سه فرمان سعادت بخش خدا در قرآن
سه فرمان سعادت بخش خدا در قرآن
|
آیت الله خوشوقت در درس اخلاق خود به بیان فرامین سعادت بخش الهی در قرآن پرداخت.
|
منبع خبر: www.hawzahnews.com |
آیت الله خوشوقت در جمع طلاب جامعه امیرالمومنین(ع) با اشاره به حدیث ثقلین گفت: هر کس قرآن را قبول دارد باید عترت را هم قبول داشته باشد زیرا هر دو مکمل یکدیگر برای سعادت انسان هستند؛ به طور قطع کسانی که کتاب خدا را برای سعادت کافی می دانند و خود را بی نیاز از عترت می دانند اشتباه می کنند.
استاد اخلاق حوزه های علمیه با اشاره به اینکه هر کتابی موضوعی دارد، اظهار داشت: خداوند در قرآن، این کتاب را بهترین راه هدایت و راهنمایی مردم ذکر کرده است.
وی در مورد راه هدایت و راهنمایی انسان، عنوان کرد: موضوع قرآن، هدایت مردم است و ما در نماز روزانه ده مرتبه از خداوند می خواهیم که ما را به مسیر اصلی و صراط مستقیم هدایت کند؛ صراط مستقیم، مسیر و راه اعتدال است و کسانی که می خواهند در این مسیر حرکت کنند باید اعتدال را زمینه رفتاری خود قرار دهند تا از دایره مغضوبین و ضالین خارج شوند.
استاد اخلاق حوزه علمیه تصریح کرد: خداوند صراط مستقیم را اطاعت از کلام الله ذکر کرده است؛ راه زندگی برای انسانِ امروز و آینده، اطاعت فرمان خدا و بندگی اوست؛ از ابتدای سن بلوغ تا آخرین روز عمر باید واجبات خدا را انجام داد و حرامش را ترک کرد و اگر انسان انجام واجب و ترک حرام کرد، در صراط مستقیم است و به همین دلیل است که ترک گناهان و عمل به واجبات، ریاضتی بزرگ است.
آیت الله خوشوقت با اشاره به آیه «أَطیعواْ اللّه وأَطیعواْ الرسُول و اولی الامر منکم» ابراز داشت: خداوند در قرآن سه فرمان اطاعت از خود، اطاعت از رسولش و اطاعت از اولی الامر را به بندگانش امر فرموده است، یعنی آنهایی که ولی امر مسلمین هستند و در زمان غیبت ولی امر مسلمین، فقیه عادل و آشنا به اوضاع دنیا است که باید در رأس حکومت قرار بگیرد و بقیه باید تابع ایشان باشند.
وی گفت: هر سه فرمان اطاعت خدا، رسول و اولی الامر در رساله عملیه ذکر شده است و هر کس که مقلد است و به رساله عمل کند به این سه فرمان عمل کرده است.
|
پل ارتباطی : daniz_0443@yahoo.com
پنج شنبه 4 اسفند 1390 2:06 AM
تشکرات از این پست