به گزارش خبرگزاری فارس جان هاف مایستر در مصاحبه اختصاصی با پایگاه اینترنتی نت نت تصریح کرد روند صعودی قیمت بنزین در آمریکا طی ماههای آینده نیز ادامه خواهد یافت و به نظر من قیمت هر گالن بنزین تا تابستان آینده به بیش از پنج دلار خواهد رسید.
تحریم نفت ایران تاثیر مهمی در افزایش قیمت نفت داشته است.
بر اساس این گزارش وی افزود افزایش قیمت بنزین تاثیر منفی زیادی بر بودجه خانوارهای آمریکایی خواهد داشت و این مساله موجب کاهش هزینه های مصرفی و در نتیجه کاهش رشد اقتصادی آمریکا خواهد شد.
بر این اساس وی افزود با نزدیک شدن به فصل آغاز مسافرتهای تابستانی در آمریکا و رشد فزاینده تقاضای انرژی قیمت بنزین در این کشور افزایش خواهد یافت . وی در ادامه گفت رشد فزاینده تقاضای انرژی در چین و هند که هر سال با رشد 10 تا 12 درصدی روبرو می شود تاثیر زیادی در افزایش فیمت جهانی نفت طی سالهای اخیر داشته است . تا سال 2015 میلادی تقاضای نفت چین به شدت افزایش خواهد یافت . افزایش فروش خودرو در بازار چین نیز تاثیر زیادی در افزایش تقاضای بنزین در این کشور خواهد داشت و این مساله به افزایش قیمت بنزین در بازارهای جهانی دامن خواهد زد .
وی افزود افزایش اختلاف بین قیمت نفت برنت دریای شمال و نفت سبک آمریکا نیز تاثیر مهمی در این مساله داشته است . بنا بر این من فکر می کنم میانگین قیمت هر گالن بنزین در بازار آمریکا تا تابستان امسال به پنج دلار خواهد رسید . این مساله تاثیر منفی زیادی بر رشد اقتصادی آمریکا خواهد داشت .
انتهای پیام /