0

طرح بین المللی عزیز گمشده «امام موسی صدر» اجرا می شود

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

طرح بین المللی عزیز گمشده «امام موسی صدر» اجرا می شود

طرح بین المللی عزیز گمشده «امام موسی صدر» اجرا می شود
 

طرح بین المللی عزیز گمشده عنوان طرحی است که از سوی مؤسسه اندیشمندان ولایت پیشه و با همکاری شماری از طلاب جوان و خوش ذوق حوزه علمیه قم و تهران در مسیر اجرا قرار گرفته است.
منبع خبر: www.rasanews.ir


امام موسی صدر در زمره شخصیت های بی نظیری است که مقارن شخصیت های بزرگی چون امام خمینی، شهید مطهری، شهید بهشتی و ... خدمات بزرگی به جهان اسلام و بشریت نموده است. در این شخصیت شاخصه های بسیاری می توان یافت اما بی شک خردمندی و اندیشمندی وی والاترین شاخصه ی اوست. صدر در مقام مجتهدی زمان شناس که به دوران و شرایط خویش آگاهی کامل دارد تلاش فکری عمیق و عظیمی را بر پا می دارد تا بتواند جهت یاری مسلمین و رهاندن آنان از اوهام و خرافات و حرکت دادن آنان به سوی تکامل بشری، گام های موثری بردارد. اما این خصیصه معمولا در این شخصیت آن چنان که باید مورد توجه واقع نشده است.
 
طرح بین المللی عزیز گمشده عنوان طرحی است که توسط موسسه اندیشمندان ولایت پیشه در مسیر اجرا قرار گرفته است. حجت الاسلام محسن ذاکری مدیر عامل و حجت الاسلام محمد علی اسلامی ریاست هیئت مدیره این موسسه را بر عهده دارد. این موسسه که رویکردی حوزوی دارد و توسط طلاب جوان و خوش ذوق حوزه های علمیه قم و تهران اداره می گردد طرحی جامع جهت معرفی صدر، نه تنها به ایران بلکه به تمامی جهانیان دارد.
 
از جمله دیگر فعالیت های این موسسه بررسی و تبیین نظری ولایت فقیه به کمک علما و اساتید حوزه علمیه قم و تهران است که هم اکنون در حال ساخت مستند های دوره ای با کمک علمای حوزه علمیه قم در این موضوع هستند.
 
با توجه به مطالعاتی بودن این موسسه و پژوهش محوری آن، شروع این طرح با پژوهش بوده و حتی بودجه ی قابل توجهی برای شناخت این شخصیت در نظر گرفته شده است. در این طرح هشت تیم پژوهشی و یک کارگروه هماهنگی در نظر گرفته شده است.
 
1) پژوهشگران آیین و اندیشه : این تیم از اعضای حوزوی مؤسسه هستند و در خصوص مبانی فکری امام موسی صدر ونگرش او به مسائل کلان و مهم جهان پژوهش و گفتمان و بحث خواهند داشت. همچنان که تا کنون بخشی از این کار را انجام داده اند. گفتگوی ادیان، آزادی، دین داری، مقاومت، همزیستی میان اقوام لبنان ، فرهنگ اسلام و ... از کلید واژه های گفتمان امام موسی صدر است. حاصل تحقیقات و کنکاش های این گروه در مستند برای انعکاس ابعاد فکری ایشان استفاده خواهد شد.
 
2) پژوهشگران اخلاق و روانشناسی شخصیت: در این تیم از گروه زبده ای از روانشناسان متعهد به اسلام و انقلاب برای روانکاوی شخصیت ایشان استفاده می گردد. تحلیل ها و نتایج علمی این گروه به صورت شگفت انگیزی می تواند موجب ارتقای کیفی مستند شود.
 
3) پژوهشگران محلی: این گروه به صورت میدانی در خصوص موسی صدر سخنرانی خواهند کرد. به عنوان مثال امام موسی صدر در یکی از مساجد کاشان سخنرانی نموده است. گروه مذکور به محله فوق اعزام شده و ضمن تحقیق از موضوع افرادی را که در آن جلسه بوده شناسایی کرده و مورد پرسش قرار خواهند داد و اطلاعات لازم و ارزشمند میدانی خویش را به دست خواهند آورد.
 
4) پژوهشگران سیاسی: این پژوهشگران در خصوص فعالیت ها و عملکردهای سیاسی و کارکردهای فعالیت های امام موسی صدر بحث و تبادل نظر کرده و نتیجه تحقیقات آن ها در مستند به صورت فعالیت های سیاسی ایشان نمود خواهد داشت. دامنه این فعالیت های سیاسی مختص لبنان نبوده و ایران و سایر کشورهای جهان را نیز در بر خواهد گرفت.
 
5) پژوهشگران خانواده و روابط: این تیم رابطه امام موسی صدر را با خانواده ی خویش و بستگان دور و نزدیک مورد تحقیق و تحلیل قرار خواهد داد.
 
6) پژوهشگران رسانه: این تیم نمود حرکات و فعالیت های موسی صدر را به طور خاص در رسانه های زمان خویش و بعد از آن بررسی نموده و پس از تفکیک موضوعات در اختیار سایر گروه ها خواهد گذاشت.
 
7) پژوهشگران پرونده ربایش امام موسی صدر: این تیم گزارش کامل و مفصلی در خصوص ربایش امام موسی صدر تهیه نموده و تمامی اسناد و مدارک در این موضوع را گرد خواهد آورد.
 
8) پژوهشگران کارهای انجام شده در موضوع امام موسی صدر: این تیم وظیفه دارد تمام فعالیت های انجام شده در موضوع امام موسی صدر را گرد آوری نمایند. این فعالیت ها شامل ساخت مستند، چاپ کتاب، برگزاری همایش و ... . ارتباط گیری با موسسه امام موسی صدر و گروه روایت فتح که دو مستند 15 قسمتی و دو قسمتی در خصوص موسی صدر انجام داده اند و استفاده از کارهای شده و مشورت های آنان وظیفه ی این گروه است.
 
9) کارگروه هماهنگی تیم های پژوهشی: این کارگروه که وظیفه ی ارتباط دهی میان تیم های پژوهشی را بر عهده دارد به صورت منظم فعالیت سایر گروه ها را بررسی نموده و در صورت لزوم بین دو یا سه یا همه گروه ها جلسات مشترکی برگزار خواهد نمود. جلسات همه تیم های پژوهشی فیلمبرداری شده و توسط اعضای این کارگروه بازبینی و رصد خواهد شد و در صورت لزوم تذکرات لازم جهت بهبودی پژوهش ها ارائه خواهد شد. اعضای این کارگروه که وظیفه مدیریت تیم های پژوهشی را بر عهده دارند عبارتند از:
 
1) مدیر عامل موسسه
2) رئیس هیئت مدیره موسسه
3) مشاور هنری طرح
4) کارگردان مستند
5) نویسنده مستند
6) یکی از بستگان امام موسی صدر
7) یکی از همراهان امام موسی صدر
 
نکته: دایره تحقیقات محدود به ایران نشده و شامل ایران ، عراق ، لبنان و هر کشوری که ردپایی از موسی صدر در آن یافت شود می گردد. نتیجه این تحقیقات و مذاکرات تیم های پژوهشی علاوه بر آن که در مستند مورد استفاده قرار خواهد گرفت در نگارش کتاب و برگزاری کنگره جهانی عزیز گمشده نیز مورد بهره برداری خواهد بود. علاوه بر این این گنجینه می تواند مورد استفاده همه پژوهشگران قرار گرفته و موجب تولید آثار فاخر علمی، هنری، فرهنگی و اجتماعی در آینده گردد.
 
ساخت مستند جهانی در سطح کیفی الف و دوبله به هفت زبان فرانسوی، آلمانی، انگلیسی، عربی، روسی، چینی و اسپانیایی، چاپ کتاب، برگزاری اجلاس جهانی در ایران به همراه مسابقات بین المللی و برگزاری همایش های منطقه ای در هفت کشور جهان از جمله برنامه های این طرح است.
 
لازم به ذکر است عزیز گمشده عنوانی است که امام خامنه ای برای موسی صدر به کار برده است


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

پنج شنبه 4 اسفند 1390  2:01 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها