروپایی هم استقبال خوبی از این توافق نکردند به طوری که بورسهای پاریس لندن و فرانکفورت با کاهش اندکی از ارزش سهام خود مواجه شدند.
کنستانتین کاستا گاوراس کارگردان فرانسوی یونانی با حضور در پارلمان فرانسه از آنچه که تحقیر شدن مردم یونان عنوان کرد ابراز تاسف کرد. وی تصریح کرد حرف من نه یک پیام بلکه یک خواهش است و آن این است که از تحقیر کردن مردم یونان که به خصوص قشر فقیر آن رنج زیادی می کشد دست بردارید. من فکر می کنم که فرانسه باید بهتر در این زمینه عمل کند.
همچنین تولید کنندگان محصولات لبنی با برپایی تظاهراتی در شهر ایوانینای یونان به نشانه اعتراض به کاهش درآمد خود که آن را ناشی از بحران بدهی ها می دانند با پلیس درگیر شدند.
انتهای پیام