![](http://www.irna.ir/Images/BlueDot.gif) |
مدیركل محیط زیست:
آلودگی هوا در بوشهر به حدود هفت برابر استاندارد بهداشت جهانی رسید
بوشهر- مدیركل حفاظت محیط زیست استان بوشهرگفت: ایستگاه ثابت سنجش آلودگی هوا دربوشهر نشان دهنده بالا بودن آلودگی حدود هفت برابری استاندارد بهداشت جهانی به علت پدیده گرد و غبار معلق در هواست.
|
|
|
دكتر بهروز اتابك زاده دو شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: اكنون میزان آلودگی هوا در بوشهر بالای یكهزار میكروگرم بر مترمكعب است كه استاندارد بهداشت جهانی آن 150 میكروگرم بر متر مكعب است.
وی اظهارداشت: میزان آلودگی هوا به دلیل وجود ریزگردهای معلق در هوا یكشنبه شب در بوشهر 530 میكرو گرم بر متر مكعب بود.
اتابك زاده اضافه كرد: براساس تقسیم بندی جدول استاندارد آلودگی هوا، وضعیت موجود در بوشهر در شرایط بحرانی است.
وی یادآورشد: با توجه به جهت وزش باد شمال غربی به شهر بوشهر احتمال اینكه در ساعت های آینده از سمت خوزستان پدیده گرد و غبار بیشتری این استان را فراگیر وجود دارد.
مدیركل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: با وجود گسترش صنعت در استان بوشهر و وجود مهمان ناخوانده گرد و غبار در روزهای زیادی از سال اما هم اینك فقط مركز استان از ایستگاه سنجش آلودگی هوا برخوردار است.
وی گفت: ساخت ایستگاه و نصب تجهیزات سنجش آلودگی هوا در شهرهای برازجان، گناوه، كنگان و سلویه نیز در قالب مصوبات سفر مقام معظم رهبری و رییس جمهوری در دستور كار قرار دارد. ك/3